Gość: ADI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 16:48 Czy ktoś wie gdzie można kupić bilety na mecze POLPAKU i czy mecz z Basketem odbędzie sie już na nowej hali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Bilety na POLPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 16:58 No właśnie byłem na hali po bilety to wysłali mnie do OKSIRU a tam nic nie wiedzą o biletach- o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x men Re: Bilety na POLPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 23:13 Czy któryś z frajerów który miał tak wiele do powiedzenia na temat Polpaku wie coś o biletach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Bilety na POLPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 23:23 Za bilety kase bierze Medeński to chyba jego przydupasy będą rozprowadzac również bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Bilety na POLPAK IP: *.stk-net.pl 09.10.07, 23:35 pewnie wie, ale wam nie powie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman Re: Bilety na POLPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 19:55 miasto nie zdąrzyło ponumerować krzesełek więc nie mogą być sprzedawane bilety o ile dobrze wiem w tym tygodniu bilety pojawią się w sprzedaży.Myślę że polpak lepiej poradzi sobie z organizacją meczów niż miasto imprezy inauguracyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Bilety na POLPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:12 Byłem sie dziś pytac o bilety - nic jeszcze nie wiadomo a mecz za tydzień-smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.C. Re: Bilety na POLPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 14:11 bilety można kupić w hali, u kolesia który ma tam sklep..z tego co wiem to już dziś mają być....także warto się pospieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiechu Re: Bilety na POLPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 19:58 Potwierdzam są bilety..miały być o 9 ale były jakoś później Odpowiedz Link Zgłoś