Dodaj do ulubionych

Dąb Barcin - Wda Świecie

19.08.08, 00:56
Zapowiedź 3 kolejki IV ligi + Sonda
www.magazynpilkarski.pl/liga,27755,Zapowiedx_3_kolejki_IV_ligi_sroda_godzina_17_00.htm
zapraszam do komentowania i udziału w sondzie!!

Wiele ciekawych informacji także na www.wda-swiecie.pl m.in . prezentacja
zespołu okiem Tv Kablowej CSW ze Świecia
Obserwuj wątek
    • Gość: mecz prawdy Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 22:18
      Po 2 kolejkach Wda trafiła na 2 najsłabsze drużyny tej ligi i teraz dopiero
      będziemy mogli się przekonać o wartości zespołu. Oczywiście życzę wygranej Wdzie.
      • Gość: racja Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.08, 19:24
        No to miałeś racje Wda przegrała 8:4 (7:1).
        • Gość: Obserwator* Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 19:38
          Wychodzi na to że ten zespół jest przereklamowany.Klub Wda postawił na
          medialność i to nawet wychodz,ale jak to się ma do wyników sportowych.
          Prezes w mediach rozbudził wielkie nadzieje.Proponuję spokojniej bo przed
          drużyną jest jeszcze dużo pracy.Wda to mój klub od dziecka ,ale nie lubię jak
          lanie wody przerasta rzeczywistość.Prezesie i zarządzie więcej skromnośći.
          • Gość: ramzes Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: 83.238.144.* 21.08.08, 07:32
            no to jest wynik duzo zdjec wywiadow w prasie opowiesci a wyniki gdzie?
            zdarzaja sie wypadki przy pracy ale ten wynik to juz nie przypadek mozna
            przegrac ale nie taka roznica bramek. teraz wda poznała swoje miejsce w
            szeregu.mniej gadania i strugania pankow a wiecej pracy panowie bo bez tego
            wyniku nie bedzie
            • Gość: kibic Wdy Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 11:54
              Dokładnie, dużo hałasu i szum medialny ale za to punktów się nie
              dostaje. Tak czułem ze tak będzie, dwa pierwsze mecze załatwione ze
              słabymi przeciwnikami, dalej bedzie pod górke. Można przegrać ale to
              była kompromitacja! Jakiś Barcin! Brać się za granie.
              • Gość: ups Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.ip.netia.com.pl 21.08.08, 12:43
                Z Lubania też nie przywiozą punktów w 4 kolejce.
                • Gość: ramzes Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 12:48
                  czyli co? szara rzeczywistosc
                  • Gość: x Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 18:03
                    Mowiac po pilkarsku taki zimny prysznic sie przyda.Kazdy ma slabszy
                    meczyk w sezonie.Mysle ze chlopaki wyciagna z tego sami wnioski i
                    bedzi dalej ok. Glowy do gory.

• Gość: CSW ŚWIECIAK Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 21.08.08, 18:35
                      Jaki zimny prysznic?.To była chyba gorąca kąpiel!.Strata tylu bramek jest pokazem bałaganu w obronie.Atak jak widać świetnie sobie radzi.Potrzebujemy nareszcie jakiegos doswiadczonego stopera z prawdziwego zdarzenia i nie będę rzucał tu nazwiskami ale jest wielu staruszków co by pokazali jak to się ustawia szyki w obronie.
                      • Gość: kibic Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 00:49
                        Terapia szokowa też jest dobra oby to poskutkowało. Jeszcze do końca rozgrywek
                        daleko, uważam ,że to jest zespół o duzym potęcjale stać go na wiele dobrego.
                        Trochę wiary. Ramzes dla Ciebie to co jest kolorową rzeczywistością?! Łatwo
                        krytykować przyjdź na stadion i pokaż jak to się robi aby były wyniki. Mielić
                        ozorem to proste.Ekspertów w Polsce to mamy dostatek, tylko faktycznych znawców
                        rzemisła niewielu. Wda do boju !!!jestem z nią na dobre i na złe.
                        • Gość: ramyes Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 11:48
                          ty kibic jestes pewnie ynawca tego ryemiosla wiec moye nawet tam grasy wiec
                          pogadaj y chlopakami to moye pograja trosyke lepiej ja tagye calzm sercem jestem
                          ya druyzna y mego miasta ale nie jestem tey laikiem bo ye sportem mam duyo do
                          cyznienia
                          • Gość: franek Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:30
                            ramzes - polecam przed dokonaniem jakiegolwiek wpisu nacisnąć
                            przyciski shift+ctrl, aby zmienić język klawiatury - tak na
                            przyszłość,
                            rozumiem Was że ten wynik was zszokował
                            szkoda tylko, że jak Wda wygrywa to na forum jest cicho,
                            a przegra jeden mecz, wiem że w kompromitujacym stylu, to się już
                            zaczynają narzekania - nie ma informacji - źle, jest dużo o Wdzie w
                            mediach - też źle, są ludzie zaangażowani w budowę piłki - źle, nie
                            ma takowych - też źle,
                            dajcie szansę zawodnikom na rehabilitację w następnych meczach -
                            przegrali bitwę sromotnie, ale bój o awans dopiero się zaczął.
                            • Gość: ramzes Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 13:56
                              dzieki ,,franek,, za rade zgadzam sie z toba w 100% to jest tylko sport ja to
                              wiem boli tylko to ze w mediach w tv kablowej to wda juz praktycznie jest w 3
                              lidze a tu boisko pokazuje na co kogo stac co nie znaczy ze zycze im zle chodzi
                              o to aby sodowa do glowy nie odbila pozdrawiam
                              • Gość: do ramzesa Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 11:06
                                kto byl na meczu to wszystko widział.wynik nie odzwierciedla tego co sie tam
                                działo.dab wykorzystał praktycznie wszystkie dogodne sytuacje z pierwszej
                                polowy....ale sedzia tez nie jest bez winy.na 15 fauli wda fauluje 4 i z tego ma
                                2 zółte kartki.rece same opadaja.a po to jest telewizja na meczu durne pały zeby
                                takich zjawisk uniknąć.często jezdze na mecze i jeden palant potrafi popsuc cale
                                widowisko.i tak bylo w barcinie.oczywiscie nie usprawiedliwiam pilkarzy bo
                                troche zlekcewarzyli przeciwnika.ale jak ktos juz wspomniał zimny prysznic sie
                                przyda....a tak wogole milo usłyszec szydercow po długiej przerwie ,strasznie
                                nudno bylo na forum.pozdro dla sympatykow WDY i jazda z
                                K.U.R.W.A.M.I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: kibic Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:10
                                  Widziałem w telewizji CSW, że piłkarze Dębu z chorągwiami wyszli na
                                  mecz. No i jak husaria szli naprzód, nie patrzyli czy w piłkę kopią
                                  czy nogi. Pierwsza połowa to kompromitacja, w tak łatwy sposób
                                  bramki tracić. I aż tyle. A bramkarz to ciała dał przy kilku golach
                                  (Modracki powinien chłopaka oszczędzić po 4 bramce i zmienić). Ale
                                  panowie "nic się nie stało", gramy dalej. Dziś muszą chłopaki w
                                  Lubaniu wygrać i pokazać, że Dąb to był wypadek przy pracy. Za
                                  tydzień Grom pokaże Barcinowi, że w powiecie świeckim są też twarde
                                  chłopaki. A ten zimny prysznic niektórym z Wdy się naprawdę przydał.
                                  • Gość: ojj Re: Dąb Barcin - Wda Świecie IP: *.gprs.plus.pl 23.08.08, 20:22
                                    LTP Lubanie - Wda Świecie 2:2 co to ma być ... ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka