Gość: klubowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 17:45 Co sadzicie o stoci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polecam Re: STOCIA IP: *.centertel.pl 12.01.08, 23:07 stocia jak na swoj lokal niezle prosperuje, wiary pełno czyli ze podoba im sie, klimat spoko, muza tez bardzo dobra, polecam nie wybrzydzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schossow Re: STOCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 14:38 HAHHAHA, dla dzieci ktore sie nie znaja na muzie i nie wiedza jaki jest swiatowy poziom muzyki elektronicznej to polecam (HAHAHA) dla mnie oczywiscie stokrotka to wielkie nieporozumienie, graja tam hity z VIVY i z ESKI, wiadomo VIXA ZŁO, osobiscie pod wzgledem muzycznym nie polecam zadnego klubu w Świeciu, a najsmieszniejsi sa ci co graja w tych dyskach muze, uwazaja ze sie znaja na muzie hahah, tak naprawde sa na poziomie vivy i radia, nic wiecej nie znaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator* Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 16:49 Facio nie zgrywaj się bo ja w Polsce nie znam miasta powiatowego gdzie w klubach i dyskotekach była grana muzyka na poziomie światowym.Widocznie wszystkich przerastasz,ale to wolałbym usłyszeć od innych niż o Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 12:46 schossow jak ci sie nie podoba to jadz tam gdzie jest dla ciebie fajnie, a nie pie..sz farmazony. kazdy chodzi gdzie chce i nikomu nic do tego. POLECAM WSZYSTKIM. OTWÓRZCIE SAMI DYSKOTEKE LUB KLUB Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA I PUSZCZAJCIE MUZE (TĄ WASZĄ ŚWIATOWĄ) JAKĄ CHCECIE, WTEDY MOZECIE PISAC TAKIE RZECZY. Ci co tak duzo pieprzą zawsze na forum co tydzien pierwsi przed barem w stoci stoją. A CI CO TAK WIELCE GŁOWE PODNOSILI DO GÓRY, TERAZ SIEDZĄ W CHACIE ALBO JEŻDZĄ PO DYSKACH ŚWIECKICH I PIEPRZĄ CO IM SIE NIE PODOBA TAM. Normalnie śmiechu warte:))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schossow Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 20:17 "ale to wolałbym usłyszeć od innych niż o Ciebie" dlaczego ?? :) nie bede az tak najezdzal na stocie, graja taka muzyke i tyle, a co do najnowszej muzyki to polecam eventy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: STOCIA IP: 80.51.140.* 24.01.08, 00:20 heh a macie mozesz jakiej namiary na stocie? (strona internetowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuki Re: STOCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:23 Byłem w wielu klubach europejskich i moim zdaniem Stokrotka nie odstaje od tego co można zobaczyć w Berlinie, Paryżu czy na Ibizie. A jest dużo taniej i ładniejsze dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: STOCIA IP: *.ip82146235.host.ukw.edu.pl 30.01.08, 16:25 a czy wiecie moze kim jest taki koles ktory tak zajebiscie tanczy freefall ??? macie jakies namiary na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdz Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 13:12 Po tygodniu pracy lub budy warto odreagować.Niemamy dużego wyboru .Świecie to nie W-wa. Jednym stokrota się podoba drugim nie.Niema co gdybać.Jeśli komuś się niepodoba to niech tam niełazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: STOCIA IP: 80.51.140.* 31.01.08, 22:44 jak nie podoba wam sie muzyka to posuchajcie tego moze namowimy wlasciciela na taka muzyke albo zeby zaprosil tych dji bo sa z chelmna zawsze bylam na ich dyskotekach jeszcze nawet w fabryce w cch albo nad jeziorem na swiecie mlodosci to jest link: www.zippyshare.com/v/74769060/file.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 19:07 jak wszyscy jestescie tacy madrzy to moze sie nauczcie grac i sami zostancie djami z prawdziwego zdarzenia!!!co???tylko krytykowac potraficie, nic wiecej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: STOCIA IP: 80.51.140.* 03.02.08, 16:51 a moze jakis konkurs dji w stoci? i najlepszy niech tam gra co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: STOCIA IP: 80.51.140.* 03.02.08, 16:52 w ogole to ma ktos jakiej namiary na stocie? chodzi mi o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 18:38 z tego co wiem to ci dje którzy teraz grają - są na stałe przyjęci. i chyba nic sie nie zmieni, a w ogóle na ostatnim konkursie nikt konkretny nie przyszedł żeby pokazac jak grać, wiec nie wiem po co ta gadka,musicie sie sami dostosowac do miejsca. a tak w ogóle to teraz w sobote w ostatki cała stocia była, więc oco chodzi, narzekacie a przychodzicie ZAWSZE MACIE DO WYBORU "SFINXA" I "TIGERA" może teraz coś o nich popiszecie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASI Re: STOCIA IP: 80.51.140.* 04.02.08, 09:34 Rogero I Gogi w stoci zobaczymy jakie imprezy lepsze z tymi dj'mi czy z nimi.. o a moze zaprosic ich jako gosci i zrobic Chełmno vs Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 14:19 a oni sa w ogole pelnoletni??:) jak tak bardzo chcieli grac w stoci to czemu nie zglosili sie na konkurs ktory byl w wakacje??-pisano o tym na forum!!! no chyba ze ktos jest slepy i nie zauwazyl takiej informacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: STOCIA IP: 80.51.140.* 04.02.08, 20:04 tak sa pelnoletni moze dlatego ze mieszkaja w chelmnie? i graja na dyskotekach lepszych niz stocia wiec nawet nie wiadomo czy by chciali tu zagrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 13:28 no to po ch..j sie wperdalają do świecia szczeniaki. głupie kaczki:) kwa kwa jak są dobrzy to niech w chełmie zaswieca o potem dalej głomby, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xxx Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 15:03 a co ma pelnoletniosc do mieszkania w chelmnie??bo nie rozumiem tego stwierdzenia:))jak tam graja to niech graja, w lepszych dyskach niz stocia???nooo to super:) niech sie ciesza!!!ale nie wiem po co sie tyle chwala tym na swieckim forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guy Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 16:58 dla mnie osoba ktora puszcza muzyke i gada przez mikrofon lub pozwala innej osobie to robic jest najzwyczajniej w swiecie wodzirejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rządzę w chełmnie Re: STOCIA IP: 89.231.148.* 09.02.08, 21:06 ludziska koniec tego tematu każdy wie ze Stocia to dla dzieciaków co siedzą w domu i nie maja co robić i dziwi mnie to że rodzice takim szczunum pozwalają na takie nocne imprezki toc to nienormalne no ale jak sie nie pilnuje dzieciaków to ja sie nie dziwię ze wtedy dziewczyny są w ciąży a chłopaki na izbie przyjęć na płukaniu zołądka bo nacpali się prochów i wódki a to samo dotyczy dziewczyn a już nie wspominajac tego wstydu na tym pogotowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:14 Tak jestes zorientowany w tych sorawach.Chyba dajesz przyklady swoich dzieciakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: above17 Re: STOCIA IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 19:46 schossow oczywiscie podzielam Twoje zdanie. Ale mam nadzieje ze juz niedlugo powstanie cos nowego i na poziomie.Wtedy ludzie zobacza co to prawdziwa music. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schossow Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 09:53 above17 jestes ze swiecia?? bo widze ze tez sie orientujesz o co chodzi:P ...& Beyond :P odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: above17 Re: STOCIA IP: 83.238.146.* 17.02.08, 12:21 Tak ze Świecia a dokladniej z Przechowa. No mi tez sie Twoj nich kojazy z dj'em. Ni wiem jak Ty ale ja jade na En Trance w Bydzi,juz odliczam dni he.] A Ty skad jestes<>??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schulzzow Re: STOCIA IP: *.swc.vectranet.pl 18.02.08, 11:17 above17 ja tez sie wybieram na entrance, w szczeglnosci na A&F. Myslisz ze puszcza swoj najwiekszy numer 'Second Sun', bo ja z ekipa bardzo na to licze:D Odpowiedz Link Zgłoś
above17 Re: STOCIA 18.02.08, 19:51 No na takich eventach to przede wszystkim dj puszczaja swoje najwieksze hity oraz promuja nowe utworki wiec na pewno bedzie. Co do samego utworku to nie moge go znalezc na necie.. Jakby co to pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reloop Re: STOCIA IP: 78.151.212.* 22.02.08, 21:24 A co to za róznica kto tam będzie grał i tak smeja nrzuca ten klimat i zawsze tam bedzie tak jak jest,tam sie nic nie zmienilo od poczatku opwstania tej dyskoteki Odpowiedz Link Zgłoś
above17 Re: STOCIA 23.02.08, 00:02 ha No tak,jedynie horse dawal swoje rytmy,przynajmniej probowal. Kto by chcial robic za tak smieszne pieniadze he i jeszcze zeby dj na koncu zostawal i sprzatal sale haha. Wszyscy chodza do Stoci bo nic innego nie ma. Jedyne co mi sie tam podoba to dzwiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choodee Re: STOCIA IP: 89.240.5.* 26.02.08, 23:59 A macie bielty juz na En-Trance?Bo podobno duzo ich nie zostalo,ja niestety nie moge jechac bo 9 dopiero przyjezdzam do Polski:((( Ale na Sunrise będe napewno wybioeracie się tam może?Pozdro dla wszystkich ludzi ze Świecia którzy wiedzą co to są prawdziwe Eventy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
above17 Re: STOCIA 27.02.08, 17:12 Oczywiscie bilet mam juz od dawna he. Heh,przyjezdzasz jeden dzien po impresce. Co do Sunrise to bedzie ciezko z kasa.W piatek na ftb kupuje bilet na electrocity(polacam).Kurde duzo ostatnio tych biletow wychodzi na bardzo ciekawe impry heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choodee Re: STOCIA IP: 89.240.12.* 28.02.08, 17:08 No własnie jest teraz tego trochę heh ,ale od pierwszego Sunrise jezdze tam co roku i naprawdę nie zamienil bym tego na zadną inną imprezę,ale na electrocity myślę,że się wybiorę:)Pozro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schossow Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 16:57 tez ze swiecia, tez jade na entrance, tak marcus schossow aka Progresia, musimy jakos sie zgadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: above17 Re: STOCIA IP: 83.238.146.* 17.02.08, 19:37 he to ladnie.Hmm ale ja juz jade w piatek do Bydzi.Tam mieszka siostra to u niej bede. Hm ale spotkac sie mozemy.Jeszcze nie wiem o ktorej sie zacznie ale ja bede od samego poczatku,jeszcze przed otwarciem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: STOCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 15:19 a ja ide w weekend do stokrotki ;P i to na lata 60te :) bo lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś