Dodaj do ulubionych

Liceum biale czy czerwone?

22.04.06, 12:04
Jakie liceum jest wg was lepsze? Tzw. "biale" czy "czerwone"?
Obserwuj wątek
    • olej112789 Re: Liceum biale czy czerwone? 22.04.06, 13:51
      "biale" :)
      • Gość: yo Re: Liceum biale czy czerwone? IP: 83.238.71.* 22.04.06, 15:40
        ZSP rules heh :)
      • Gość: ASD Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:46
        Oczywiście że moje "białe". PZDR wszystkich z białego!!
        • Gość: Uczennica Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:42
          Czerwone...Niesamowita atmosferka i fajni ludzie...Nauczyciele też...Choc
          wymagają ;) Pozdro dla czerwoniaków :*
    • Gość: krew Re: Liceum biale czy czerwone? IP: 83.238.71.* 22.04.06, 19:44
      jak szukasz naprawde dobrego liceum, to radze nie ograniczac sie do Świecia...
      • Gość: Łepek Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:00
        "Czerwone" lepiej stoi w rankingach, "Białe" jest mniej konserwatywne i
        bardziej otwarte na ucznia, pozdro!!!
        • Gość: pomorzanin Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:56
          heh wlaśnie zależy jakie wybierzesz priorytety! oba są dobre, ale jeżeli Cie
          stac to polecam Katolik Chełmiński - pełno ludzi ze Świecia tam uczęszcza, na
          początku co prawda jest orka nieziemska, ale poxniej już leci z górki, no i nie
          musisz się obawiac o mature - bez specjalnego przykładania się do lekcji i tak
          zdasz - najwięcej wynosisz z lekcji:):):) pozdrawia rocznik 1990!!!!
    • dee3 Re: Liceum biale czy czerwone? 23.04.06, 19:45
      Czerwone to szkoła z tradycjami, i co za tym idzie ma duszę :)... No i my nie
      boimy sie opublikować wyników matur w przeciwieństwie do białego.
      • Gość: Strzalka2000 Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 08:07
        Pytam sie o to, ponieważ niedługo przyjdzie mi składać papiery do szkół. Składam i do tego liceum i do tego na profile biologiczne, ale jeszcze nie wiem jakie liceum wybiorę. Osobiście bardziej jestem za czerwonym, ale ludzie mi odradzają i każa iść do białego. W białym byłam na dniach otwartych i przyznam, że spodobało mi się. Niestety do czerwonego nie poszłam, ponieważ bylo to po lekcjach, a leń ze mnie jest:P O czerwonym słyszałam raczej negatywne komentarze... ze podobno nawet uczniowie w nim uczący się strasznie odradzają to liceum chociaż nie chce mi sie w to zbytnio wierzyć. Natomiast wszyscy wychwalaja białe. W glowie mam metlik totalny. A co dobrego liceum to te w Świeciu nie sa najgorsze;)
        • Gość: kolega Re: nie słuchaj opinii, sprawdź u żródła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:32
          strzałka nie wierz ludziom co mówią na temat czerwonego, sama się przejdź, to
          nieprawda , że uczniowie uczacy się w czerwonym odradzaja innym przyjście do
          tej szkoły, pomyśl, jeżeli by tam było źle maja prawo w każdej chwili iść do
          innego liceum, ktoś robi ferment, normalnie sie tu uczymy, normalnie mozemy się
          usprawiedliwić jak ktoś nie zdążył się przygotować, normalne są relacje między
          naszymi nauczycielami a nami, nikt nas nie gnębi. To idiotyczne wymysły chorych
          ludzi. Wejdź do szkoly , porozmawiaj a nie słuchaj wywodów innych, opinii
          mijajacych się z prawdą.
          • Gość: Łepek & Pafeó Re: nie słuchaj opinii, sprawdź u żródła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:37
            My w "Czerwonym" mamy panią prof. Katarzynę Powierską, najlepszą nauczycielkę
            bioligii na świecie!!! Polecamy biole w kolorze "czerwieni" ;)
            • Gość: Uczennica Re: nie słuchaj opinii, sprawdź u żródła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:17
              Dokłądnie:D Czerwone jest The Best.....A te wymysły jakie ono strzaszne ja
              nieweim skąd się biorą...
    • Gość: kra kra!!! Re: Liceum biale czy czerwone? IP: 87.205.72.* 24.04.06, 19:06
      niebieske :))))))))))))))))))))))
      • Gość: :) Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:36
        A ja chodziłam do białego i bardzo dobrze wspominam ten czas, tak jak ktos
        wczesniej napisał jest chyba mniej konserwatywne od czerwonego, przyznam
        szczerze, że poza szkołą niewiele się uczyłam, a mature zdałam bardzo dobrze,
        na studia też bez problemu sie dostałam, osobiście polecam właśnie 2 LO, ale
        ile ludzi tyle opinii :) mysle, że w kazdym znajdziesz coś dla siebie :)
        • Gość: Absolwent II LO Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.petrus.com.pl 28.04.06, 00:06
          Moja siostre przygotowywala z matury z biologii pani Szamocka. Zdala na czworke
          i dostala sie na AWF w Poznaniu!!! W POZNANIU!!! Jestem z niej dumny. Gdyby nie
          solidna wiedza z liceum (biologia w II LO to wg mnie najwyzszy poziom w Świeciu)
          dzisiaj pewnie stdiowalaby ekonomie, markieting, czy jakies jeszcze prostsze
          bzdety.
    • Gość: kilol Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:02
      jak nie wies co wybrać idź do TUR'u (Tecjnikum Unikania Roboty) a tak po za tym
      to czerwone wymiata
    • Gość: abigabi Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:09
      jest dobre "czerwone", atmosfera the best i kadra the best
    • Gość: adooha:) Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:17
      czerwone bo jest tam iwecej ladnych chlopakow:PPP
    • Gość: Ewka Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:17
      czerwone bo w białym jest ciasno.
    • Gość: dziops Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:18
      liceum w swieciu??? zgadzam sie z tym, ktory napisal, ze jesli ktos chce isc do
      dobrego liceum to najlepiej nie ograniczac sie do swiecia. moja siostra
      chodzila do czerwonego i jest BAAAAAARDZO niezadowolona. ja nie mam zamiaru
      powtorzyc jej bledu, dlatego wybieram sie do jakiegos innego miasta
    • Gość: mała Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:18
      jeśli lubisz się uczyć i chcesz dobrze zdać mature to idź do czerwonwgo
    • Gość: Pati Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:19
      Białe jest fajniejsze!!!W czerwonym za dużo wymagają
    • Gość: piratłagodny Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:20
      Nie mam zdania na ten temat.P
      Ale wolałabym białe bo uczęszcza tam mniej uczniów i jest lepsza atmosfera.
      więcej luzu pod względem nauki.M
      I tak tam nie pójdę, ani do jednego ani do drugiegoP
    • dee3 Re: Liceum biale czy czerwone? 19.05.06, 18:37
      Pani Powierska jest The Best!!! A jak świetnie tłumaczy chłopakom na lekcji
      kalendarzyk małżeński. Jak Abel krowie, żeby wszystko było dla nich jasne :)...
      My dziewczyny mamy z nich wtedy polewkę. I naprawdę nauczy...
      • dee3 Re: Liceum biale czy czerwone? 19.05.06, 18:42
        Aha... No i remontyją nam sale gimnastyczną i wymienili okna w internacie...
        Nasza dyra o nas dba i zawsze znajdzie kasę na upiększenie czerwonego.
        • Gość: Uczennica Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:56
          Tak :D Ja jestem w I klasie i zachwalam sobie:) Jest bedzo dużo nauki ale
          ujdzie...Najgorszy nauczyciel?Ja mam zdanko ale może powiedzą inni jeszcze
          rzedemną<lol2>
          • Gość: Łepek Re: Liceum biale czy czerwone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:53
            Ooo widzę trochę ludzi tu z czerwonego zagląda ;) Dopiero co ukończyłem to LO i
            uważam, że nie było tak źle! Fakt, że wielu nauczycieli mnie nie lubiło, a
            zwłaszcza pani dyrektor ale kto by się tym przejmował. Jestem wybitnym
            przykładem, że praktycznie bez nauki, ciągle zwiewając, można skończyć to
            liceum, a jeśli lubisz się uczyć to będziesz się tam czuł\a jak w raju :)
            Co do pani Katarzyny Powierskiej...jest The Best! Te biologie są
            niezapomniane...ehhh!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka