Dodaj do ulubionych

PRACA w Świeciu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:50
Co sądzicie o P.U.Pie :) w Świeciu???
Sam jestem bez pracy i denerwują mnie te wieczne kolejki w urzędzie oraz Panie
które nigdy nie mają czasu dla nas BEZROBOTNYCH!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: minio Re: PRACA w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:43
      sciema i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mARIAN Re: PRACA w Świeciu IP: 24.83.177.* 03.01.06, 06:20
        Pogonic WAZNE -Madonny- z okienek niech zasmakuja bezrobocia. a co na
        to Urzad miejski??????????.
        • Gość: :) Re: PRACA w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:37
          A co ma do tego Urzad Miejski? To jest PUP czyli Powiatowy Urzad Pracy :)
          • Gość: niestety bezrobotn Re: PRACA w Świeciu IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.01.06, 09:28
            czy nie słyszeliście że PUP nie jest od dawania pracy!!!!!!! Pani dyrektor
            powtarza to na każdym kroku!!!! większej bzdury w życiu nie słyszałam!!!!!!!
            mają coś tam takiego jak pośrednicy pracy - to co oni według dyrektora powinni
            robić jak nie chociaż pomóc w poszukaniu pracy bezrobotnemu!!!! a swoją droga
            za co oni teraz biorą kasę bo napewno nie za szukanie pracodawcy dla
            bezrobotnych
          • Gość: niestety bezrobotn Re: PRACA w Świeciu IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.01.06, 09:28
            czy nie słyszeliście że PUP nie jest od dawania pracy!!!!!!! Pani dyrektor
            powtarza to na każdym kroku!!!! większej bzdury w życiu nie słyszałam!!!!!!!
            mają coś tam takiego jak pośrednicy pracy - to co oni według dyrektora powinni
            robić jak nie chociaż pomóc w poszukaniu pracy bezrobotnemu!!!! a swoją droga
            za co oni teraz biorą kasę bo napewno nie za szukanie pracodawcy dla
            bezrobotnych
    • Gość: też bez pracy Re: PRACA w Świeciu IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.01.06, 11:00
      tyle razy wypowiadaliście się na formu w sprawie pup że hoho a tu nic!!! a mnie
      czasami już szlak bierze jak mam iść do pup i wysłuchiwać ciągle tego samego i
      to w sposó dający wiele do życzenia, czy kierownictwo nie widzi tego jakich ma
      pracowników!!!!!!!
    • Gość: Adamos_23 Re: PRACA w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:41
      MYśLE ZE RYBA PSUJE SIE OD GłOWY!!
      tj. to kierownictwo jest takie ze szkoda słów!!!! A paniusie w okienkacz
      bezczelnie to wykorzystują!!!!

Ostatnio byłem w pup ok 12.30 zey sie podpisac jak co miesiąc a tam na 4
      stanowiska 3 za którymi siedzą pracownicy pup, 1wolne no i oczywiscie musiałem
      sobie poczekac za panią która w czasie godzin swojej pracy oddaliła sie chyba na
      ploteczki z koleżankami, a ja skorzystałem z podstawowego mprawa petenta w
      naszym kraju tj.:
      KLIENT\PETENT MA PRAWO CZEKAĆ!!!!

czasami nawet pół godziny az panie soie poplotkują!!!
      • Gość: Ja Re: PRACA w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:18
        Zle
        • Gość: Anka Re: PRACA w Świeciu IP: 83.238.71.* 01.02.06, 20:41
          Jesat praca w Tesco.Ciekawe ile można zarobić
          • Gość: zadyma Re: PRACA w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:58
            Chcesz wiedzieć nie ma problemu, powiedz tylko jaki etat i stanowisko...
            • Gość: Eryka Re: PRACA w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:50
              Mój post z dnia 1 lutego na temat bezrobocia został wycięty, czego sie
              spodziewałam. Proszę państwa, pracy u nas jest dużo, tylko organizacja jest do
              kitu. Ten kto wymyślił PUPy, GUPy, WUPy i jeszcze inne kolosalne dziwolągi dla
              kolesiów, dzisiaj się śmieje do rozpuku. Nie żadne dziwolągi typu PUP są
              potrzebne. Potrzebne są agencje jednoosobowe, które zbierałyby dane o tych co
              poszukują pracy i o tych co szukają pracowników. Tak w Świeciu jak i w całym
              kraju potrzebni są pracownicy, ale jedni szukają pracy i jej nie mogą znależć a
              drudzy czynią to samo tylko w drugą stronę i nie mogą znaleźć pracowników. To
              wszystko jest chore. A panie Krysie, Marysie, Kaśki i inne, wędrując z
              talerzykami i ciastkami po korytarzach, zderzą się i trzeba będzie im płacić
              odszkodowania za wypadek przy pracy. Ponoć ktoś powiedział, że w demokracji
              pojedynczy człowiek może dużo zrobić. Ja nie mogę nic, dlatego twierdzę, że
              demokracji nie ma.
    • Gość: dżasti Re: PRACA w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:08
      hmmm....ciekawe kiedy niektóre posty zostana wycięte hahahaha.swego czasu tez
      chodziłam do PUP-zostawiałam tam swoją listę mies. z odbywania stażu...no i
      miałam okazję napatrzeć sie na te paniusie....sorry, bywałam w róznych
      instytucjach,w róznych miastach, ale takiego zjawiska jeszcze nie widziałam...
      te laleczki przekładają papierki w tempie potrójnie spowolnionym podczas gdy
      kilometrowa kolejka petentów... dziwne tylko ze dyrekcja na to nie reaguje... a
      ciasteczka i kawki to już inny temat hahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka