Dodaj do ulubionych

Wda : Tęcza - 18.02.

06.02.06, 22:03
Z nieoficjalnego źródełka ale zawsze :)
Najprawdopodobniej mecz rozpocznie sie o godzinie 14
Zapraszam
Obserwuj wątek
    • dyszkanaplecach Re: Wda : Tęcza - 18.02. 07.02.06, 09:15
      powalczu...........
    • Gość: madziunia551 Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:14
      a ja poprosze o zaproszenie na zlotej kartce :)))ehh i tak przyjde..
      • Gość: kibic02 Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: 83.238.147.* 07.02.06, 18:07
        Mecz gdzie się odbędzie: w Świeciu czy we Wiągu?
        • alucard33 Re: Wda : Tęcza - 18.02. 07.02.06, 21:04
          jeszcze nie wiadomo czy się odbędzie , eli się troszkę pospieszył, jutro się okaże
    • Gość: gość:mati Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:29
      nie moglas mi powiedziec ze madziunia551 to ty tyle czasu szukalem ...i
      znalazlem odezwij sie w sobote
    • Gość: gosc:mati Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 09:43
      To jest sobota??Od trzech dni nie wchodzisz na czat cos nie tak??Pomyslalem ze
      tu cie znajde anka mi podpowiedziala. Dobra nie marudze bo cie zdenerwuje
      lepiej pozno niz wcale.Zaproszenie na urodzinki dotarlo??Pewnie tak ale nie
      otrzymano odp.:((Bedzie ok.28 osób mozesz wpasc ze znajomymi raz sie ma w zyciu
      18 lat bedzie szal jak gumi sie nawali i zacznie spiewac zabierz ze soba dobry
      humorek ktos musi rozruszac gosci wiesz jak to jest podczas impry na ktorej
      polowa balowiczow sie nie zna sa dwie grupy jedna patrzy na druga/dodzwonic sie
      nie moge do ciebie sto razy probuje a za 101 sie udaje..no a teraz to pewnie
      juz czytasz bo wyslalem smsa i odebralas czekam 10,9,8,7,6,5,4,3,......
      • Gość: madziunia 551 Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 10:00
        hejka!jeszcze troche to bedziesz mnie szukal w programie "KTOKOLWIEK WIDZIAL
        KTOKOLWIEK WIE" na czacie bylam dzis o 1.45 :))a kto powiedzial ze mam byc na
        nim w tym samym czasie co ty??matka do mnie dzwonila mowila ze dostalam list
        kazalam jej otworzyc(nie wierze ze nie zrobila tego wczesniej)i dowiedzialam
        sie o 18-tce/myslalam ze zapraszasz mnie bo lubisz moje towarzystwo a tu prosze
        wykorzystac magde w celach marketingowych i po sprawie:))pasozytujesz na
        biednej madzi wcale nie jestem od dzis;komunikatywna,wesola,usmiechnieta od
        ucha do ucha,energiczna,pelna wybuchowych pomyslow,no i najtrudniejsze zadanie
        nie bede tyle gadac i zobaczymy co zrobisz jak bede sie zachowywac jak na
        stypie:)pozdrawiam napisze ci esa bo nie obiecuje juz dzis ze przyjde oki i
        nie pisz do mnie na forum o takich rzeczach bo nas na stosie spala a wiesz
        leniu ze masz wiadomosc na poczcie??nie mow ze nie masz mojego e-maila?nio?to
        do ilu sie doliczyles??pa
      • Gość: gosc:mati Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 10:04
        Uszczypnij mnie!!!!!!!!!!!!!!Odpisalas czy to sen???Zjadlem dwie kanapki
        obejrzalem mecz i 2000 odcinkow Mody Na Sukces co tam jeszcze??To chyba
        wszystko a wiec czekam na odp.dostalas zdjecia??i jak ?
      • Gość: madziunia 551 Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 10:10
        odp. ci ostatni raz podobasz mi sie w tej czarnej czapeczce(pss podobasz to
        metafora:)) a pozostale sa do bani... ejo zartuje wszystkie sa git ale z ta
        czapa najlepsze:)przypominasz mi w niej kogos ale nie wiem kogo/a teraz
        dostaniesz w banie byles na sparingu z olimpia w niedziele?pa
      • Gość: gosc:mati Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 10:17
        nie tylko ja bylem...ktos pytal o moja kolezanke i jej numer...ja jestem rowny
        gosc odpowiedzialem i nr dalem/jestes ciekawa wyniku czy tego ze.. no dobra
        dokoncze zdanie wieczorem moge napisac gdzies kolo 23 z minutami czy bedziesz
        drzemac ale nie przechodz do ery!!odradzam/ plus polecam i wychodzi na plus
        albo heyah
      • Gość: madziunia 551 Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 10:20
        ZABIJE CIE !!MAM 6 NIEZNANYCH NR!!I TO TWOJA SPRAWKA!! WSZYSTKO O MNIE WIEDZA A
        JA O NICH NIC.tO PEWNIE JAKIES ZULE KTORE BEDA NA TWOICH URODZINACH CO??A MOJE
        WYMIARYTEZ MAJA?MOZE WIESZ COS CZEGO NIE IEM ??DOSTALAM PRZED CHWILKA ESA
        MACIEK ZLAMAL NOGE CIEKAWE CO Z NIA ROBIL?
      • Gość: madziunia551 Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 10:23
        Nie denerwuj sie bo to szkodzi urodzie podejrzewam ze robil komus lewatywe nie
        wiem to ty uwielbasz biologie i powinnas rozpoznac po zlamaniu ja juz diagnoze
        postawilem a Tecza gra rzekomo w niedzielke z korona u was czy w Werach???
    • Gość: Gładzio Re: Wda : Tęcza - 18.02. IP: 83.238.71.* 22.02.06, 15:36
      Pewnie nie bedzie tego meczu bo trener wdy juz ma wszystkie mozliwe terminy
      zajete i mie da rady!!!!!!!!!11
      • elias26 Re: Wda : Tęcza - 18.02. 02.03.06, 14:39
        Mecz odbędzie sie 5 marca (niedziela) o godz. 13 na stadionie WDY .

--------
        Date: Friday, Feb. 3, 2006
        Arena: Continental Airlines Arena
        EAST RUTHERFORD, N.J. (AP)
        • alucard33 Re: Wda : Tęcza - 18.02. 02.03.06, 17:09
          no podobno sie jednak nie odbedzie , wiadomość z ostatniej chwili, oszaleć można
          • elias26 Re: Wda : Tęcza - 18.02. 02.03.06, 22:25
            Załamany tymi decyzjami góry :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka