Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 21:17 witam czy jedzie ktosz w czwartek lub piatek do Niemiec? (Oldenburg) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: transport do niemiec IP: *.tdi.tktelekom.pl 16.01.08, 23:27 Jade rowerem. Moge Ciebie wziąść na sztange. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: transport do niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:24 Jedzie mikrobus do Niemiec ze Świecia w każdy wtorek i piątek > Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.sauf Re: transport do niemiec 03.09.15, 15:28 Ja osobiście polecam sprawdzoną firmę Busy do Niemiec Toruń, która obsługuje całe województwo kujawsko-pomorskie. Ogromne plusy tej firmy, z którą moi znajomy współpracują d lat to to, że odbierają pasażerów spod adresu domowego i zawożą prosto do Niemiec - też pod wskazany adres. Te busy wyjeżdżają regularnie, ale lepiej skontaktować się już bezpośrednio pod numerem telefonu firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: transport do niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:25 Wiadomość tel 0-52 33 30 426 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: transport do niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 21:27 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś