Dodaj do ulubionych

drukarnia Laskowice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:14
Orientuje się może ktoŚ,jakie są zarobki w drukarni w Laskowicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:28
      Jedz, zloz papiery i sie dowiesz. Nawet sie nie wysililes zeby w
      pytaniu podac stanowisko. Przeciez logiczne, ze inaczej zarabia tam
      sprzataczka czy projektant, a i szef dzialu produkcji tez ma inne
      pobory. Z takimi pytaniami i brakiem umiejetnosci logicznego
      myslenia rozumiem, ze celujesz w posade ciecia na bramie?
      • Gość: zainteresowany Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 13:08
        Jak nie masz nic do pisania to po prostu nie pisz.Tak się składa ,że skończyły
        się czasy gdy pracownik szukał pracy.Mam dobrze płatną pracę i pytam z
        ciekawości.Tak po prostu, nie chce mi się pisać CV za może 1000PLN.Nie mam
        zamiaru zajmować czasu sobie i komuś ,nie znając zarobków.Chodzi mi o stanowisko
        drukarz.W ogłoszeniu nie podano zarobków,a dla rozbieraczy podano.Poza tym nie
        podano o jaki rodzaj druku chodzi.Więc ja podchodzę do tego tak jak firma.
        • Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 13:40
          Ze chodzilo ci o stanowisko drukarza, trzeba bylo napisac, wszystko
          byloby jasne, chociazby dla drukarzy z tej drukarni, ktorzy akurat
          przez przypadek czytaliby twoje pytanie. Jesli, jak napisales,
          chcesz podchodzic do tego tak jak firma w swoim ogloszeniu, to nie
          wiem czy to rozumiesz, ale po prostu dluzej bedzie trwal twoj proces
          pozyskiwania informacji. ;)
          A ze nie podano o jaki rodzaj druku chodzi. No, nie trzeba byc super
          detektywem, zeby samemu do tego dojsc. Wystarczy wejsc na ich
          strone. Ale to chyba zbyt trudne dla twojego "bystrego" umyslu.
          • Gość: trzeci Re: drukarnia Laskowice IP: *.pete.cable.ntl.com 26.10.07, 22:48
            tylko sie sprzeczaja dowal gosciowi jakis taki cwaniak rozumy poskradal dziwny taki.
    • Gość: do goscia Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 10:36
      Ty to z natury taki pieniacz jesteś,czy tylko na forum?
      • Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.07, 14:31
        pomocnik drukarza ma cos kolo 7zl/godz,a drukarz cos kolo 9zl/godz,ale to jeszcze zalezy na jakiej drukarce sie pracuje i od doswiadczenia,mozna zarobic i 15zl i wiecej na godz,ale to zalezy od stazu pracy i umiejetnosci,jest to drukarnia rolowa(druk offsetowy)
        • Gość: zainteresowany Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 17:14
          Dzięki za post.Pozdro.
        • Gość: maszynista Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 00:22
          "Drukarkę" to ty możesz mieć w domu :). W Laskowicach jest drukarnia
          offsetowa-rolowa. I śmiem podejrzewać, że w powiecie świeckim jest tylko kilku
          takich maszynistów. Większość zatrudnionych w Laskowicach to przyuczeni do
          zawodu (okoliczni rolnicy). A co do maszyn to głównie drukują na Muller-Martini.
          • Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 17:59
            Ej "maszynista" cos taki zaczepny,co do rolnikow to zostaw ich na polu,zaden operator maszyny drukujacej w tym zakladzie nie jest rolnikiem,na jakiej podstawie wysuwasz swoje wnioski????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka