Dodaj do ulubionych

Praca dla młodych (np. studentów) w CSW ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 00:00
Witajcie!
Orientuje sie moze ktos z Panstwa, gdzie moge, jako np. student czy maturzysta (to tylko przyklady) zarobic, troche pieniazka?
Przydaloby sie troche grosza, niestety DOBRE ksiazki naprawde sporo kosztuja, a wiadomo - sytuacja w domu niezawsze i niewszystkim na wszystko pozwala.. Czlowiek chce gdzies uczciwie sobie dorobic, ale praktycznie nie ma na czym; sezon zakonczony, w gazetach, allegropraca rowniez..
Jakies pomysly..?
Za wszelkie informacje, nr kontaktowe bardzo serdecznie dziekuje!
Prosze tylko nie odsylac mnie do AVONU i ORIFLAME - bo nie potrafie ludziom badziewia wciskac, i chwalic jakie to wspaniale..
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Praca dla młodych (np. studentów) w CSW ?? IP: *.swc.vectranet.pl 24.11.08, 01:37
      żałuj ze nie potrafisz nikomu nic wciskać bo mógłbyś niezłą kasę trzepać....a tak to zostaje mc donalds, kfc,, i inne takie..no ale w świeciu ich nie ma....widzę ze jestes uczciwym człowiekiem nie zepsuj się a zaprocentuje to w przyszłości...
      • Gość: csww Re: Praca dla młodych (np. studentów) w CSW ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 20:53
        A moze jakies prace w domu? Wiem, ze kiedys bylo modne skladanie dlugopisow czy cos takiego..? Tylko gdzie , co i jak to trudno mi powiedziec..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka