Gość: Luisa IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.04.05, 19:52 Oddam meza w dobre rece za symboliczna ZLOTOWKE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ><><><><>< Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:28 A dlaczego chcesz Jego oddać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:33 Rece to mam dobre, ale mnie interesuja konkrety ile przebiegu jaki starz ile pali ile pije czy posluszny ile kosztuje utrzymanie i czy zna sie na robocie?;) moge nawet go zlicytowac i dac 2 zl znaj moje dobre serce;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.04.05, 23:03 Nie mlody nie stary,nie pije nie pali, nie drogi w utrzymaniu,nie leniwy.POWOD:NIE CHCE WYCHODZIC Z PSEM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:41 Eeee to ja sie wycofuje tez mam psa i wlasnie po to meza szukam zeby go wyprowadzal...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.04.05, 02:04 Luisa,tylko smierc albo rozpusta moze rozdzielic malzonkow.nie pies.pojdz po rozum do glowy,albo jeszcze lepiej do Biblii,to pomoze ogromnie wam obojgu. szczerego i radosnego powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:56 Kazik! A ciebie co z tych dwóch przykładów rozdzieliło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.04.05, 11:06 No i co Kazik??? Zapomnial wol jak cielecim byl?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:28 Kazik ultra-katol...Luisa boj sie bo w ramach katolickiego milosierdzia inkwizycje na Ciebie napusci za bezbozne praktyki hehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Disco Satano Re: ODDAM MEZA ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 13:15 Lucek ultra-satan! Hoduje w domu czarne koty a potem zawija je w taśme klejącą bo pękają!!!! Apage satnas Lucyferus Bejas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:23 postanowilam go zdemaskowac: kazik to Ojciec Dobra Rada, tak to sam on Tadeusz R. o dzis na forum beda propagowane takie wartosci jak Radio Ma-ryja i TV Trwam w rock'n'rollu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.04.05, 17:00 milosci do Boga i do blizniego nauczyc moze tylko Biblia,czyli Slowo samego Boga ,ja moge tylko na to wskazac.co do pana Rydzyka,to nie mam z tym panem nic wspolnego.no i smieje sie ponoc zawsze ten,co to czyni ostatni.porzucanie wspolmalzonka to nie temat do zabawy,Bog nie pozwoli sie z siebie naigrywac. lepiej w szczerosci serca isc po rozum do glowy i przemyslec wszystko na podstawie Biblii.ku chwale Boga i radosci blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:35 Nie mam prawa wtraca sie w Twoje zyciwe religijne ale zrozum to byla PROWOKACJA ZART a Ty tu z Bogiem wyjezdzasz to czy Pani Luisa porzuci swego meza czy nie to jej sprawa jej sumienie nie baw sie w moralizatora bo to tylko ZART!!! bo pies to przycznyna wielkiego karyzysu ;P <buhaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:11 Kaziu, co ty tu pieprzysz jak pocięty, odpowiedz wprost na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:40 A ty co z Rydzykiem się całowałeś . Palma odbija ? Za dużo radia maryja słuchasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.04.05, 22:15 JEST NAPISANE: "Kto WAS jest bez winy,niech pierwszy zuci kamien i nie sadzcie,byscie nie byli sadzeni" A Modlicha sie zna na sprawie,bo nie ktorzy tutaj lykaja haczyki jak male rybki.Pozdrowienia dla Modlichy!!!!LUISA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:10 Rzuci pisze sie przez "RZ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 12.04.05, 00:06 mimo wszystko warto nam wszystkim do Biblii w wolnej chwili zajrzec,to nam wcale nie zaszkodzi,nawet jezeli mamy mile usposobienie i chec do zartow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 07:18 Słusznie prawisz ale nie odpowiedziałeś na pytanie które zadałem ci wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 12.04.05, 20:31 Wszystko jedno jak sie pisze najwazniejsze ,ze wiesz o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:18 dzieki za pozdrowienia moje ego zostalo polechtane i uroslam w swoich oczach tak mi sie dobrze zrobilo ze mozesz tez poczuc sie pozdrowiona Lusia;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 12.04.05, 23:46 Gosciu,dziekuje za poparcie.zas co do pytania,to jeszcze nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 07:45 To skąd wiesz że tylko te dwa przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 13.04.05, 17:47 Gosciu,dzieki za dociekliwosc.lecz ta sprawa w chrzescijanskim kraju wiadoma winna byc kazdemu.to przeciez Bog stworzyl czlowieka,udzielil im slubu i wskazal na czym malzenstwo ma polegac.udowodnil rowniez to Jego Syn Jezus,kiedy przebywal na ziemi.dlatego wiem to i inni tez to powinni wiedziec po prostu z Biblii,ktora to jest najwazniejszym autorytetem dla kazdego z ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:25 Pieprzysz jak mały kaziu! Przeczytaj co napisałeś a sam zrozumiesz ze pieprzysz głupoty. Widać że biblii nie czytałeś a starasz się tu nauczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 13.04.05, 19:51 jak chcesz to zostan przy swoim.lecz od czasu do czasu chociaz mozesz do Biblii zagladnac.poczytaj i rozwaz.a jak jestes wierzacy,to i do swego ksiedza sie odwaz zapytac o to czy owo.tylko wszystko badaj na podstawie Pism.przekonasz sie sam.a nadzieje mam,ze Biblie w domu masz i ze Ona rowniez dla ciebie cenna jest. radosci z Niej korzystania.a na poczatek zwroc uwage na dwa wersety z Pisma sw. w 2 liscie Pawla do Tymoteusza 3 rozdzial 16 i 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:37 Pieprzysz jak mały kaziu dalej? Sam zacznij lepiej czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:58 Kaziu...nie bac nadgorliwy ...jest ladna pogoda, wyjdz na spacer, anie siedisz w domku przed kompem gorliwie wczytujac sie w biblje i prawisz moraly..to niezdrowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 14.04.05, 18:04 Lucek,czas i przyszlosc sama to pokarze.lepiej byc ostroznym w czas.chyba nie jest ci obca przypowiesc o dziesieciu pannach.a z pogody tez korzystajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:57 Kazik skoncz nudny jestes!!! ile mozna marudzic? daj spokoj przestan pisac ciagle to samo, pozwol miec wlasne zdanie nie kazdy jest katolikiem a Ty jeszcze swoim smeceniem zrazasz ich do religi to nie jest miejsce na dyskusje o wierze wiec SKONCZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 14.04.05, 19:17 kazdy ma prawo sie wpisac,ty tez.a czytac mnie nie musisz,wcale o to nie blagam.i naturalnym jest i to,ze mozna miec swoje zdanie.to,ze nie kazdy jest katolikiem,to ja tez rozumiem,sam rowniez nim nie jestem.zwrocilem tylko uwage na Slowo Boze czyli Biblie,bo tylko to Slowo moze kazdemu z nas, wiele w zyciu pomoc.naprawde.gosciu Modlicha,wiem,ze nie zapomnisz tego co pisalem i w slusznym dla siebie czasie,to sobie przypomnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:16 OK zwrociles a ja zaraz zaczne zwracac jak jeszcze takiego jedengo posta napiszesz masz racje nie musze tego czytac ale te Twoje literki same sie w oczka pchaja to mial byc temat z jajem a Ty tu dystupy religijne prowadzisz. Osobiscie to mi sie napewno nie przypomna mi sie Twoje slowa i do Biblii po natchnienie nie siegne bo jestem A-T-E-I-S-T-K-A i tak juz zostnie ew. bede szukac wiry innej niz katolicka!!!Nie obnos sie tak z Twoja wiara bo chyba nawet w Biblii napisali ze trzeba sie "modlic w ukryciu a Pan ktory jest w ukryciu odda Tobie..." a moze nie jest tak???zle mnie na polskim uczyli jak bylo o Biblii?<buhaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:35 Ten kaziu to pierdołą do kwadratu, a na dodatek sam biblii nie zna a próbuje nauczać. Jak dobrze poczytacie co tu pieprzy to zrozumiecie że to jakiś pieprzniety świadek co mysli że wszystkie rozumy pozjadał, a biblie to tylko z okładki widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 14.04.05, 22:05 zycze wam powodzenia.a za madrego wcale sie nie uwazam.cieszy mnie jednak to, ze zwrociliscie uwage na to co pisalem.wiem,ze to nie bylo na marne.poniewaz jestescie inteligentnymi osobami i na pewno juz zawsze to bedziecie pamietac. i jeszcze nie raz sie to wam przypomni.i wcale to nie bylo na temat,a to dlatego ze kazdego czlowieka codziennosc,nawet ateisty,jest odzwierciedleniem jego stosunku do Stworcy,nawet jezeli sobie z tego sprawy nie zdaje.kazdy tez powinien tolerowac inny poglad z szacunkiem do drugiej osoby.to sie rowniez nazywa milosc do bliznich.dlatego ani sie z was wysmiewam,ani obrazam.zycze jak najlepszej przyszlosi i radosci w kazdym aspekcie zycia codziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:33 Ble, Ble, Ble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary znajomy Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:41 Czyżby stary znajomy Norbert znów się nudził za wielką wodą? Kaziu styl jakby ten sam i gadka jak sprzed lat w Przemyślu. O ile pamietam żonka cię w trąbę puściła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 06:57 Skoro pieprzył takie kaziowe farmazony też bym go zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:32 Ateista odrzuca istnienie Stworcy...nie odpowiadasz na pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.04.05, 18:27 i ma do tego prawo,jego sprawa.lecz oliwa na wierzch wyplywa,jak mowi pewne przyslowie,i kazdy sie w koncu dowie i przekona,ze Bog naprawde istnieje.jak o tym wie dobrze Szatan,ktoremu jednak zalezy na unicestwieniu zycia i ludzkosci, do ktorego to unicestwienia sam siebie doprowadzil po przez pyche i zarozumialosc.badzmy trzezwi i nie nasladujmy Go.to wyjdzie kazdemu na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary znajomy Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:44 Cos starasz sie kaziu mnie unikać. To jak było z twoja starą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 17.04.05, 20:49 Aj,Aj,Aj,dlugo mnie nie bylo w necie widze ze temat goracy.Jak widze nikt nie ma chyba tutaj dobrych rak dla mojego meza.No coz musze czekac az znajdzie sie jakas mila panienka.Albo piesek albo maz chyba jeszcze sie zastanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:15 A ja to juz poszlam w odstweke bylam pierwsza najpierw pozrowienia dla mnie a teraz "nie ma dobrych rak":P Napisz wprost ze mez zal i chcesz go sobie zostawic oj Luisa podpadlas mi;)Temat sie goracy bo Kaziu sie wpie... wepchnal w lekki temat z problemami natury egzystencjalnej...<buhaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 18.04.05, 15:05 NA POCZATKU OCZYWISCIE POZDROWIENIA DLA MODLICHY !!!! Sama nie wiem jak to sie stalo ale mam wytlumaczenie,wczoraj bylam po 1500km tresie az we lpie sie krecilo.A z moim mezem pisalam ze sie jeszcze zastanowie bo jak nie ma dobrych rak na tym swiecie to co ja biedna zrobie?Sama zrezygnowalas z mojego meza bo wiesz jak to jest z psami bo podobno tez go masz.A co do tego calego Kazia to daremny futer!!!NUDZI!!!!Luisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIUSA Re: ODDAM MEZA ! IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 19.04.05, 11:08 Biore w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 19.04.05, 16:09 czasami brac i w ciemno jest czyms dobrym.nawet jezeli to na poczatek moze wydawac sie nudnym.przepraszam tez za me cie nudzenie.lecz nie zapominaj mnie, i razem z mezem cieszcie sie zyciem,i pieskiem tez.to mily i nie winny przyjaciel i rowniez potrzebuje troski kazdego z nas.mam tez,to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary znajomy Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:08 A mnie wciąż kaziu unikasz. Może tak na własnym przykładzie jakieś kazanie palniesz? Może być nawet ciekawie jak się tu nam wyspowiadasz jak to z tobą i twoją małżonką było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 20.04.05, 18:54 NO! to mozebyc bardzo ciekawa historyjka.Moze doczekamy sie jakiejs ciekawej bajki na dobranoc?CO Kaziu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:19 A co ja mam oddac jak jestem kawalerem-nerke.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.05.05, 22:02 Juz nikt nie znajdzie sie na moje ogloszenie,a taka mialam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:56 Ok biore... niech strace (a moze zyskam;)) a psa to Ci moge wyprowadzac razem z moim beda sobie chodzic pewnie sie zaprzyjaznia :D Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.05.05, 18:30 Modlicha !!!! Wiedzialam ze masz dobre serce.A ten piesek jest duzy czy maly,suczka czy piesek?Pozdrowienia LUISA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:32 Maly piesek ale bardzo towarzyski:P pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.05.05, 09:44 To fajnie bo ja mam tez malego tylko ze on jest bardzo agresywny i odrazu gryzie jak opetany.To jest piesek z charakterkiem.Ale po kilku spodkaniach robi sie lagody jak baranek.Pozdrowienia LUISA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @23 Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:29 Dziś to i ja bym swojego odała i dopłacia za zatrzymanie tylko nastepczyni głucha musi być to takie głupoty gada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.05.05, 21:50 Nie bardzo rozumiem o co tobie biega.Prosze troche jasniej.A moze inaczej wyrazniej.Luisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !<><>! Re: ODDAM MEZA ! IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 30.05.05, 23:46 Słabo czaisz w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.06.05, 22:04 Nie bede sie pytac ciebie ile klas skonczyles/las ale napewno kolo mnie nawet nie staniesz,to zaraz widac po prostackim tekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:57 A dlaczego?Czy obiad był zasłony czy seks nieudany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !<>! Re: ODDAM MEZA ! IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 03.06.05, 11:14 No nie wiem kto tu ma durne pomysly-ja tego tematu nie wymysliłem...:) PROSTACZKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.06.05, 20:32 No, takiego meza to nawet nie dotknelabym 4 metrowym kijem.Brzydze sie takich ludzi jak Ty.FUJ!!!!!Co za paskuctwo.Fe!!!!!Co za slownictwo?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !<>! [...] IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 09.06.05, 21:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.06.05, 20:05 Jestes daremny futer!szkoda slow.Prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-rock Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:10 Moj kolega z filozofii mowi,ze"ona sie stara" Odpowiedz Link Zgłoś