Dodaj do ulubionych

Kontenery z odzieżą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:52
Mam trochę rzeczy i chętnie bym je wrzuciła do konteneru PCK ale widzę że
ciągle leżą koło nich jakieś ciuchy pewnie z tych kontenerów czy PCK je
opróżnia czy tam zalegają.
Obserwuj wątek
    • Gość: door Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:58
      Te ciuchy są przerabiane na szmaty.Jak masz dobre ciuchy ,to zanieś do MPOS,może
      ktoś z nich skorzysta.
      • Gość: Ula Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:06
        Dzięki serdeczne za odp. mam rzeczy po dziecku i szkoda je na szmaty a na pewno
        ktoś by się z nich ucieszył.
    • Gość: mcbet Ciuchow z tych kontenerow nie zabiera PCK!!!! IP: *.rzeczpospolita.pl 26.07.07, 22:29
      I nigdy nie zabieralo, choc ich logo tam jest. Zlecenie ma na to prywatne firma,
      ktora te rzeczy segreguje i sprzedaje czy przerabia. I tylko czesc pieniedzy
      trafia potem do PCK.
      Warto o tym wiedziec, bo wlasnie wielu ludzi w ten sposob swiecie wierzy, ze ich
      rzeczy PCK przekazuje jakims potrzebujacym. Nic z tego!
    • Gość: w chełmnie Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:18
      w Chełmnie jest ośrodek pomocy społecznej dla dzieci ciężko chorych chętnie
      przyjmą.Prowadzi go siostra zakonna Jolanta .
      • Gość: Ula Re: Kontenery z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:49
        Wiem chyba o który ośrodek chodzi dzięki za podpowiedź. Jestem zaskoczona
        informacjami jakie uzyskałam na temat tych kontenerów na rzeczy używane.
        Ciekawe ile ludzi myśli że pomaga komuś wrzucając tam swoje rzeczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka