Gość: gościówa IP: *.stk-net.pl 24.01.08, 17:36 Czy nie chodzi Wam wolniej internet od kiedy jest Vectra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ricky Re: Wolniejszy internet? IP: *.stk-net.pl 24.01.08, 18:17 No tak ale co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wolniejszy internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 08:36 u mnie nie tylko wolniej chodzi, ale ciagle zrywa połączenie (podobno z powodu "przeciazenia sieci" - vectra pracuje nad tym) w dodatku nie moge sie doczekac faktury za grudzien, podobno miala przyjsc poczta, ale jak dotad nie dotarła. śmieszni są. mam nadzieje, ze wszystko sie z czasem unormuje, bo mozna stracic cierpliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Wolniejszy internet? IP: 213.25.95.* 25.01.08, 12:18 Bo jak się naczytałam ostatnio na forum ogólnopolskim odnośnie tej firmy to się nieco przestraszylam. No, może u nas nie będzie tak źle, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wolniejszy internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 13:12 ZALUSZ SE NEOSTRADE I MASZ PROBLEM Z GLOWY ROK CZASU MAM I TYLKO 1 DZEN CO NET MI NIE CHODZIL A TAK DZIALA ZAWSZE I JEST OK HIHIHI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Wolniejszy internet? IP: 83.238.147.* 29.01.08, 12:52 Jeśli chodzi o net to nie polecam brać od p.Mykowskiego, ciągle coś nawala,chodzi tak że człowiek zdążyłby do Warszawy dojechać i wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wolniejszy internet? IP: *.swc.vectranet.pl 29.01.08, 19:50 Wolniejszy mało powiedziane!!!Dostałem rachunek za grudzień,styczeń i marzec.Napewno zmienie na netie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nev Re: Wolniejszy internet? IP: *.gprs.plus.pl 29.01.08, 23:18 Tylko w neti trzeba mieć telefon stacjonarny o ile sie nie mylę a to też dodatkowa kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi do JA Re: Wolniejszy internet? IP: 80.51.140.* 30.01.08, 00:38 Słuchaj koleś.A za luty rachunku nie dostałeś ?? :)A może w tym roku go nie będzie? :)Gdzie się podział LUTY w kalendarzu hihihi Odpowiedz Link Zgłoś