Dodaj do ulubionych

W sprawie Termina Sound Factory

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:56
Znam stanowisko klubu Terminal w sprawie zamkowej imprezy. W tym roku nie
odbędzie się ona. Właściciel na razie nie podał konkretnego powodu dlaczego.

Tymczasem zaprszam wszystkich zainteresowanych na Trance Conection w
Katowicach.. będzie na prawdę świetnie.

Większe info na:
www.amnesia.com.pl/comment.php?what=news&id=323
Obserwuj wątek
    • Gość: Loxes Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.stk-net.pl 20.02.07, 12:32
      No to teraz niech się popisze OKSIR z organizacją innej imprezy na 1 maja.
    • Gość: JOŁ [...] IP: *.stk-net.pl 20.02.07, 15:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: {}{":+ Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.stk-net.pl 20.02.07, 16:12
        No zapewne będzie impreza z Boysami,Clasicami,Shazzą itp...itd...
        • Gość: Rospuda Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:29
          To by była dopiero zajebista impreza z Boysami, Shazzą itp., przyszło by dwa
          razy więcej ludzi niz na Terminal i nikt by sie nie burzył, że muzyka
          przeszkadza mieszkańcom. To jest aksjomat :D
          • Gość: Ojciec Dyrektor Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.stk-net.pl 20.02.07, 19:48
            Prosimy o impreze moherową:)
            • Gość: Żal [...] IP: *.stk-net.pl 20.02.07, 23:03
              • Gość: Świątuś Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:46
                Ja byłem na imprezie mimo deszczu i było świetnie! Deszcz po 15min przestał mi
                przeszkadzać.

Trochę szkoda, że imprezy nie będzie, ale częściowo sami świecianie są winni, że
                się ona nie odbędzie. Ludzie nie potrafili tego docenić! Tej wielkiej promocji
                miasta.
                • Gość: Żal Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.stk-net.pl 21.02.07, 16:49
                  Masz racje Świątuś...wszystkiemu winni są mieszkańcy Świecia...Ja także byłem na
                  imprezie i poszedłbym nawet gdyby śnieg padał, ale widocznie dla wiekszości ta
                  impreza kojarzy sie z ćpunami a pewnie połowa patrząc na Line Up nie wiedziałą
                  skąd Ci Dje sie wzieli. No ale nic na to nie poradzimy...jest jak jest i trzeba
                  dalej szukać imprez z taka muzyka w innych miastach :)
                  • Gość: elo Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:56
                    frekwencja byla mala ostatnio i organizatorzy pewnei troche stracili dlatego
                    boja sie drugi raz
                  • Gość: swiecianin Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:15
                    Gość portalu: Żal napisał(a):

Masz racje Świątuś...wszystkiemu winni są mieszkańcy Świecia...Ja także byłem na
                    imprezie i poszedłbym nawet gdyby śnieg padał, ale widocznie dla wiekszości ta
                    impreza kojarzy sie z ćpunami a pewnie połowa patrząc na Line Up nie wiedziałą
                    skąd Ci Dje sie wzieli. No ale nic na to nie poradzimy...jest jak jest i trzeba
                    dalej szukać imprez z taka muzyka w innych miastach :)

A ja myślę że wszystkiemu winni są tacy jak wy. Co ma mieszkaniec Świecia do
                    imprezy organizowanej spoza Świecia? Trzeba mieć trochę rozumu w głowie, aby
                    zrozumieć, że nie jest ona tylko i wyłącznie organizowana dla mieszkańców, ale
                    dla zwolenników takiej muzyki. Widać po tym jak zwolennicy takiej muzyki kochają
                    swoich Djów, że pogoda oraz odległość od większych miast regionu skutecznie
                    położyła imprezę. A wasze wypowiedzi w stylu winni mieszkańcy jest po prostu
                    śmieszna, trzeba szukać winnych tam gdzie rodzi się idea takiej imprezy. Może to
                    organizator nie zadbał o stosowna reklamę, albo nie zabezpieczył dojazdu tym co
                    mogliby kupić bilety w przedsprzedaży. A może muzyka którą tak wychwalacie nie
                    przyciąga już takiej rzeszy zwolenników jak kiedyś, i żal im wydać te parę
                    groszy na bilet i dojazd aby w deszczu słuchać czegoś co mogą spokojnie
                    wysłuchać na swoich odtwarzaczach w domu. Zanim następnym razem zaczniecie
                    szukać winnych, to może zacznijcie od siebie.
                    • Gość: Żal Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 17:45
                      Gdybyś uważnie przeczytał to zauważyłbyś, że wine zrzuciłem na tych którzy
                      jeszcze miesiąc przed impreza mieli tak nasrane w majtkach i byli tak podjarani
                      ta impreza a w dniu imprezy z domu nie wyszli bo deszcz padał.Nie obwiniam
                      wszystkich mieszkanców...każdy ma inny gust i lubi inny rodzaj muzyki. tylko
                      wytłumacz mi dlaczego ludziom, którzy przyjechali na ta impreze z Bydgoszczy,
                      Gdańska, Poznania a nawet z Wrocławia nie przeszkadzał deszcz? A co do dji
                      którzy wystąpili na tych eventach to radze troche pocztac bo w naszym mieście
                      wiedza na temat muzyki klubowej kończy sie na djach: C-bool, Mbrother, Magic,
                      Kalwi & Remi no i może nieliczny wiedzą kto to jest DJ Tiesto i nie ma sie co
                      dziwić, że ci ludzie wybrali Stokrotke/Sfinx bo tam deszcz nie padał.
                      • Gość: hehe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:06
                        • Gość: Świątuś Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:46
                          W sumie temat imprezy w Świeciu jest mi obojętny, ale nie wypowiedź jaka
                          widnieje pod nickiem świecianin.

Zacznijmy od tego, że faktycznie Świecie ma tak ubogą kulturę klubową, że już
                          nikt nie podejmie się tu inwestycji w taką imprezę czy jakiś dobry klub.
                          Miejscowi klubowicze zawiedli, a to raczej klubowicze nie są.

Z imprezami tego typu jest tak: 25% osób wie o co chodzi, znają dj, którzy
                          wystąpią, utożsamiają się z daną muzyką. Pozostałe 75% to osoby, które pojawiają
                          się na tej imprezie, bo jest impreza. Potem na zlocie maluchów opowiadają jak
                          było super na takiej imprezie, a żadnego z grająych wymienić nie potrafią. Fakt
                          nie wszyscy muszą się znać na muzyce, ale po co tu idą i marudzą?! Zostańcie w
                          waszych wspaniałych klubach o ogólnopolskiej sławie i bawcie się w rytmach
                          jedzie pociąg z daleka czy pszczółka maja. Ten plebs klubowy charakteryzuje
                          niestety sporo miast w Polsce, a Świecie bez TSF jest doskonałym tego przykładem.

Znam osoby, które śmigają na imprezy 100.. 200.. 300km, bo gra ktoś kogo lubią,
                          bo znają się na tej muzyce. Sam osobiście jadę tam gdzie jest coś konkretnego..
                          ostatnio Poznań, gdzie grał Armin. Teraz odliczam do maja, kiedy skoczę do
                          Katowic. Pewnie powiecie, że chcę pokazać, że są lepsze imprezy od tej, która
                          była w Świeciu. Oczywiście, że są, ale to nie znaczy, że ta w Świeciu byla lepsza..

2 lata temu
                          Kyau vs Albert, Katana, E-Craig, Murano.. gwiazdy światowego formatu
                          rok temu
                          Ronski Speed jeden z moich ulubionych dj, zaprosili dj sammy, który w Polsce
                          znany jest bardziej z radia niż z dyskotek, a pokazał klasę, a największy szok
                          to Shy Brothers, który w kulturze trance uznawany jest za swoisty underground.

Tak więc impreza w świeciu była pod względem line up'u świetna i szczerze
                          powiedziawszy kiedy bawiłem się poznałem kilka osób, paru z Inowrocławia,
                          dziewczynę z Gdyni, która przyjechała z grupką znajomych i nie rezygnowali mimo
                          deszczu. Był też znajomy z Oławy pod Wrocławiem. Na koniec stwierdził, że było
                          świetnie..

Natomiast ludzi miejscowych garstka :) i jak tu nie pisać, że to oni zawiedli.
                          Zawiodły też mohery, które tyle mąciły burmistrzowi.

Może Świecie będzie lepszym miastem ze swoim festiwalem orkiestr. Może będzie
                          tak lepiej.

Ponownie zapraszam na Trance Conection do Katowic 2 maja. Impreza będzie świetna
                          i warto na Nią jechać ponad 8 godzin.. 540km
                          • Gość: hehe Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:00
                            Ty chyba sam nie wiesz co robisz? Zakładasz wątek a potem piszesz, że sprawa
                            terminalu jest ci obojętna? Ty po prostu jesteś niezdecydowanym fanem który
                            dzisiaj chwali jeden zespół aby jutro o nim zapominać bedąc fanem drugiego. Mam
                            nadzieję, że wiesz kto to był Chopin /dosłownie światowej sławy muzyk/ i jak w
                            Świeciu bedzie się odbywał koncert jego muzyki to bedziesz pierwszym który się
                            tam pojawi. :))) Tylko nie wiem dlaczego nie pojechałeś do Valldemossa na
                            festiwal jego muzyki, a i tam miejscowi nie dopisali /pewnie liczyli na ciebie/,
                            ale zjechała się elita z całego świata. ;)))
                            • Gość: Świątuś Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:39
                              "hehe" myślisz, że jesteś śmieszny? Żal mi takich ludzi jak Ty.. ale coż i tacy
                              na świecie muszą chodzić ;]
                              • Gość: hehe Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:59
                                Śmieszny to jest taki dzieciuch jak ty, no ale i tacy "PO" świecie muszą
                                chodzić. :)))
                              • kolekcjoner11 Re: W sprawie Termina Sound Factory 23.02.07, 09:50
                                Świątuś, "hehe" wysunal trafne spostrzezenie na temat twojej osoby, a ty nie potrafiac sie obronic wolales go zaatakowac, zastanow sie kto tak naprawde sie osmieszyl ;-)
                                A co do terminala, pisaliscie wczesiej ze tyle osob go chcialo, a potem nikt nie poszedl ze wzgledu na pogode. Przeciez rownie dobrze 2, 3 osoby mogly zmieniac nicki i popierac bez przerwy terminal na forum. Jak widac nie bylo to oplacalne dla organizatora i tyle.
                                • Gość: Świątuś Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:38
                                  Na takich wszystko wiedzących inteligentów jak Wy ciężko znaleść sensowne
                                  odpowiedzi, bo na każdą znajdziecie przeciwstawne wytłumaczenie tylko po to by
                                  zająć czas bazgraniem na forum.

Jeśli nie potraficie zrozumieć tematu, bądź macie małą wiedzę na jego temat to
                                  po prostu nie wypowiadajcie się. Zauważ jeden z drugim, że na forum zaglądam od
                                  2 lat i nie pisze w tematach, które dla mnie są obce i mam o nich małą wiedzę
                                  tylko po to by starać się pokazać bądź wywołać jakieś zamieszanie.

• Gość: kiwzmpps Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: 213.76.129.* 23.02.07, 22:41
                                    przyznaję tobie rację Świątuś!!!!!
                                  • Gość: hehe Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 10:24
                                    Gość portalu: Świątuś napisał(a):

> Na takich wszystko wiedzących inteligentów jak Wy ciężko znaleść sensowne
                                    > odpowiedzi, bo na każdą znajdziecie przeciwstawne wytłumaczenie tylko po to by
                                    > zająć czas bazgraniem na forum.
                                    > Jeśli nie potraficie zrozumieć tematu, bądź macie małą wiedzę na jego temat to
                                    > po prostu nie wypowiadajcie się. Zauważ jeden z drugim, że na forum zaglądam
                                    od 2 lat i nie pisze w tematach, które dla mnie są obce i mam o nich małą wiedzę
                                    > tylko po to by starać się pokazać bądź wywołać jakieś zamieszanie.

Coś mi sie zdaje, że ty nie potrafisz zrozumieć tematu który sam poruszasz. Może
                                    powinieneś przestać pisać dla samego pisania i zaistnienia na tym forum. To, że
                                    ktoś pisze od dwóch lat nie znaczy wcale, że wie o czym chce napisać. A jaka
                                    jest twoja wiedza na temat dotyczacy potrzeb ludzkich oraz zachowania jednostki
                                    w społeczeństwie, widać po poruszonym przez ciebie temacie. :)))
                                    Jeżeli już zaczynasz pisać to zastanów się przed tym o czym chcesz pisać. Bo
                                    zaczynając od tematu dotyczacego spraw o których masz "podobno" wielką wiedzę,
                                    nie wkraczaj w obszary o których nie masz zielonego pojecia. A próbując
                                    udowadniać innym, że jesteś expertem w dziedzinie pisania, udowadniasz jaki z
                                    ciebie dzieciuch, powołując się na czas pisania a nie na treści w nim zawarte. :)))
                                    Podsumowując to co napisałem, mogę ci dać jedną sensowną radę: -zanim zaczniesz
                                    pisać licz się z tym, że nie wszyscy "muszą" tak myśleć jak ty, a forum jak
                                    nazwa wskazuje służy do wymiany myśli, a nie do wyrażania bezmyślnego poparcia
                                    jak to widać po niektórych twoich zwolennikach. :)))
                                    • Gość: Świątuś Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:53
                                      Jestem pewien, że w temacie muzyki trance oraz treściach z nią związanych jak
                                      tego typu imprezy nie znajdziesz mi równego na tym forum.. to tak skromnie ode
                                      mnie :)
                                      • kolekcjoner11 Re: W sprawie Termina Sound Factory 24.02.07, 13:13
                                        Chlopcze najpierw zakladasz temat na forum, a potem twierdzisz ze ta sprawa jest ci obojetna. Czas obrac jakies konkretne stanowisko i sie go trzymac, a nie byc jak choragiewka na wietrze. Zamiast odniesc sie rzeczowo do wypowiedzi, ktore nie sa po twojej mysli, wolisz wypisywac jakies przechwalki.
                                        • Gość: Świątuś Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:25
                                          Tak sprawa jest mi obojętne, ale to nie znaczy, że nie mogę założyć tematu o TSF
                                          i pisać w nim :)

Pisałem wyżej, że jest Terminal to jest ok, nie ma- płakać nie będę ;)
    • Gość: ????????? Re: W sprawie Termina Sound Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 23:08
      Spoko, po co coś organizować-pieniądze lepiej dać na budowę jeszcze jednego
      marketu albo wcisnąć gdzieś jeszcze jedne światła na Wojska Polskiego(jest
      jeszcze miejsce). To niech jest wizytówką Świecia-MARKETY I SYGNALIZACJE
      śWIETLNE!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka