Gość: Ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:52 Mam trochę rzeczy i chętnie bym je wrzuciła do konteneru PCK ale widzę że ciągle leżą koło nich jakieś ciuchy pewnie z tych kontenerów czy PCK je opróżnia czy tam zalegają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: door Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:58 Te ciuchy są przerabiane na szmaty.Jak masz dobre ciuchy ,to zanieś do MPOS,może ktoś z nich skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:06 Dzięki serdeczne za odp. mam rzeczy po dziecku i szkoda je na szmaty a na pewno ktoś by się z nich ucieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Ciuchow z tych kontenerow nie zabiera PCK!!!! IP: *.rzeczpospolita.pl 26.07.07, 22:29 I nigdy nie zabieralo, choc ich logo tam jest. Zlecenie ma na to prywatne firma, ktora te rzeczy segreguje i sprzedaje czy przerabia. I tylko czesc pieniedzy trafia potem do PCK. Warto o tym wiedziec, bo wlasnie wielu ludzi w ten sposob swiecie wierzy, ze ich rzeczy PCK przekazuje jakims potrzebujacym. Nic z tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w chełmnie Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:18 w Chełmnie jest ośrodek pomocy społecznej dla dzieci ciężko chorych chętnie przyjmą.Prowadzi go siostra zakonna Jolanta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:49 Wiem chyba o który ośrodek chodzi dzięki za podpowiedź. Jestem zaskoczona informacjami jakie uzyskałam na temat tych kontenerów na rzeczy używane. Ciekawe ile ludzi myśli że pomaga komuś wrzucając tam swoje rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś