Gość: Gość:) Re: Wyższa Szkoła Menedżerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:18 To jest dobra szkoła.Niektórzy sądzą,że jak sie"płaci"to się przechodzi,ale to jest nieprawda,dlatego że w WSM jest wysoki poziom i trzeba sie uczyć tak jak w każdej szkole publicznej.Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELUCH33 Re: Wyższa Szkoła Menedżerska IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 09.02.05, 22:30 PROSZE!NIE OŚMIESZAJ SIĘ!ZNAM LUDZI,KTÓRZY TAM CHODZĄ I OGLĄDAŁEM ICH NOTATKI ORAZ ROZMAWIAŁEM NA TEMAT EGZAMINÓW-POZIOM ŻAŁOSNY!!!!!!!!!!!KUPOWANIE WYKSZTAŁCENIA, NO CÓŻ RÓŻNE MAMY MÓZGI I ICH POJEMNOŚCI. GORZKA PRAWDA, ALE PRAWDA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Wyższa Szkoła Menedżerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:44 Śmieszny jesteś!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Red Re: Wyższa Szkoła Menedżerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:24 tam poprzeczki są głęboko zakopane, wieć o poziomie zapomnij. <Mr. W> Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Wyższa Szkoła Menedżerska 12.02.05, 14:15 Chodzi i chodziło tam wielu moich znajomych.Jezeli chodzi o poziom-to jest on totalnie(niski)z tego co wiem to oceny zdobywa sie za napisanie zwykłego referatu np2referaty z jezyka polskiego i pólrocze zaliczone.Kazdy wie jak tam jest wiec nie ma sie co wypisywać wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Red Re: Wyższa Szkoła Menedżerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:14 <buhahaha> poziom w Wiejskiej Szkole Menedżerskiej - Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: Wyższa Szkoła Menedżerska 18.02.05, 23:26 ja tam nie wiem wszyscy zazdroszcza bo najwyzszy poziom nauczania tam jest :D, lepiej nauczyc mniej a wiecej !! mi sie tam podoba, ucze sie tego co chce a nie tego co mi kaza !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wyższa Szkoła Menedżerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:01 Nie ucze się tam ale pomimo tego uważam, że w każdej szkole trzeba się uczyć czy się za nią płaci - czy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś