Dodaj do ulubionych

Tolerancja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:52
Tolerancja-slowo nikby znane ale wlasciwie niepotrzebne.Smie tak twierdzic ja osoba niepelnosprawna,ktora w miniony piątek nie zostala obslużona w SALONIE KOSMETYCZNYM przez zatrudniona tam obsluge.Salon owy miesci sie w pobliu SDK, przy glównej.
Obserwuj wątek
    • dee3 Re: Tolerancja 08.05.06, 20:41
      To skandal!!! SDK?? Gdzie to jest??
    • Gość: Adam Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:45
      ŚDK-OKSiR
      • Gość: AGA Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:20
        TO ŻADNA NOWOŚĆ! TAM PRACOWNICZKI WYBIERAJĄ SOBIE KOGO CHCĄ OBSŁUŻYĆ I W
        DODATKU ZA TĄ SAMĄ USŁUGE OD DWÓCH RÓŻNYCH OSÓB KASUJĄ RÓŻNIE (RÓŻNICA 30-40ZŁ)
        • Gość: Adam Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 19:13
          Calkiem możliwe.Niechno ja sie w koncu dowiem kto jest wlaścicielem,bo one niechcialy mi tych informacji udzielić.Jeszcze sie szyderczo naśmiewały.Już ja postaram się zrobić z tym porządek.
          • Gość: Porucznik Borewicz Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:06
            Ta kosmetyczka to Anita ale nazwiska nie znam a fryzjerka miała kiedyś zakład w
            bloku koło kortu na mariankach
            • Gość: Adam Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:07
              Nie wiem zbytnio kto jest kto,ale mi chodzi o tę od paznokci,nie tolerancyjną.
              Nie o tę fryzjerke,ani tę od solarium.
              • Gość: Bzyk Re: Tolerancja IP: 83.238.146.* 11.05.06, 11:25
                Może nie chciały Cię obsłużyć, bo nie było miejsca na Twój wózek. Chyba, że
                chodzi o inny rodzaj niepełnosprawności?
                • Gość: hibertus Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:24
                  ADAM nie jest na wózku jedynie ma problem z utrzymaniem równowagi z powodu uszkodzonego błednika i chodzi jak pijany poza tym jest z nim wszystko wpożądku
                  troche dziwi takie zachowanie widocznie mają tam za dużo kasy...
                  • Gość: Kasia Re: Tolerancja IP: 83.238.146.* 12.05.06, 10:58
                    Kochani tu nie chodzi wcale o nietolerancję lecz o wulgarne zachowanie pana
                    Adama. Będąc uczennicą lic. medycznego poznałam go. Przychodził do poradni
                    mierzyć sobie ciśnienie krwi - tak dla rozrywki. Kończyło się to podmacywanim
                    dziewczyn. Nie dziwię się więc paniom z salonu kosm. że nie chciały obsłużyć
                    Adama. Może któraś z nich wie coś o nim tak jak ja.
                    Bądźmy tolerancyjni dla Adama, ale niech ON zna granicę.
                    • Gość: Adam Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:03
                      Granice to ja znam, wiem kiedy i gdzie mozna je przekraczac.
                      • Gość: Bzyk Re: Tolerancja IP: 83.238.147.* 16.05.06, 10:13
                        Granice to ty znasz, ale chyba granice Polski - zboku jeden.
    • dee3 Re: Tolerancja 16.05.06, 15:17
      a może nie chciały pana obsluzyc panie Adamie, bo nie wiedza o pana chorobie i
      myslaly, ze jest pan pijany?? Ja osobiście o tym wiem, ale one mogły nie. kiedyś
      też myslałam, że jest pan pod wplywem, dopoki pana nie poznalam (nie osobiście)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka