ew_ulka 16.04.13, 22:27 Czy miał ktoś z Was wykonywany zabieg kostką Arkady? Może jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olgaa Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.109.160.251.dolnet.pl 28.07.13, 22:41 witam calkiem niedawno wrosl mi paznokciec u dużego palca stopy. tydzień chodziłam z opuchlizna i ropa się lejaca wiec poszlam do lekarza , dal mi namiary na takie wlasnie leczenie jak kostka arkady. pojechałam.cena 450zl za jeden paznokieć.prawie spadlam z krzesła. znieczulenie tylko w sprayu. w zastrzyku nie było. po stronie palca na której miałam stan zapalny kiedy podważano a raczej odrywano kawalek paznokcia od palca darłam się jak dzika. straszny bol. po drugiej stronie mniejszy aczkolwiek niemaly. do tego miała zniknąć opuchlizna max po 3 dniach. dziś mija tydzień palec nadal boli.ciekawe czy wyciagnieto mi caly paznokciec wrosniety. przed chwila zauwazyla ze w miejscu gdzie była opuchlizna wychodzi mi cos dziwnego. obawiam się ze mieso. jutro jade na kontrole. jeśli się okazało ze spaprali to oczywiście będę się domagać zwrotu kosztów. tragedia. niby prosty zabieg a w Polsce można spaprać wszystko. ze względu na nieumiejętne wykonanie i bol nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.cable.net-inotel.pl 10.10.13, 21:14 hey przeczytałam twój post i nie zgadzam sie z twoją opina.Miałam miesiąc temu wykonany zabieg z bardzo mocnym stanem zapalnym i jestem zadowolona.Wykonanie zabiegu to jedno a stan zapalny to drugie moja Pani podolog tak mówi polecam robić tamponade i stan zapalny po tygodniu schodzi.Widocznie na zła osobe trafiłaś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSP Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.dyn.optonline.net 28.12.14, 18:29 Jestem lekarzem chirurgiem podiatrii. Wykonuje zabiegi korektujace wrastajace paznokcie wraz z usuwaniem stanu infekcyjnego. Uzywam do zabiegu laser.Zabieg jest bezbolesny, trwa 15 minut , laser powoduje ,ze nie ma bolu pozabiegowego. W ciagu 20 lat pracy nie mialam ani jednego nawrotu. To co widze na YouTube o kostce Arkady jest czysta tortura z watpliwa dlugotrwala skutecznoscia. Zakladam jednak, ze w desperacji podejmuje sie wszystkie proponowane opcje leczenia wlacznie z kostka Arkady. Serdecznie wspulczuje i ostrzegam przed komplikacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-ta Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.15, 01:03 to ja współczuję- zabiegi laserowe wrastających paznokci nie przynoszą efektów o jakich Pan mówi. Rozumiem, że widuje Pan pacjentów 6 miesięcy lub rok po terapii? Lekarze z różnych części globu przyjeżdżają do Polski, by nauczyć się pracować Metodą- chirurdzy z kilkunasto i kilkudziesięcioletnim stażem. Takie posty nie przyniosą Panu rzeszy pacjentów a tylko uświadczą w przekonaniu, że kolejny lekarz szuka zarobku. Zamykanie się na nowoczesne metody to domena lekarzy- na szczęście ci na najwyższym poziomie chcą się uczyć. Moja rada- nie wypowiadajmy się na tematy które nie są nam znane. Bez urazy, obejrzenie filmiku w internecie nie stanowi zapoznania się z metodą a więc wypowiadanie się na jej temat świadczy tylko o inteligencji komentującego. Pozdrawiam i życzę miłego wylewania frustracji online. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tery Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.dynamic.mm.pl 24.06.15, 16:32 byłem u 2 chirurgów i zaden z nich nie potrafił poradzic sobie z wrastajacym paznokciem. Pojechałem do podologa i zrobiono mi zabieg kostka arkady ... tylko jeden zabieg tylko 1 godzina i problem znikną. Może chirurdzy sa dobrzy w cięciu ale na pewno nie w leczeniu wrastajacych paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.246.67.38.skyware.pl 20.07.15, 23:44 Witam chciałbym zaprzeczyć Pana zdaniu. Mam problem z wrastajacymi paznokciami od ponad dwóch lat. Miałem dwa zabiegi wykrywania. I mam założony teraz akryl metodą kostki arkady. Ból był ale nie na tyle. Jedyny problem jaki jest to to że nie można za długo tego moczyć. Uważam że jak na moje palce które były w masakrycznym stanie to ta metody sprawiła się idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.120.225.195.static.bait.pl 22.07.15, 19:07 Tez jestem zadowolona z tej metody. Wcześniej stosowałam klamry ale to strasznie długo trwało i nie było tak dobrego efektu. Więcej o tej metodzie możecie przeczytać na stronie poradni w której robiłam sobie ten zabieg. poradniastopy.pl/kostka-arkady/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.centertel.pl 10.07.15, 16:53 Witaj najskuteczniejsza metoda to klamry VHO pracuje na nich i są w 100%skuteczne i nie ma czegoś takiego ze boli jest tylko ciagniecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.play-internet.pl 16.07.15, 13:27 Mniemam, iż miałaś na myśli WHO? Bo o VHO to nie słyszałam. To tak btw. Generalnie chciałam zabrać głos w sprawie klamer- są dobre ale nie zawsze i nie u każdego. Metoda kostką Arkady to alternatyea dla klamrowania- rownież pilega na "ustawieniu" paznokcia w pożądamym położeniu i spowodowaniu jego wzrostu we właściwym kierunku, tyle, ze nie przykleja sie do paznokcia klamry, ktora może np. odpasc. Radzę pogłębiać wiedzę w momencie podejmowania dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.play-internet.pl 16.07.15, 13:39 OK, trochę się wygłupiłam, mam chyba dzisiaj problem z czytaniem ze zrozumieniem, albo zmylił mnie brak interpunkcji. Oczywiście miałaś na myśli KLAMRY METALOWE VHO, a ja zrozumiałam, ze vho pracuje na klamrach, stad moja pierwsza, dosc niefofrtunna czesc wypowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.centertel.pl 23.08.15, 17:57 Klamry są dobre ale nie zawsze i nie u każdego. Metoda kostką Arkady to alternatywa dla klamrowania- również polega na "ustawieniu" paznokcia w pożądanym położeniu i spowodowaniu jego wzrostu we właściwym kierunku, tyle, ze nie przykleja się do paznokcia klamry, która może np. odpaść. Radzę pogłębiać wiedzę w momencie podejmowania dyskusji, bo nie zawsze nowe jest gorsze od tego co sprawdzone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariagonna Re: Zabieg kostką Arkady - opinie 07.08.15, 19:03 ja miałam robiony duży palec kostką Arkady na Źródlanej... ulga niesamowita, aż lekarz stwierdził, że mi od ręki z 5 lat ubyło, bo jednak bolało cholernie... dobrze, że jest internet, bo tutaj: zrodlana.com.pl/ przeczytałam o tej metodzie... wcześniej jeszcze byłam w przychodni obok i nie było przeciwskazań. Dzięki za taką metodę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.cable.net-inotel.pl 10.10.13, 21:09 Ja miałam wykonywany zabieg w Poznaniu i polecam miałam straszny stan zapalny .Po jednym zabiegu jest widoczny efekt od razu. Na prawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.13, 13:36 Hej a możesz powiedzieć gdzie w poznaniu robiłaś ten zabieg i ile kosztował?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.cable.net-inotel.pl 07.11.13, 20:07 Hey, Ja miałam zabieg robiony w instytuciebeauty na Dąbrowskiego w poznaniu cena 350 zł. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.icpnet.pl 12.06.14, 20:28 Hej mam prośbę podanie mi adres gdzie w poznaniu wykonuje się zabieg kostką arkady.Zgory dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
feniksjoanna Re: Zabieg kostką Arkady - opinie 10.01.15, 15:21 Ja również robiłam duże paluchy i są jak nowe to tak jakby mi ktoś "wkleił zdrowe" różnica jest ogromnie odczuwalna - polecam :) Ja robiłam we Wrocławiu na Ul . Przyjaźni - Centrum Zdrowej Stopy - salon podexpert. Dominika Bilik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.cable.net-inotel.pl 10.10.13, 21:10 Ja miałam wykonywany zabieg w Poznaniu i polecam miałam straszny stan zapalny .Po jednym zabiegu jest widoczny efekt od razu. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie - Super sprawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.13, 01:26 Jestem w trakcie prostowania blaszki palucha, "metodą kostki arkady". Super sprawa, w moim przypadku, ból do zniesienia a efekt widoczny już po pierwszej wizycie w gabinecie. Ta kostka to mądry wynalazek, może pomóc wielu ludziom z problemem wrastającego paznokcia. Polecam we Wrocławiu podolożkę Panią Ewę Krynicką, zna się w tej materii. Pozdrawiam oczywiście Panią Ewę i wszystkich mających podobny do mojego problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie - Super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 00:26 hej i ja mogę polecić zabieg kostką arkady, robiłam w warszawie w gabinecie libramax i rzeczywiście tak jak piszą o nim problem znika od razu po zabiegu, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Zabieg kostką Arkady - opinie - Super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.14, 13:19 witam, ja też jestem po zabiegu, ale w Warszawie, robiła mi go Pani Agnieszka z gabinetu Libramax, bardzo profesjonalna i sympatyczna. Gorąco polecam, ponieważ zabieg jest prosty i efekty widoczne są od razu. Miałem bardzo duży stan zapalny i nie mogłem bez bólu założyć butów, a po zabiegu byłem zaskoczony, że mogę normalnie je włożyć. Pozdrawiam Panią Agnieszkę i powodzenia wszystkim w leczeniu! Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_oo Re: Zabieg kostką Arkady - opinie - Super sprawa 27.03.14, 17:18 Ja robiłem zabieg w Satinie w Warszawie. Małe robią za 300 zł, a ja robiłem paluch, to już drożej, bo 600, ale to i tak taniej niż w niektórych miejscach, bo słyszałem, że nawet po 1500 robią. satin.pl/informacje/kostka-arkady/ A efekty na prawdę niezłe. Tam są przykłady przed i po i 3 od góry to moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 40 Re: Zabieg kostką Arkady - opinie - Super sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 07:39 Pani Agnieszka z libramax owszem mila...zabieg tez wykonany ok ale jesli chodzi o Pania ktora umawia na wizyty to jakis niemily babsztyl,gabinet rowniez niezbyt czysty nie mowiac o usg ginekologicznym ktorego glowica jest prawie przy samej twarzy..ceny zabiegow od 500 od razu mi przez telefon nie widzac paznokci powiedzieli a klimat gabinetu nedzny,szczerze balam sie zabieg tam robic jak zobaczylam syf na poczekalni..i jeszcze jedna sprawa po zabiegu nalezy uzywac serum o ktorym nikt mi nie powiedzial wydalam przeszlo tysiac zloty na darmo poniewaz bez serum efekt nie jest zadowalajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Zabieg kostką Arkady - opinie - Super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.14, 23:51 ale to o czym piszesz to już nie jest ich siedziba, mają teraz nowoczesny i bardzo schludny gabinet, warunki w których mnie robiono zabieg były świetne i nikt mnie nie przymuszał do żadnego serum, a efekt po zabiegu taki jak miał być, zdrowy paznokieć, który rośnie we właściwym kierunku...nie mogę narzekać:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 18:05 ja rowniez mialam robiony zabieg kostka arkady u pani Justyny Sliwka w Ciechanowcu,palec byl opuchniety i mialam stan zapalny...po zabiegu odczulam ulge,to rewelacyjny zabieg i super ze robia go juz na podlasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: 78.10.249.* 03.06.14, 22:42 Mialam wykonany zabieg kostka Arkady i mam mieszane uczucia, nie zaporponowano mi ZADNEGO znieczulenia, bol byl koszmarny i utrzymywal sie jeszcze przez kilka dni po zabiegu. Cena zabiegu zabojcza, ponad 400 zł, dodatkowo do kosztów doliczaja serum, ok 80 zł, ktore TRZEBA kupic, a wczesniej o tym dodatkowym zakupie nie uprzedzano podobnie jak o koniecznosci zaplaty za kazda wizyte kontrolna czy koniecznosci wymiany rekonstrukcji ( kolejne 150 zł). Generalnie po kilku dniach potwornego bolu poczulam sie lepiej ale cala otoczka zabiegu powinna byc dopracowana a pani udzielajaca informacji lepiej poinformowana. Nie