Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:14 Orientuje się może ktoŚ,jakie są zarobki w drukarni w Laskowicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:28 Jedz, zloz papiery i sie dowiesz. Nawet sie nie wysililes zeby w pytaniu podac stanowisko. Przeciez logiczne, ze inaczej zarabia tam sprzataczka czy projektant, a i szef dzialu produkcji tez ma inne pobory. Z takimi pytaniami i brakiem umiejetnosci logicznego myslenia rozumiem, ze celujesz w posade ciecia na bramie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 13:08 Jak nie masz nic do pisania to po prostu nie pisz.Tak się składa ,że skończyły się czasy gdy pracownik szukał pracy.Mam dobrze płatną pracę i pytam z ciekawości.Tak po prostu, nie chce mi się pisać CV za może 1000PLN.Nie mam zamiaru zajmować czasu sobie i komuś ,nie znając zarobków.Chodzi mi o stanowisko drukarz.W ogłoszeniu nie podano zarobków,a dla rozbieraczy podano.Poza tym nie podano o jaki rodzaj druku chodzi.Więc ja podchodzę do tego tak jak firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 13:40 Ze chodzilo ci o stanowisko drukarza, trzeba bylo napisac, wszystko byloby jasne, chociazby dla drukarzy z tej drukarni, ktorzy akurat przez przypadek czytaliby twoje pytanie. Jesli, jak napisales, chcesz podchodzic do tego tak jak firma w swoim ogloszeniu, to nie wiem czy to rozumiesz, ale po prostu dluzej bedzie trwal twoj proces pozyskiwania informacji. ;) A ze nie podano o jaki rodzaj druku chodzi. No, nie trzeba byc super detektywem, zeby samemu do tego dojsc. Wystarczy wejsc na ich strone. Ale to chyba zbyt trudne dla twojego "bystrego" umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeci Re: drukarnia Laskowice IP: *.pete.cable.ntl.com 26.10.07, 22:48 tylko sie sprzeczaja dowal gosciowi jakis taki cwaniak rozumy poskradal dziwny taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do goscia Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 10:36 Ty to z natury taki pieniacz jesteś,czy tylko na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.07, 14:31 pomocnik drukarza ma cos kolo 7zl/godz,a drukarz cos kolo 9zl/godz,ale to jeszcze zalezy na jakiej drukarce sie pracuje i od doswiadczenia,mozna zarobic i 15zl i wiecej na godz,ale to zalezy od stazu pracy i umiejetnosci,jest to drukarnia rolowa(druk offsetowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 17:14 Dzięki za post.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszynista Re: drukarnia Laskowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 00:22 "Drukarkę" to ty możesz mieć w domu :). W Laskowicach jest drukarnia offsetowa-rolowa. I śmiem podejrzewać, że w powiecie świeckim jest tylko kilku takich maszynistów. Większość zatrudnionych w Laskowicach to przyuczeni do zawodu (okoliczni rolnicy). A co do maszyn to głównie drukują na Muller-Martini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: drukarnia Laskowice IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 17:59 Ej "maszynista" cos taki zaczepny,co do rolnikow to zostaw ich na polu,zaden operator maszyny drukujacej w tym zakladzie nie jest rolnikiem,na jakiej podstawie wysuwasz swoje wnioski???? Odpowiedz Link Zgłoś