Dodaj do ulubionych

Dalsze losy TĘCZ,co dalej.

17.11.05, 11:36
Jak dalszy los naszej TĘCZY, czy się rozpadnie,czy przetrwa dalej.Kto
odchodzi,kto zostaje.Jaki będzie dalszy los trenera i naszego skarbnika,
bębą zmiany,czy ma być tak jak do tej pory,czyli wielki KONIEC.
Obserwuj wątek
    • elias26 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 17.11.05, 21:33
      poinformuj co i jak, bos blisko tam :), elias na razie zostaje ale kto wie, ktos musi odejsc !!, KONIEC- to chyba nie co ? , co myslisz na powrót p.Kellera na stanowisko menagera Tęczy ? oczywiscie bez urazu do obecnego menagera :)
      • Gość: Loczek1 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:44
        Co do p Kellera to pomysł napewno dobry tylko czy się zgodzi o tym trzeba
        pogadać.Bo nie ma co ukrywać jak on był to wszystko było ok po odejściu zaczęło
        się wszystko piepsz.Zobaczymy co i jak dalej po zebraniu.Pozdro ELI.
        • elias26 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 19.11.05, 20:11
          no i po spotkaniu, we wtorek wyniki
          • Gość: Szacha Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. IP: 212.2.100.* 19.11.05, 20:16
            Jak wies glosi to Mourinio juz jest bez pracy.
    • Gość: loczek1 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:03
      Napewno będzie go szkoda bo jako grajek był dobry ale mógłby jeszcze to
      przemyśleć i wrócić a nie odrazu zrezygnować. A co Funią bo słyszałem że też
      chce odejść
      • Gość: Fun Wiunga Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.05, 08:16
        Jak znam Mirka to on napewno chciałby zostać, ale jest jeszcze żona, którą musi
        słuchać (szczególnie TAKA żona jak Ilona). A Funia jeżeli będzie chciał zostać
        to będzie musiał walczyć o miejsce w składzie nogami a nie językiem.
        • elias26 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 21.11.05, 08:43
          zobaczymy jutro na spotkaniu, słyszałem że nowy trener chce jeszcze za tydzien
          jakis sparing zagrac :) loczek wiesz cos na ten temat ?
    • madziunia55 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 21.11.05, 11:32
      masz racje ze funia ma troche niewyparzony jezyk ale co do gry to jest spoko
      • Gość: Fun Wiunga Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.05, 13:31
        Jak gra? Może kiedyś to dobrze grał 10 kilo temu!!!
        • Gość: loczek1 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:43
          Co do sparingu to jeszcze nic niewiem ma być ale kiedy zobczymy może po
          zebraniu się dowiemy a co do Funi to zrobi co będzie uważał za słuszne na moje
          to niech zostanie pozdro. Eli pamiętaj o wypaleniu mi płyty
    • tractatrix Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 21.11.05, 20:16
      madziunia55, ty to chyba mało wiesz o piłce;).
      Ale wiesz co, don't worry, to club tylko dla mężczyzn!
      • elias26 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 21.11.05, 22:40
        dokładnie co do jego gry nie mozna miec wiekszych ale , jednak to co powiedział
        po meczy z gwiazda, hmmm i pomyslec ze on ma 24 czy 25 lat... zobaczymy,

TKH Toruń :)) w niedziele tam jestem :)
        • luzak83 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 22.11.05, 10:36
          a kto zostal new trenerem??
          • Gość: Loczek1 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:44
            Leszek Zamor
            • luzak83 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 22.11.05, 13:10
              na pewno:))nio to rozpadu druzynki nie ma chyba??
              • elias26 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 23.11.05, 08:43
                Loczek jak tam wrazenie po pierwszym treningu ?? :)
                • elias26 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 23.11.05, 08:50
                  Niezła ksywa będzie klubu co - „klub pedałów” :) <lol2> hihihihih

"Jiri Fischer obrońca Detroit Red Wings został odwieziony do szpitala po tym,
                  jak stracił przytomność na ławce rezerwowych podczas pierwszej tercji meczu z
                  Nashville Predators. Gracz doznał zapaści sercowej. " ufff
    • luzak83 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 23.11.05, 12:12
      no to do zobaczyska na derby:))
    • tractatrix Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 23.11.05, 21:13
      Och Eli, z tego co wiem to nie będzie aż tak źle:). Wszystko poukładane:).
      A klub jest otwarty na osobników obu płci, ale tylko tych, którzy mają coś
      ciekawego do zaoferowania! Pozdrówka!
      • elias26 Re: Dalsze losy TĘCZ,co dalej. 24.11.05, 23:39
        Loczek jutro kawunia, pianeczka na 2 palce i 1 łyżeczka cukru :) wjade tam do
        was, bo ty ta komórke wymeczysz w tej robocie :) pozdróweczki, w niedziele mecz
        jak cos o 13 :) z Pamulakami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka