Dodaj do ulubionych

Magic juz jutro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 11:15
W piątek czyli już jutro otwarcie o godzinie 18.00!!!!
W lokalu dawnej kafejki przy sp nr1 i amfiteatrze!!!
Zapraszam wszystkich serdecznie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: DT Re: Magic juz jutro IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 11:41
      a jakieś atrakcje?warto będzie?
      • Gość: jojo Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 25.10.07, 12:18
        ewka na rurze
        • Gość: STIV Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 13:26
          Ubrana czy naga?
          • Gość: Jak to się ma? Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 25.10.07, 15:03
            A piętro będzie wolne?ok 21?
            • Gość: ewka Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 25.10.07, 22:42
              banda malolatow!!
              • Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:10
                jeśli nie interesuje was ten klub to sobie odpuście te bezsensowne komentarze!!!
                Ta informacja jest dla zainteresowanych i dla stałych klubowiczów!!!
                • Gość: KLUBOWICZ Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 26.10.07, 12:21
                  Jestem klubowiczem i interesuje mnie czy bedzie miejsce o 21?
    • Gość: myers Re: Magic juz jutro IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.10.07, 02:05
      Pozdrowienia dla Krzysia I Ewy od Kaji i Zlotowy.
      • Gość: mooonisiaa Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:28
        Ale to w tym budynku co jest tez fryzjer,tak?
        • Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 16:04
          Nie to nie jest w tym budynku co fryzjer...Magic jest od strony sp nr 1 w
          kierunku nowej hali sportowej.
          • Gość: matka Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 20:04
            kto ci dal zezwolenie na prowadzenie piwialni w tak bliskim
            sasiedztwie szkoly?reputacja waszego poprzedniego lokalu nie byla
            wysokich lotow.
            • Gość: buc Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 21:13
              co ma piernik do wiatraka? kiedy dzieci są w szkole "piwialnia" jest jeszcze
              zamknięta. Otwierają dopiero o 18:00, o czasie, w ktorym uczniowie po mału
              przygotowują się do snu :)
            • belas86 Re: Magic juz jutro 29.10.07, 22:53
              Hm.. no bez przeady, dzieci z podstawowki raczej nie bywaja w takich
              lokalach?? heheh :)
            • Gość: moonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 23:22
              A ja dalrj nie wiem gdzie to.
              Byłam dziś się tam przejśc i nic nie widziałam.
              Czymoże ktoś mi to trochę dokładniej wytłumaczyc?:/
              • Gość: gosc Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 07:57
                Z ciebie to dopiero musi byc tuman!
                • Gość: <><><> Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 08:06
                  Nie wiesz gdzie była kafejka?Dobre hamsy,gofry...
                  • Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 13:41
                    No...teraz to juz wie.
                    W koncu ktos porządnie wytłumaczyl!
                    Dzięki!:)
                    • Gość: gosc Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 13:45
                      Wiele mozliwosci to w tych okolicach nie ma na lokalizacje knajpy,
                      wiec raczej trzeba miec umysl dziecka, zeby nie moc jej znalezc. Az
                      sie dziwie, ze nie trzeba cie bylo za reke zaprowadzic na miejsce.
                      Ale jestes nieudolna!
                      • Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 15:59
                        Bo ja lubię jak ktoś mnie prowadzi za rączkę ,wiesz!:D
                        A poza tym...do Ciebie nie pisałam więc się nie udzielaj głabie za dyche!
                        • Gość: gosc Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 17:38
                          Udzielać się będę, kiedy tylko będę miał na to ochote. A kto jest
                          głąbem, to już nam pokazałaś wyżej, kretynko. :) Gdzie ty szukałaś
                          tego lokalu, że nie mogłaś znaleźć? W podziemiach amfiteatru, na
                          parkingu hali, czy może na boisku SP1?
                          • Gość: <><><> Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 18:11
                            Dajcie już looz.Wszystko jasne i po sprawie;)
                            • Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 19:21
                              Pewnie tak.
                              Nikt widocznie nie jest tak inteligentny jak ty!!!
                              Haha
                              Ale joke!
                              • Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 20:07
                                Skoro już wiecie gdzie to jest i zrozumieliście, ze nie koliguje to z lekcjami i
                                przerwami w sp nr 1 ;) to zapraszam serdecznie!!!
                                Na marginesie to jestem troszkę rygorystyczna i zawsze gdy mam wątpliwości co do
                                osoby..to pytam o dowód! Więc bez obaw dzieci nie będziemy upijać!
                                Pozdrowionka dla wszystkich i zapraszam!!!
                                • Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 20:15
                                  cale szczescie!Bo nie trawie -nastek w pubach,na dyskotekach i innych tego typu pomieszczeniach.A tym bardziej jak widze jak się upijajai daja sie obmacywac kazdemu...uuu...zalosne i obrzydliwe.
                                  rzeba miec szacunek do siebie!!!
    • Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:51
      To główna zasada gdy stoję za Barem "alkoholu osobom do lat 18 nie sprzedajemy!
      jest jeszcze kilka myslę, że mniej ważnych...które pewnie znacie!
      • Gość: taa Re: Magic juz jutro IP: *.cable.ubr04.pres.blueyonder.co.uk 30.10.07, 23:09
        a jakie to...?
        • Gość: mooonisiaa Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:43
          A kim Ty własciwie jestes tam Koliberek04,jeśli można spytac?
          • Gość: loki Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 31.10.07, 16:54
            spalony polski niemiec!
            • Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 15:48
              Heh żaden Niemiec!!!!
              Proszę uważać ze słowami.
              A Koliberek04 to...heh stali bywalce mnie znają-barmanka z Magica.
              Pozdrawiam
    • Gość: Dennis Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:26
      Ludzie . ktoś moze jeszcze nie wie gdzie znajduje sie "Magic" ??
      Ja wiem to doskonale .. Pozdro i zapraszam..

Wielki Brat MAGIC
      Zapraszam ^.^
      Ul. Sienkiewicza.
      • Gość: xyz Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:32
        byłem w nowym magiku, ogólnie nie jest tam źle... tylko że muzyka mi nie wpadła
        w ucho. Chłopak kupujący Lecha, Dębowe i Curacao z sokiem pomarańczowym:P
        • Gość: molly Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 01.11.07, 16:35
          ogolnie syf
        • Gość: molly Re: Magic juz jutro IP: *.stk-net.pl 01.11.07, 16:35
          ogolnie syf
          • Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 17:00
            "Syf"? a co ci nie pasuje?!!!
            Jestem ciekawa czy w ogóle tam byłaś zajrzeć?
            Nie wydaje mi się, że jest tam coś nie tak...?!!!
            Muzyka jest ...hmm różna, zależy jak kto woli, zawsze można poprosić o zmianę, a
            poza tym nie widzę jakichkolwiek niedogodności!
            • Gość: xyz Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 17:16
              Syfa masz chyba na pysku (polecam clearsign) Mam nadzieje że jak poprosze o
              jakiś typ muzyki to się nie zawiodę. :)
              • Gość: helo Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 09:42
                syf to ty sam jestes.. nie byłeś nie gadaj.
                pewnie nie masz skonczonej 18 tki .Pozdrowionka
                • Gość: Jolak Re: Magic juz jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 10:44
                  To gdzie właściwie jest ten Magic? I gdzie jest ul. Sienkiewicza?
                  • Gość: Koiberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 12:48
                    Nio jak to gdzie :P tam gdzie nowa hala sportowa, a po drugiej stronie ulicy
                    troszkę "niżej" jest Magic.
    • Gość: DjSalis Re: Magic juz jutro IP: 80.51.140.* 02.11.07, 20:52
      Koiberek04 jak możesz napisz do mnie na gadu 9128618.
      Pozdrawiam
    • Gość: dorr Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:04
      Byłem i widziałem,i więcej nie pójdę.To już nie ten sam Magic,brak tego
      "czegoś".Polecam knajpkę w domu kultury.
      • Gość: koliberek04 Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:46
        Wiadomo, ze początki nie są łatwe tym bardziej ze w innym miejscu....I klimat
        też nie jest od razu taki sam...ale sama widzę, po tygodniu, że sporo starych
        klubowiczów wraca i myślę, że z czasem to będzie jak dawniej...Niestety nie
        każdemu można dogodzić i każdy chodzi tam gdzie lubi...
        • Gość: jamroz Re: Magic juz jutro IP: 62.189.127.* 06.11.07, 17:25
          ciekawe kto pierwszy wpadnie pod samochod!
    • Gość: tom Re: Magic juz jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 02:09
      Ewka na rurze....:) dobre:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka