Gość: nika IP: *.stk-net.pl 22.10.07, 23:08 Sklepy w których można zrobić bezstresowo zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena Re: Miła obsługa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:26 ja lubie Kodaka na rynku kolo Tp. Tam to te Panie zawsze zyczliwe, usmiechniete z wyjatkiem pewnego bardzo mlodego pana (taki chudy, wysoki, blondyn).. Porazka tak niesympatyczny ze jak go widze to juz wcale tam nie wchodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:12 jeśli byłem niesympatyczny to przepraszam bardzo postaram się lepiej a jeśli byłem niemiły w co wątpie trzeba było powiadomić o ty kolerzanke a co do chodzenia po sali to mam prawo podejść do klijenta i zapytać go czy niepomuc mu w czymś czy to źle niesądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar.sem Re: Miła obsługa. IP: *.stk-net.pl 23.10.07, 21:19 1. naucz sie zasad ortografii 2. ja tez nie lubie jak mnie zaczepia obsluga, moze daj chwile klientowi na zastanowienie, oswojenie sie 3. usmiech nic nie kosztuje, a jest oznaka szacunku dla klienta ( no chyba ze branza pogrzebowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jar.sen Re: Miła obsługa. IP: *.pete.cable.ntl.com 23.10.07, 21:36 cos ty taki uczony nie kazdy ma wiedze taka jak ty na temat ortografi odnosnie usmiechu to ty pewnie masz taki falszywy usmiech jak jocker od ucha do ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Miła obsługa. IP: *.pete.cable.ntl.com 23.10.07, 21:30 czesc nie martw sie zycie czasami jest okrutne.znam cie od malego i nie wierze ze moglbys byc niemily.tak trzymaj.nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Miła obsługa. IP: *.centertel.pl 23.10.07, 21:54 niewiem czy chodzi tu o mnie ale opis leny pasuje do mnie ale ja niepracuje w kodaku tylko w fuji i byłem miesiąc temu na zastępstwie i niewpisał bym się tylko wpis tego kolo pisze jakieś bzdury i to z bykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Miła obsługa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 13:03 w naturze... bardzoi rzadko się zdarza, żeby ktoś za człowiekiem chodził - tylko jak jest taki koleś, co myśli, że jest ochroniarzem i wszyscy kradną... poza tym babki są spoko, uśmiechnięte, chętne do pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piki Re: Miła obsługa. IP: *.centertel.pl 23.10.07, 19:13 znam go nie sądze że jes niemiły kilka razy miałam z nim kontakt we fuji na alejach ale pani która tam pracuje zawsze mina jak by miała dość wszystkiego a do tego uśmiech jak by miała powiedzieć mam panią gdzieś szkoda że nienoszą plakietek z imionami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Miła obsługa. IP: *.centertel.pl 23.10.07, 19:22 wiem jaki to chłopak wiele razy mnie obsługiwał we fuji na alejach ale zato pani która tam pracuje odechciewa się wchodzić mina jak by mała zaraz powiedzieć że ma mnie dość jak ide to staram się by mnie nieobsługiwała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Miła obsługa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:41 Ja rowniez popieram Lene. Chodzi nam o Pana ktory pracuje na Alejach a ostatnio obslugiowal mnie w kodaku. O dziwo pare dni temu bedac w Chelmnie widzialam go i tam.. Obsluguje klientow tak jakby to robil za kare. Szkoda bo az nie przyjemnie przychodzi sie tam po uslugi. Pare tygodni temu robil mi zdjecie i z tak opryskliwym zachowaniem juz dluuugo sie nie spotkalam a troche na tym swiecie zyje.. takie zachowania tylko odpychaja klientow.. Dziewczyny bardzo mile i wielkie pozdrowienia dla nich : Oby tak dalej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokus Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:54 spoko koles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhhh Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 12:04 też mi robił zdj i był bardzo miły tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhhh Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 13:11 popierasz ja bo lena to ty i to idac ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Miła obsługa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 13:18 to co, niby tylko na mnie sie uwzial i dla mnie jest niemily??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhhhhh Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 13:50 a morze mial zly dzien ty pewnie tez niewasz takie dni zastanow sie zanim zaczniesz kogos oczerniac i szkalowac morze pogadaj z nim i niech ci odpowie dlaczego byl niemily wydaje mi sie ze ty poprostu go nielubisz i tyle i niezdziwil bym sie ze to ktos z pracy go oczernia znam go i wiem ze zawsze jest usniechniety jestem ciekawy jak ktos by zaczol pisac o tobie jak bys sie w tedy cz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhhhhhh Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 13:58 mysle ze zato co ty robisz powinnas go przeprosic a nie on ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Re: Miła obsługa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:04 ja jego blad na bledzie bledem poganiany!! ze sie nie wstydzisz tak wypowiadac z tymi bykami? wez na drugi raz slownik, bo te bledy az raza w oczy. gratuluje inteligencji. a Ty adwokat czy kto?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhh Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:15 a h.. ci do tego co ciebie niby tez niemilo potraktowal jak bys umial czytac to on niezrobil bledu idioto........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchal Re: Miła obsługa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:24 Poziom intelektualny niektorych ludzi pozostawia wiele do zyczenia. Nie trzeba byc wielkim uczonym aby to stwierdzic.No coz czego odczekiwac po ukonczeniu szkoly specjalnej nr 6... Nie pozostaje nam nic innego jak tylko wspolczuc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhh Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:16 nie ten post debilu ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandar i milen Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:23 popieramy hhhhhhh dodra gadka koles spoko z fuji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Miła obsługa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:37 widze ze wszyscy sa za kolesiem wiec niewiem poco ta gadka widac po wpisach ze ktos go nielubi i tyle zgadzam sie z hhhhhhh a jemu za to ze sie wpisal a ten kolo to jakis deps podpisywac sie za kogos i to z bykami debil no ale co tacy ludzie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Miła obsługa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:02 jak to prawda w oczy kole... Odpowiedz Link Zgłoś