Dodaj do ulubionych

Kebab w Lucku Lucku!!!

IP: *.stk-net.pl 24.10.06, 22:23
Cóż to za kebab.W środeczku miesko smakujące jak gotowana wątróbka i masa czerwonej kapusty.Zapomniałem o sosie:/gdzie się schował?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bidon Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:25
      Wszystko co produkuje pan B. (nie tylko za sprawa swojej jadlodajni) to
      amatorszczyzna.
      • Gość: .................. Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:49
        wogole świeckie kebaby to smiechu watre kanapki z dupy.kolo kebaba nie stały.
        • Gość: kebi Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.stk-net.pl 17.12.06, 11:25
          u zagiego jeszcze jest najlepszy(z tych najgorszych) kebab-jak nie sepia miesa!
    • Gość: aaaa Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.stk-net.pl 17.12.06, 14:38
      w LL najlepiej zamawać pizze przez neta to CI nie przywiozą i za to mam ich w
    • Gość: On 21 Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:46
      W LL mieso do kebaba smaża na patelnie i to sa tylko piersi z kurczaka, a
      smakuja jak... sami wiecie... nie powiem jak ketchup swieżo po zakupieniu
      mieszają pół na pół z woda...
      Jak kebab to tylko "hamburgerze" mówie wam palce lizać..
      • Gość: fuj Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.07, 21:05
        A ja chciałam pogadać o obsłudze w LL - Nie cierpię tej wielkiej pani kasi -
        jest niemiła i oaskudna. ble
        • Gość: dżon Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:06
          Dzisiaj byłem na pizzy w Guciu na Kościuszkach. Dotąd jadłem tylko w LL
          dlatego, że nie chciało mi sie drałować taki kawał do miasta z Marianek. Teraz
          wiem jak mocno zbłądzilem sugerując sie dystansem, Gucio nie konkurencji a już
          myślałem, że nie zjem dobrej pizzy w Świeciu. Nigdy więcej LL to jest żenada
          normalnie ale jak ludzie chodzą i jedzą to znaczy, że im smakuje albo stracili
          smak i powonienie :) Teraz właściciel powienien pomysleć o Mariankach bo tam
          napewno nie bedzie narzekał na brak klienteli. Pozdrawiam
          • chudy610 Re: Kebab w Lucku Lucku!!! 14.01.07, 09:10
            W Guciu jest tez dobry Kebab tylko szkoda ze mięso z kurczaka:/
    • Gość: H-D Re: Kebab w Lucku Lucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 14:43
      W LL pizza smakuje jak... nie wiadomo do czego ją przyrównać chyba do gówna , a
      jest tak dlatego , że kiedyś to była jedyna pizzeria która tak długo istniała ,
      jedyne co mają dobre to bosna chociaż też szału nie robi. Najgorsze jest to , że
      po wyjściu z LL trzeba prać ubrania bo śmierdzą czymś dziwnym. Pozdrawiam
      właściciela.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka