Gość: Rex IP: 83.238.144.* 05.03.08, 15:13 Uważam,że jako opiekun forum powinieneś usuwać wątki dotyczące kupna , sprzedaży.Forum nie może być darmowym słupem ogłoszeniowym.Jest miejscem do wymiany poglądów,myśli a nie targowiskiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Do Opiekuna tego FORUM IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 19:18 O co Ci leszczu chodzi? Ja mogę z Toba wymienić usciski jesli chcesz ?Co Ci przeszkadzaja posty sprzedam, kupię?Chyba jesteś jakimś pismakiem który boi sie o spadek sprzedaży swojego brukowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylka Re: Do Opiekuna tego FORUM IP: *.swc.vectranet.pl 05.03.08, 19:51 Dokładnie - zgadzam się z Tobą Max - forum służy do wymiany informacji, także dot. kupna i sprzedaży. Przestań się czepiać Rax. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Do Opiekuna tego FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:46 A ja uważam, że regulamin i netykieta jest po to aby je czytać i przestrzegać. Skoro obowiązuje wszystkich to i tych którzy myślą, że forum to darmowy słup ogłoszeniowy. Skoro mamy tu przestrzegać czystości języka, bo się usuwa posty to i również zakazu wypisywania ogłoszeń. Opiekun powinien wycinać i nie patrzeć czy to ogłoszenie o sprzedaży podpasek, czy o sprzedaży mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Do Opiekuna tego FORUM IP: 83.238.144.* 06.03.08, 12:21 Następna Gloria Sprawiedliwości się znalazła .Ty mozesz gdzie chcesz kupować podpaski a innym dajcie żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Do Opiekuna tego FORUM IP: *.swc.vectranet.pl 06.03.08, 14:07 co wam przeszkadzaja ogloszenia?. sa bardziej uzyteczne niz wzajemne opluwanie sie w durnych postach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Do Opiekuna tego FORUM IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 15:11 maxi nie pisz durnych postów-problem rozwiąże się sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Do Opiekuna tego FORUM IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 15:08 max nie jestem pismakiem Odpowiedz Link Zgłoś