Gość: STUDENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 07:55 ZBLIŻA SIĘ DZIEŃ NAUCZYCIELA. KOMU DASZ KWIATEK, BO ZASŁUŻYŁ, KOMU NAWET NIE POWINSZUJESZ, BO JEST BEBE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luzak83 Re: KWIAT DLA NAUCZYCIELA CZY....... 30.09.04, 10:32 ja nie mam takiego problemu nie musze nikomu juz dawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: KWIAT DLA NAUCZYCIELA CZY....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:53 Dałbym kwiatek Panu Miłoskiemu, to jest wspaniały nauczyciel, człowiek spokojny, zawsze miły. Dziś nauczyciele szkoły, w której uczył Pan Miłoski uczą moje dziecko. Wśród tego grona jest może sześciu nauczycieli, którzy u mnie zasłużylo na kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III T rocznik 79 Re: KWIAT DLA NAUCZYCIELA CZY....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:45 Kwiatek i 1000 lat dla Kochanego Kazimierza Górskiego / nie mylić z Kazimierzem Górskim Tym co ma takie duże uszy/ za serce, zrozumienie i opierdocz, która się zawsze przydała. ps. Kombinujemy zjazd !! Odpowiedz Link Zgłoś