moge polecic w 100% ale poki co nie znajduje alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania wawa Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.14, 18:08 nie wiem gdzie robiłaś swój zabieg ale ja go miałam (libramax warszawa) i już przez telefon umawiając się była mowa o znieczuleniu, ja sama decydowałam czy chce czy nie. każdy ma inny próg bólu, dlatego ja poprosiłam znieczulenie, nie było z tym problemu:) tak samo z serum, polecono mi je, ale też ja decydowałam czy je kupić;) a co do bólu, powiem szczerze że po zabiegu jak zeszło znieczulenie nie czułam zupełnie nic, ale...tak jak pisałam każdy ma inny próg bólowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Wawa Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.14, 00:38 no dokładnie, miałem tak samo, zapytali czy życzę sobie znieczulenie, zdecydowałem, że nie, nie miałem aż tak głęboko wrośniętego, więc po co mi to. jestem facetem, przeżyję;) wszystko przebiegło ok:) serum mam i jestem zadowolony:) ale nie mówili mi że bez niego to się nie uda. chciałem to kupiłem. generalnie super, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 22:50 skoro sam wynalazca metody twierdzi iz trzeba uzywac serum jak jego podwykonawcy moga twierdzic iz nie trzeba? szkoda im inwestowac w serum zreszta pacjent wroci bo bedzie do czasu czul ulge...paznokiec po serum staje sie inny...bardziej elastyczny i zdrowy..bez stosowania serum problem na 200% wroci...zreszta po co przeplacac za zabieg? wart jest jakies 300 zl do 500 zl....maly palec to koszt jaies 150zl....za korekte nie placcie powyzej 50 zl jezeli za zabieg biora 500:) i tyle w temacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
feniksjoanna Re: Zabieg kostką Arkady - opinie 10.01.15, 15:13 Tak miałam wykonany i szczerze polecam. Trochę boli podczas zabiegu ale warto to przeboleć bo później ogromna ulga :) zabieg miałam 5 stycznia po zabiegu trochę ciągną palce ( miałam robione 2 duże ) 16 idę na kontrolę i przy okazji zrobię jeszcze jeden . Śmigam teraz bez żadnego bólu czy ucisku - ja już nie pamiętam , kiedy tak się czuły moje stopy :) Słyszałam ,że czasem zdarza się , iż dalej nie rosną prawidłowo i gdyby mi się to przytrafiło - to można wyciąć wały około paznokciowe i wtedy dożywotni spokój . Przymierzyłam nawet moje szpilki z bardzo wąskimi czubkami i nic nie boli - zazwyczaj już po 20 min. czułam ucisk na paluchy.REWELACJA . jeszcze raz polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.15, 21:53 Mogę powiedzieć jedno... boli jak diabli !!! ale jest to skuteczna metoda, alternatywa jest chirurg... to jednak zniekształca paznokieć a ta metoda przywraca jego kształt... metoda wymaga co najmniej raz w miesiącu poprawek i koszty... koszty... koszty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówka milka Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.15, 14:35 boli czy nie jest to skuteczna metoda. mnie bolało tylko trochę przy samym zabiegu, po nim już wcale nie bolało i do tej pory jest rewelacja, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kingadarla Re: Zabieg kostką Arkady - opinie 07.09.15, 00:43 ja miałam kostkę robioną miesiąc temu. Ten pan "lekarz" ktory sie tutaj wypowiada troche bredzi. Kostka nie jest zabiegiem bolesnym pod warunkiem, że jest robiona pod porządnym znieczuleniem. Miałam robiona na Źródlanej - jest to gabinet "szkoleniowy" przy zakładaniu kostki: zrodlana.com.pl/medycyna-estetyczna/#toggle-id-6 można poczytać. Przy mnie oprócz podologa był lekarz podający znieczulenie i bardzo to ułatwiło sprawę. Nie poszłabym chyba na "żywca" jak oferowano w innych gabinetach (a znieczulenie z horrendalną opłatą), a tam wyszło znośnie i przede wszystkim dobrze. Nie mam im nic do zarzucenia, a mój palec się goi :) Odpowiedz Link Zgłoś
piterlusz Re: Zabieg kostką Arkady - opinie 09.09.15, 00:21 i ja dorzuce swoje trzy grosze - na Zrodlanej mialem robiona kostke Arkady. Zona mi "zasponsorowala" zabieg, bo widziala jak sie z tym mecze - masakra. Wyczytala tutaj: zrodlana.com.pl/medycyna-estetyczna/ o tej metodzie i stwierdzila, ze ma dosc robienia mi okladow na stope... zabieg mialem trzy tygodnie temu. Profesjonalnie, podolog zrobil to szybko i jeszcze mialem znieczulenie od drugiego lekarza, bo paznokiec paskudnie mi wrosl pod skore... pewnie mnie jeszcze czeka powtorka, ale naprawde bez porownania co jest teraz, a co bylo... polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga_igunia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.120.225.195.static.bait.pl 12.10.15, 19:10 Ja zabieg kostką miałam robiony 2 tygodnie temu. Przed zabiegiem miałam podane znieczulenie. Bez niego chyba nie dałabym rady. Ledwo sama mogłam dotknąć się w palec (taki już miałam stan zapalny) a co dopiero mówić o jakiejś ingerencji. W trakcie zabiegu nic mnie nie bolało, a wieczorem wystarczyła jedna tabletka apapu. Mój paznokieć w końcu rośnie tak jak powinien. Gorąco polecam Panią Elę Szczepańską, która zajęła się profesjonalnie i z wyczuciem moim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: 188.116.35.* 16.10.15, 04:22 Witam ja wybieram się na zabieg tą metodą mam pytanie jakiego znieczulenia Pani używała kto podaje takie znieczulenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga_igunia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.static.chello.pl 22.10.15, 11:47 Znieczulenie podawał mi lekarz. Było to znieczulenie miejscowe tylko w ten palec, w którym miałam wrastający paznokieć. U mnie wszystko bardzo ładnie teraz wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.play-internet.pl 08.11.15, 22:51 A możesz mi powiedzieć gdzie dokladnie robiłaś ten zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.15, 19:35 Ja miałam robiony zabieg kostką arkady w poradni chorób stopy. Przed zabiegiem lekarz podał mi znieczulenie aby nic mnie nie bolało w trakcie zabiegu. Osobiście jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika-krzywa Re: Zabieg kostką Arkady - opinie 13.12.15, 21:13 Ja miałam wykonywany zabieg na dwóch stopach (dwa duże palce) w poradni chorób stopy u pani Eli Szczepańskiej. Zabieg był bezbolesny bo wcześniej palce zostały znieczulone. Owszem całe znieczulenie nie jest miłym uczuciem ale przynajmniej później nie boli. Palce ładnie się zagoiły. Musiałam chodzić na wizyty kontrolne ale dzięki temu już mnie nie boli przy chodzeniu. A przyznam że ból był okropny, zwłaszcza w pełnych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.15, 20:24 Weronika ile zapłaciłaś za zabieg kostką w poradni stopy? Szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga_igunia Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.120.225.195.static.bait.pl 30.12.15, 19:29 Ja też tam miałam zabieg kostką Arkady. Zapłaciłam 500 zł. Już jestem ponad dwa miesiące po zabiegu. Bardzo się cieszę że już pozbyłam się tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: Zabieg kostką Arkady - opinie 27.04.17, 23:56 Warszawa, 300zł plus 80 za serum; bolało, boli...ale przejdzie paznokcia nie poznałam - jakby inna noga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Zabieg kostką Arkady - opinie IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.17, 21:36 Miałam robiony zabieg w marcu. Moim zdaniem dużo zależy od tego jak zabieg zostanie wykonany. Ja miałam już poprawiany na jednym palcu - zaczął mi się wrastać z jednej strony. Teraz wrasta mi na drugiej stronie. Boli. Reszta dużo lepiej niż przed zabiegiem. Sam zabieg bardzo bolesny, ale to zależy od stopnia wrastania i stanu zapalnego. Ja miałam znieczulenie (za które dopłacałam) a i tak czułam trochę bólu. Jak byłam na korekcie to również bardzo bolało, a jestem po zabiegu chirurgicznym bez znieczulenia więc wiem co to ból. Niestety duze koszty i ból, ale mam nadzieję, że końcowy efekt będzie tego wart. Odpowiedz Link Zgłoś