Dodaj do ulubionych

Studzińska w Radzie?

18.07.02, 12:26
A co sądzicie o zamieszaniu wokół wicestarościny i jej zasiadania w Radzie
Nadzorczej ZEC-u? Mnie wydaje się, że cała sprawa jest strasznie podejrzana,
ale niezmiernie cikaw jestem jej zakończenia.
Obserwuj wątek
    • dor-ka Re: Studzińska w Radzie? 20.07.02, 10:59
      Ja mam mieszane uczucia, co do całej sprawy. Nie wszystko wydaje się być do
      końca wyjaśnione, ale przychylam się bardziej do racji Kwiatkowskiego, bo tylko
      on przedstawił opinie prawną. Natomiast Studzińska takiej jeszcze nie posiada,
      a powinn jesli uważa, że ma rację. Chociaż z drugij strony dlaczego nikt nie
      podał sprawy do sądu?
      • Gość: barrt Re: Studzińska w Radzie? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 14:34
        Ja twierdzę,że Kwiatkowski wyciąga tylko mięso przedwyborcze. Pewne jest,że AWS
        nie ma szans to trzebać przecież SLD pogrzebać. Ale dlaczego w taki sposób? Jak
        jest pewien swojego zdania to może przeciez oddać sprawę do sądu a nie tylko
        dużo mówić!!!!Nie ma się co przejmować, bo i tak nic z tego nie będzie.
        • Gość: Satchmo Re: Studzińska w Radzie? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 14:56
          Jest kilka form odpowiedzialnosci czlowieka: zawodowa, moralna, prawna,
          etyczna.W jedenj z nich praca Studzinskiej na pewno nie odpowiada duchowi
          sprawowanej funkcji.Czy znowu zaczniemy gadac ze jezeli sad nie dal odpwoiedzi
          to wszystko jest OK?dajcie spokoj temu tamatowi nie powinna tam byc i
          czesc!!!!!!!!!!!
        • Gość: mcbet Re: Studzińska w Radzie? IP: 172.28.30.* 23.04.04, 08:12
          Wszystko jest jasne...
          Juz Kaiwtkowski raz probowal naslac prase na Studzinska, ale zrobil by to
          kazdemu, byle o nim pisano.
          Przeciez gdyby mial racje zlozylby juz dawno zawiadomienie o popelnieniu
          przestepstwa na prokuraturze, lub udal sie do sadu - on woli biegac do gazet,
          bo nie ma ryzyka a rozglos jest!
          • Gość: ETNA Re: Studzińska w Radzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:43
            Kwiatkowski niech kupi pączki do Domu starców. Babcie na niego głosowały , -
            neświadome, biedne.
    • Gość: Bo Re: Studzińska w Radzie? IP: 80.51.243.* 16.04.03, 10:46
      ja nic i nie jestem ciekawy
      • Gość: Tom V Re: Studzińska w Radzie? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 15.04.04, 18:01
        Ja tam nic nie wiem. Balcerowicz musi zostać
        • Gość: dunder Re: Studzińska w Radzie? IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 17:50
          ...dunder musi świstać
          Balcerowicz zostać;
          a Lepper musi odejść....
    • Gość: Polaczek Re: Studzińska w Radzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 10:22
      Pani STudzińska jest bardzo fajna, bo jest taka duża jak pierś Starosty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka