Dodaj do ulubionych

Zespół GEST...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:52
Zna ktos ten zespół, słyszałem, że dobrze dają do pieca... Prawda
to??
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony Re: Zespół GEST... IP: *.swc.vectranet.pl 12.11.08, 19:47
      BARDZO DOBRY zespół. Miałem go na moim weselu. Goście nie mieli
      zamiaru wracać do domu. Muzyka a zwłaszcza wokal świetny.
      • Gość: zdynio Re: Zespół GEST... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:50
        Nie mają stronki internetowej, przynajmniej ja jej nie znajduje, ma
        ktos może jakis namiar na ten zespół. Dużo słyszałem pochlebnych
        opinii ale nikt nie dysponował kontaktem do nich. Dziękuje z góry.
    • Gość: danfilm Re: Zespół GEST... IP: *.chello.pl 14.02.09, 15:09
      byłem słyszałem oglądałem jest oki!
    • Gość: Monia Re: Zespół GEST... IP: *.gprs.plus.pl 24.02.09, 14:55
      Hej w przyszłym roku wychodzę za mąż i poszukuję dobrego zespołu!
      Czy może ktoś podać jakieś namiary na ten zaspół bardzo proszę???
      • Gość: p Re: Zespół GEST... IP: 94.254.135.* 21.07.09, 11:39
        Witam!Panowie grali na moim weselu.Jesteśmy zadowoleni.Przyłożyli
        się do swojej roli. Muszę przyznac, że się starali.Mają dobry
        kontakt z goścmi,potrafią ich zabawic,a to na weselu bardzo
        ważne.Pan Paweł może troszkę podpił,ale to nie przeszkodziło w
        dobrej zabawie,grali do białego rana i wszyscy się dobrze
        bawili.Także te opinie na temat przechlania i nie wiadomo czego
        jeszcze to ściema.Mój brat ma teraz wesele i na jego uroczystości
        też zagrają Chłopacy z GESTU, także to o czymś świadczy.Gdyby było
        źle, no to wiadomo, że nie wziąłby ich,prawda?A ja nie mogę doczekac
        się ich wesela,żeby znowu pobawic się przy fajowym zespole.Cenią się
        na maxa,to fakt,ale skoro są świetni,kalendarz mają wypełniony po
        brzegi,to nie ma się czemu dziwic.Spokojnie możecie podpisac z nimi
        umowę.Nie będziecie żałowac.Poza tym są po szkole muzycznej.Także
        darujcie sobie te zgryźliwe komentarze.Polecam gorąco.
        • Gość: p Re: Zespół GEST... IP: 188.33.22.* 21.07.09, 23:50
          Jeśli chodzi o mnie, to nie jestem z rodziny.Zwyczajnie wyrażam
          swoją opinię i sądzę, że mam rację.Świetny zespół,godny polecenia.
          Krytykuje zazwyczaj konkurencja albo zazdrosnicy.Jednak tym
          chłopakom to raczej nie zaszkodzi, bo i tak ich praca wszystkim się
          podoba.Przy okazji pozdrawiam Panów z zespołu i do zobaczenia w
          październiku.
    • Gość: :) Re: Zespół GEST... IP: 82.146.225.* 29.06.09, 11:51
      zespół jest świetny!!!! nigdzie się jeszcze tak dobrze nie bawiłam:)
      polecam! naprawde świetni ludzie:D
      • Gość: Winicjusz Re: Zespół GEST... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:48
        Zespół Gest to 2 facetów. Jeden gra na klawiszach (dyskietki chociaż słyszałem
        że też potrafi grać), drugi troszkę (jak dla mnie za mało) na saksofonie.
        Głównie prowadzi wokal. Zespół dosyć dobry niestety moje uwagi to, to że grają
        bardzo dużo disco polo i różnych frantówek. Tempo przez to jest dosyć szybkie i
        z jednej strony to jest dobre, ale nie zawsze szybkie utwory są potrzebne. Nie
        mniej jednak jeśli ktoś już weźmie ten zespół, to strasznie dużo nasłucha się
        okrzyków w stylu "hej", "hoo". Doprowadzało mnie to do nerwów. Poza tym w
        zeszłym roku za wesele bez poprawin wzięli 2000. Cena niestety nie jest mała jak
        na zespół 2 osobowy. Troszkę też popili sobie, ale to przecież nie jest problem.
        Po włączeniu dyskietki i tak trzeba tylko śpiewać i udawać że jest wszystko ok.
        • Gość: zadowolony Re: Zespół GEST... IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.06.09, 23:04
          Czepiasz się kolego... Ja także bawiłem sie przy tym zespole i twierdzę, że jest super. A tak na marginesie (nie wiem czy masz o tym pojęcie) na 20 zespołów 19 leci z dyskietek... Chłopie, przecież tu chodzi o to żeby wszyscy dobrze się bawili. Prywatnie chłopacy z GEST-u są OK!!!
          • Gość: Ewelina Re: Zespół GEST... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 12:30
            Zespół GEST pierwszy raz usłyszałam na weselu koleżanki, potem
            miałam okazję bawić się z nimi jeszcze kilka razy i właśnie dlatego
            zdecydowaliśmy, że chcemy ich na naszym weselu. Mimo iż nie grali
            naszej piosenki to nie był kłopot. Nauczyli się i zaśpiewali. Poza
            tym chłopcy są bardzo weseli i wszystko można z nimi ustalić. Mało
            tego nie traktują ludzi bezosobowo, tylko jako klientów. Po naszym
            weselu znowu bawiliśmy się na weselu z nimi i chłopaki pamiętali o
            naszej rocznicy ślubu !!! Po roku znowu usłyszeliśmy naszą piosenkę
            i to w naszą rocznicę !!! Z resztą to chyba o czymś świadczy skoro
            wszyscy nasi znajomi wybrali również GEST !!!
            • Gość: taki sobie miły .. Re: Zespół GEST... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.09, 22:34
              Chłopcy lekko przereklamowani, za dużo disco, denerwujące zbyt długie przerwy,
              lekko popijają za dużo , a najgorsze jest to ich : hej geeeessstttt ....... hej
              geesssssttttt i jak ktoś już napisał ich hej hoooo !!!!
    • Gość: Rafał i Ewa Re: Zespół GEST... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 22:21
      POLECAM!!!! Grali u nas miesiąc temu na weselu i było SUPER.Wszyscy goście zadowoleni-jeszcze raz polecam
      • Gość: ccc Re: Zespół GEST... IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 22:24
        nie polecam upili sie i przestali grac marakra!!!
        • Gość: wielki Re: Zespół GEST... IP: *.centertel.pl 07.07.09, 13:54
          No to już jest przesada... Nie wiem po co ludzie piszą takie bzdury?
          Zazdrosna konkurencja? Znam osobiście chłopaków i nawet do głowy nie
          przyszedłby im taki pomysł, żeby się upić i przestać grać. Takich
          profesjonalistów chciałoby się mieć więcej. A ty chłopie, (jak
          chcesz) mogę pogadać z Pawłem i dać Tobie kilka namiarów na wesela
          gdzie oni zagrać nie mogą bo ich terminarz pęka w szwach... Służę
          pomocą...
          • Gość: darek Re: Zespół GEST... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:56
            Potwierdzam pijaństwo to ich domena
            • nowy3-4 Re: Zespół GEST... 07.07.09, 15:54
              Chlopie Chyba byles na innym weselu. Ja mialem okazje byc na 3 weselach na
              ktorych gral ten zespol i chlopacy grali super do samego konca bez dluzszych
              przerw. Wszyscy goscie byli bardzo zadowoleni i bawili sie super przez caly czas.
            • Gość: :) Re: Zespół GEST... IP: 87.205.113.* 07.07.09, 16:33
              To jeszcze nic. Raz byłem na imprezie gdzie się napili, pożygali,
              posrali i o 23 było koniec imprezy, nie wierzycie?
              • Gość: ... Re: Zespół GEST... IP: 87.205.113.* 07.07.09, 17:02
                Tak, potwierdzam. Też byłem na tej imprezie. Przyjechała karetka,
                reanimowała chłopaków, a pod stołem lekarze znaleźli 16 pustych
                butelek po wódce.
                • Gość: Hmm... Re: Zespół GEST... IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 17:13
                  Cóż za zbieg okoliczności, że dwie ostatnie wypowiedzi, napisane podobno przez
                  dwie różne osoby, mają przy NICKu ten sam numer IP... ;)
                  No chyba, że mieszkacie razem. :P
                • nowy3-4 Re: Zespół GEST... 07.07.09, 18:38
                  Ktos ma tu chyba zbyt wybujala wyobraznie na poziomie dziecka a nie osoby
                  doroslej ktora zakladam, ze jestes. Jakby wypili we dwoch te 16 butelek to z
                  pewnoscia lekarz nie bylby potrzebny do reanimacji, bo oni by dawno nie zyli.
                  Zamiast zmyslac bajki i szargac dobra opinie zespolu lepiej zajmij sie czyms
                  bardziej pozytecznym.
                  • Gość: taki sobie miły .. Re: Zespół GEST... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.09, 23:18
                    Fakt za długie przerwy i za dużo wódy.
                    • Gość: obiektywny Re: Zespół GEST... IP: *.centertel.pl 10.07.09, 22:32
                      prawda, tak nie może być ze kapelę reanimują juz po 15 flaszkach...
                      • Gość: :( Re: Zespół GEST... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 22:35
                        od 3 do 4 piosenek i jak to oni nazwali krótka przerwa (20 minut z zegarkiem na
                        ręku) masakra!!!! ostatnio miałam okazje bawić się przy ich muzyce :( głosiki
                        ładne , ale ubawić się nie da :( to niestety nie wystarczy
                        • Gość: Ewelina Re: Zespół GEST... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:14
                          Niestety na każdym weselu znajdzie się ktoś, kto będzie
                          niezadowolony, ryzyko zawodowe. Jednak nie to świadczy o zespole
                          tylko fakt, ze ich terminarz jest zapchany na maxa i zeby zagrali na
                          weselu trzeba naprawde ponad rok wczesniej się do nich zgłosic. A
                          opinie o piciu i takich tam to jakieś przegięcie, nie graja też
                          samego disco polo a własnie wciąż poszerzają swój repertuar o
                          nowości. Pewnie zazdrosna konkurencja na niskim poziomie
                          intelektualnym się tu wypowiadała wcześniej... Jak nie chcecie aby
                          orkiestra piła na weselu to po prostu nie stawiajcie im wódki. Jak
                          sobie wypiją to chyba jeszcze nie przestępstwo skoro to nie
                          przeszkadza im w pracy, taki zawód. Na tak na marginesie to chłopaki
                          nie krzyczą GEESSSTTT heejj, tylko "Gest - the best" widać na ile
                          opinie są zmyślone...
                          • Gość: taki sobie mły Re: Zespół GEST... IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.09, 12:19
                            A ty co z rodziny jesteś czy co ? albo kazał ci ktoś pisać ? jeżeli ktoś widział
                            że piją dużo to chyba piją. A to ich gest the best jest naprawdę głupie. Może
                            the best w przerwach to się już zgodzę.
                            • Gość: live Re: Zespół GEST... IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.07.09, 20:25
                              Na moim weselu bardzo dobrze palili w piecu - polecam .
                              • Gość: wojtek Re: Zespół GEST... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:10
                                Dajcie znać kiedy będą palić trawkę wtedy wezme ich na wesele.
                                Chłopaki ale sobie zrobiliście reklamę ! ! !
                                • Gość: wet Re: Zespół GEST... IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.08.09, 19:21
                                  to porządne chłopaki są a nie jeb..ne ćpuny .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka