Gość: aga IP: *.stk-net.pl 29.09.07, 18:44 Gdzie kupujecie, jakie polecacie salony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: suknie slubne IP: *.cpe.marton.net.pl 29.09.07, 20:16 w grudziadzu o ile pamiec mnie nie zawodzi to na ul torunskiej{ale nie jestem pewna} jest salon w ktorym mozna kupic lub uszyc na zamowienie suknie. ceny sa bardzo niskie!!! a przynajmniej byly 3lata temu. mozesz wybrac suknie z katalogu lub gotowa kupic z salonu, mozesz tez miec swoj projekt.jest mozliwosc kupienia sukni uzywanej lub wypozyczenia wybranejsukienki. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: suknie slubne IP: *.ip.netia.com.pl 05.10.07, 15:09 www.ewaspiewak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: suknie slubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:04 jesli szukasz sukni z tegorocznej kolekcji to mamy z zona na sprzedaz suknie rozm 38 na 160 jako dodatki rekawiczki welon i diadem co do ceny to napewno sie dogadamy...kontakt 664431740mozemy przeslac zdjecia...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: suknie slubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:13 hej ja mam piekna suknie do sprzedania kupiona w salonie w bydgoszczy jes sliczna jezeli bedziesz chcial to napisz!roz 36/38 roz na niska i szczupla osobe na 160 cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: suknie slubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 10:43 Mam na sprzeda;ż suknie rozmiar 36 na 173 cm wzrostu.Jest piękna, szyta w salonie w Grudziądzu, o którym wspomina poprzedniczka. Podaj maila, mogę wysłać foto.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś