Gość: Koliberek04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 11:15 W piątek czyli już jutro otwarcie o godzinie 18.00!!!! W lokalu dawnej kafejki przy sp nr1 i amfiteatrze!!! Zapraszam wszystkich serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DT Re: Magic juz jutro IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 11:41 a jakieś atrakcje?warto będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STIV Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 13:26 Ubrana czy naga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak to się ma? Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 25.10.07, 15:03 A piętro będzie wolne?ok 21? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 25.10.07, 22:42 banda malolatow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:10 jeśli nie interesuje was ten klub to sobie odpuście te bezsensowne komentarze!!! Ta informacja jest dla zainteresowanych i dla stałych klubowiczów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLUBOWICZ Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 26.10.07, 12:21 Jestem klubowiczem i interesuje mnie czy bedzie miejsce o 21? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myers Re: Magic juz jutro IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.10.07, 02:05 Pozdrowienia dla Krzysia I Ewy od Kaji i Zlotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooonisiaa Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:28 Ale to w tym budynku co jest tez fryzjer,tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 16:04 Nie to nie jest w tym budynku co fryzjer...Magic jest od strony sp nr 1 w kierunku nowej hali sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 20:04 kto ci dal zezwolenie na prowadzenie piwialni w tak bliskim sasiedztwie szkoly?reputacja waszego poprzedniego lokalu nie byla wysokich lotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 21:13 co ma piernik do wiatraka? kiedy dzieci są w szkole "piwialnia" jest jeszcze zamknięta. Otwierają dopiero o 18:00, o czasie, w ktorym uczniowie po mału przygotowują się do snu :) Odpowiedz Link Zgłoś
belas86 Re: Magic juz jutro 29.10.07, 22:53 Hm.. no bez przeady, dzieci z podstawowki raczej nie bywaja w takich lokalach?? heheh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 23:22 A ja dalrj nie wiem gdzie to. Byłam dziś się tam przejśc i nic nie widziałam. Czymoże ktoś mi to trochę dokładniej wytłumaczyc?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 07:57 Z ciebie to dopiero musi byc tuman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 08:06 Nie wiesz gdzie była kafejka?Dobre hamsy,gofry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 13:41 No...teraz to juz wie. W koncu ktos porządnie wytłumaczyl! Dzięki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 13:45 Wiele mozliwosci to w tych okolicach nie ma na lokalizacje knajpy, wiec raczej trzeba miec umysl dziecka, zeby nie moc jej znalezc. Az sie dziwie, ze nie trzeba cie bylo za reke zaprowadzic na miejsce. Ale jestes nieudolna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 15:59 Bo ja lubię jak ktoś mnie prowadzi za rączkę ,wiesz!:D A poza tym...do Ciebie nie pisałam więc się nie udzielaj głabie za dyche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 17:38 Udzielać się będę, kiedy tylko będę miał na to ochote. A kto jest głąbem, to już nam pokazałaś wyżej, kretynko. :) Gdzie ty szukałaś tego lokalu, że nie mogłaś znaleźć? W podziemiach amfiteatru, na parkingu hali, czy może na boisku SP1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 18:11 Dajcie już looz.Wszystko jasne i po sprawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 19:21 Pewnie tak. Nikt widocznie nie jest tak inteligentny jak ty!!! Haha Ale joke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 20:07 Skoro już wiecie gdzie to jest i zrozumieliście, ze nie koliguje to z lekcjami i przerwami w sp nr 1 ;) to zapraszam serdecznie!!! Na marginesie to jestem troszkę rygorystyczna i zawsze gdy mam wątpliwości co do osoby..to pytam o dowód! Więc bez obaw dzieci nie będziemy upijać! Pozdrowionka dla wszystkich i zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 20:15 cale szczescie!Bo nie trawie -nastek w pubach,na dyskotekach i innych tego typu pomieszczeniach.A tym bardziej jak widze jak się upijajai daja sie obmacywac kazdemu...uuu...zalosne i obrzydliwe. rzeba miec szacunek do siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:51 To główna zasada gdy stoję za Barem "alkoholu osobom do lat 18 nie sprzedajemy! jest jeszcze kilka myslę, że mniej ważnych...które pewnie znacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Magic juz jutro IP: *.cable.ubr04.pres.blueyonder.co.uk 30.10.07, 23:09 a jakie to...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:43 A kim Ty własciwie jestes tam Koliberek04,jeśli można spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 31.10.07, 16:54 spalony polski niemiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 15:48 Heh żaden Niemiec!!!! Proszę uważać ze słowami. A Koliberek04 to...heh stali bywalce mnie znają-barmanka z Magica. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dennis Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:26 Ludzie . ktoś moze jeszcze nie wie gdzie znajduje sie "Magic" ?? Ja wiem to doskonale .. Pozdro i zapraszam.. Wielki Brat MAGIC Zapraszam ^.^ Ul. Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:32 byłem w nowym magiku, ogólnie nie jest tam źle... tylko że muzyka mi nie wpadła w ucho. Chłopak kupujący Lecha, Dębowe i Curacao z sokiem pomarańczowym:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 17:00 "Syf"? a co ci nie pasuje?!!! Jestem ciekawa czy w ogóle tam byłaś zajrzeć? Nie wydaje mi się, że jest tam coś nie tak...?!!! Muzyka jest ...hmm różna, zależy jak kto woli, zawsze można poprosić o zmianę, a poza tym nie widzę jakichkolwiek niedogodności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 17:16 Syfa masz chyba na pysku (polecam clearsign) Mam nadzieje że jak poprosze o jakiś typ muzyki to się nie zawiodę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helo Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 09:42 syf to ty sam jestes.. nie byłeś nie gadaj. pewnie nie masz skonczonej 18 tki .Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolak Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 10:44 To gdzie właściwie jest ten Magic? I gdzie jest ul. Sienkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 12:48 Nio jak to gdzie :P tam gdzie nowa hala sportowa, a po drugiej stronie ulicy troszkę "niżej" jest Magic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjSalis Re: Magic juz jutro IP: 80.51.140.* 02.11.07, 20:52 Koiberek04 jak możesz napisz do mnie na gadu 9128618. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorr Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:04 Byłem i widziałem,i więcej nie pójdę.To już nie ten sam Magic,brak tego "czegoś".Polecam knajpkę w domu kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:46 Wiadomo, ze początki nie są łatwe tym bardziej ze w innym miejscu....I klimat też nie jest od razu taki sam...ale sama widzę, po tygodniu, że sporo starych klubowiczów wraca i myślę, że z czasem to będzie jak dawniej...Niestety nie każdemu można dogodzić i każdy chodzi tam gdzie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamroz Re: Magic juz jutro IP: 62.189.127.* 06.11.07, 17:25 ciekawe kto pierwszy wpadnie pod samochod! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 02:09 Ewka na rurze....:) dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś