garti 18.07.02, 12:26 A co sądzicie o zamieszaniu wokół wicestarościny i jej zasiadania w Radzie Nadzorczej ZEC-u? Mnie wydaje się, że cała sprawa jest strasznie podejrzana, ale niezmiernie cikaw jestem jej zakończenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dor-ka Re: Studzińska w Radzie? 20.07.02, 10:59 Ja mam mieszane uczucia, co do całej sprawy. Nie wszystko wydaje się być do końca wyjaśnione, ale przychylam się bardziej do racji Kwiatkowskiego, bo tylko on przedstawił opinie prawną. Natomiast Studzińska takiej jeszcze nie posiada, a powinn jesli uważa, że ma rację. Chociaż z drugij strony dlaczego nikt nie podał sprawy do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barrt Re: Studzińska w Radzie? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 14:34 Ja twierdzę,że Kwiatkowski wyciąga tylko mięso przedwyborcze. Pewne jest,że AWS nie ma szans to trzebać przecież SLD pogrzebać. Ale dlaczego w taki sposób? Jak jest pewien swojego zdania to może przeciez oddać sprawę do sądu a nie tylko dużo mówić!!!!Nie ma się co przejmować, bo i tak nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satchmo Re: Studzińska w Radzie? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 14:56 Jest kilka form odpowiedzialnosci czlowieka: zawodowa, moralna, prawna, etyczna.W jedenj z nich praca Studzinskiej na pewno nie odpowiada duchowi sprawowanej funkcji.Czy znowu zaczniemy gadac ze jezeli sad nie dal odpwoiedzi to wszystko jest OK?dajcie spokoj temu tamatowi nie powinna tam byc i czesc!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: Studzińska w Radzie? IP: 172.28.30.* 23.04.04, 08:12 Wszystko jest jasne... Juz Kaiwtkowski raz probowal naslac prase na Studzinska, ale zrobil by to kazdemu, byle o nim pisano. Przeciez gdyby mial racje zlozylby juz dawno zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa na prokuraturze, lub udal sie do sadu - on woli biegac do gazet, bo nie ma ryzyka a rozglos jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ETNA Re: Studzińska w Radzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:43 Kwiatkowski niech kupi pączki do Domu starców. Babcie na niego głosowały , - neświadome, biedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Studzińska w Radzie? IP: 80.51.243.* 16.04.03, 10:46 ja nic i nie jestem ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom V Re: Studzińska w Radzie? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 15.04.04, 18:01 Ja tam nic nie wiem. Balcerowicz musi zostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: Studzińska w Radzie? IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 17:50 ...dunder musi świstać Balcerowicz zostać; a Lepper musi odejść.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polaczek Re: Studzińska w Radzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 10:22 Pani STudzińska jest bardzo fajna, bo jest taka duża jak pierś Starosty. Odpowiedz Link Zgłoś