strzalka2000 22.04.06, 12:04 Jakie liceum jest wg was lepsze? Tzw. "biale" czy "czerwone"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yo Re: Liceum biale czy czerwone? IP: 83.238.71.* 22.04.06, 15:40 ZSP rules heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:46 Oczywiście że moje "białe". PZDR wszystkich z białego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:42 Czerwone...Niesamowita atmosferka i fajni ludzie...Nauczyciele też...Choc wymagają ;) Pozdro dla czerwoniaków :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krew Re: Liceum biale czy czerwone? IP: 83.238.71.* 22.04.06, 19:44 jak szukasz naprawde dobrego liceum, to radze nie ograniczac sie do Świecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:00 "Czerwone" lepiej stoi w rankingach, "Białe" jest mniej konserwatywne i bardziej otwarte na ucznia, pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanin Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:56 heh wlaśnie zależy jakie wybierzesz priorytety! oba są dobre, ale jeżeli Cie stac to polecam Katolik Chełmiński - pełno ludzi ze Świecia tam uczęszcza, na początku co prawda jest orka nieziemska, ale poxniej już leci z górki, no i nie musisz się obawiac o mature - bez specjalnego przykładania się do lekcji i tak zdasz - najwięcej wynosisz z lekcji:):):) pozdrawia rocznik 1990!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dee3 Re: Liceum biale czy czerwone? 23.04.06, 19:45 Czerwone to szkoła z tradycjami, i co za tym idzie ma duszę :)... No i my nie boimy sie opublikować wyników matur w przeciwieństwie do białego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzalka2000 Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 08:07 Pytam sie o to, ponieważ niedługo przyjdzie mi składać papiery do szkół. Składam i do tego liceum i do tego na profile biologiczne, ale jeszcze nie wiem jakie liceum wybiorę. Osobiście bardziej jestem za czerwonym, ale ludzie mi odradzają i każa iść do białego. W białym byłam na dniach otwartych i przyznam, że spodobało mi się. Niestety do czerwonego nie poszłam, ponieważ bylo to po lekcjach, a leń ze mnie jest:P O czerwonym słyszałam raczej negatywne komentarze... ze podobno nawet uczniowie w nim uczący się strasznie odradzają to liceum chociaż nie chce mi sie w to zbytnio wierzyć. Natomiast wszyscy wychwalaja białe. W glowie mam metlik totalny. A co dobrego liceum to te w Świeciu nie sa najgorsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: nie słuchaj opinii, sprawdź u żródła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:32 strzałka nie wierz ludziom co mówią na temat czerwonego, sama się przejdź, to nieprawda , że uczniowie uczacy się w czerwonym odradzaja innym przyjście do tej szkoły, pomyśl, jeżeli by tam było źle maja prawo w każdej chwili iść do innego liceum, ktoś robi ferment, normalnie sie tu uczymy, normalnie mozemy się usprawiedliwić jak ktoś nie zdążył się przygotować, normalne są relacje między naszymi nauczycielami a nami, nikt nas nie gnębi. To idiotyczne wymysły chorych ludzi. Wejdź do szkoly , porozmawiaj a nie słuchaj wywodów innych, opinii mijajacych się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek & Pafeó Re: nie słuchaj opinii, sprawdź u żródła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:37 My w "Czerwonym" mamy panią prof. Katarzynę Powierską, najlepszą nauczycielkę bioligii na świecie!!! Polecamy biole w kolorze "czerwieni" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: nie słuchaj opinii, sprawdź u żródła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:17 Dokłądnie:D Czerwone jest The Best.....A te wymysły jakie ono strzaszne ja nieweim skąd się biorą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra kra!!! Re: Liceum biale czy czerwone? IP: 87.205.72.* 24.04.06, 19:06 niebieske :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:36 A ja chodziłam do białego i bardzo dobrze wspominam ten czas, tak jak ktos wczesniej napisał jest chyba mniej konserwatywne od czerwonego, przyznam szczerze, że poza szkołą niewiele się uczyłam, a mature zdałam bardzo dobrze, na studia też bez problemu sie dostałam, osobiście polecam właśnie 2 LO, ale ile ludzi tyle opinii :) mysle, że w kazdym znajdziesz coś dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent II LO Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.petrus.com.pl 28.04.06, 00:06 Moja siostre przygotowywala z matury z biologii pani Szamocka. Zdala na czworke i dostala sie na AWF w Poznaniu!!! W POZNANIU!!! Jestem z niej dumny. Gdyby nie solidna wiedza z liceum (biologia w II LO to wg mnie najwyzszy poziom w Świeciu) dzisiaj pewnie stdiowalaby ekonomie, markieting, czy jakies jeszcze prostsze bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilol Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:02 jak nie wies co wybrać idź do TUR'u (Tecjnikum Unikania Roboty) a tak po za tym to czerwone wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abigabi Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:09 jest dobre "czerwone", atmosfera the best i kadra the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adooha:) Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:17 czerwone bo jest tam iwecej ladnych chlopakow:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:17 czerwone bo w białym jest ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziops Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:18 liceum w swieciu??? zgadzam sie z tym, ktory napisal, ze jesli ktos chce isc do dobrego liceum to najlepiej nie ograniczac sie do swiecia. moja siostra chodzila do czerwonego i jest BAAAAAARDZO niezadowolona. ja nie mam zamiaru powtorzyc jej bledu, dlatego wybieram sie do jakiegos innego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:18 jeśli lubisz się uczyć i chcesz dobrze zdać mature to idź do czerwonwgo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:19 Białe jest fajniejsze!!!W czerwonym za dużo wymagają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piratłagodny Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:20 Nie mam zdania na ten temat.P Ale wolałabym białe bo uczęszcza tam mniej uczniów i jest lepsza atmosfera. więcej luzu pod względem nauki.M I tak tam nie pójdę, ani do jednego ani do drugiegoP Odpowiedz Link Zgłoś
dee3 Re: Liceum biale czy czerwone? 19.05.06, 18:37 Pani Powierska jest The Best!!! A jak świetnie tłumaczy chłopakom na lekcji kalendarzyk małżeński. Jak Abel krowie, żeby wszystko było dla nich jasne :)... My dziewczyny mamy z nich wtedy polewkę. I naprawdę nauczy... Odpowiedz Link Zgłoś
dee3 Re: Liceum biale czy czerwone? 19.05.06, 18:42 Aha... No i remontyją nam sale gimnastyczną i wymienili okna w internacie... Nasza dyra o nas dba i zawsze znajdzie kasę na upiększenie czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:56 Tak :D Ja jestem w I klasie i zachwalam sobie:) Jest bedzo dużo nauki ale ujdzie...Najgorszy nauczyciel?Ja mam zdanko ale może powiedzą inni jeszcze rzedemną<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:53 Ooo widzę trochę ludzi tu z czerwonego zagląda ;) Dopiero co ukończyłem to LO i uważam, że nie było tak źle! Fakt, że wielu nauczycieli mnie nie lubiło, a zwłaszcza pani dyrektor ale kto by się tym przejmował. Jestem wybitnym przykładem, że praktycznie bez nauki, ciągle zwiewając, można skończyć to liceum, a jeśli lubisz się uczyć to będziesz się tam czuł\a jak w raju :) Co do pani Katarzyny Powierskiej...jest The Best! Te biologie są niezapomniane...ehhh! Odpowiedz Link Zgłoś