dor-ka 01.05.03, 14:08 Co sądzicie i planowanym koncercie Wilków w Świeciu. Wypali? Zespół jest na fali, ale nie jestem pewna, czy w naszym mieście wystarczy im sympatyków, aby koncert doszedł do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocmug Re: Koncert??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 00:55 Koncert, gdziekolwiek, to pomysł niezły. W Świeciu? Czemu nie. Mam tylko nadzieję, że przyjdzie parę osób. Nauczony doświadczeniem śmiem jednak wątpić. Chociaż z drugiej strony disco polo w Świeciu zawsze cieszyło się uznaniem, a "Baśka" to już klasyka tego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noMan Re: Koncert??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 15:54 ja na szcęscie wyjade z tego miasteczka co to będzie się raczyło tandetą zwaną Wikami ..do Bydgoszczy na koncert zespłu który znaczy o wiele wiele więcej niż lizusie z Wilków.............a mianowicie na zespół Camel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Koncert??? IP: 213.146.48.* 19.05.03, 11:49 Ja jeszcze nie wiem, czy będę. Ale w Bydgoszczy koncert Wilków został odwolany - tam podobno nie było dosyć chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Koncert??? IP: *.nsm.pl 22.05.03, 13:06 a tak wogóle, to kiedy jest ten koncert- a moze juz był? albo go już odwołali? Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ka Re: Koncert??? 23.05.03, 22:52 Raczej nie odwołali i chyba nie odwołają bo Frantschach dał na bilety dla pracowników. Koncert jest 2 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUZIK Re: Koncert??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 23:34 2 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
garti Re: Koncert??? 14.06.03, 20:37 I co, jak było na koncercie? Podobno całkiem fajnie się ludzie bawili, a to u nas nie jest zbyt częste. Odpowiedz Link Zgłoś