Gość: imprezowicz IP: *.swc.vectranet.pl 21.12.08, 14:33 moim zdaniem to najlepsza dyskoteka w Świeciu. Miła obsługa, fajna muza i nie wpuszczają gó...arzy. a jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megi Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 21.12.08, 14:36 Przeginaja z zagladaniem ludziom do torebek. Zreszta kwasni ochraniarze nigdy nie grzeszyli kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze jest Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 21.12.08, 14:54 A co chcesz flaszke wnieść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 21.12.08, 18:58 czy w torebce nosi sie tylko flaszki?nie bawi mnie wschodni przemyt, ktyrym zyje ochrona.lepiej przyjzec sie nacpanym malolatom i dzialkom, ktore nosza w kieszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TIGER IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.08, 19:01 No fajnie !!! Można nawet od tyłu dostać a ochrona oczywiście nie widzi grupki ćwoków co zaczepki szukają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywales Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 21.12.08, 20:22 jest naprawde bezpiecznie a to podstawa udanej zabawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks Re: TIGER IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.06.09, 12:23 to jest dyska konfidenta podobno lipa tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REM Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 23.12.08, 15:55 dzięki Kwasowi jest tam porządek a buraki nie mają tam wstępu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 25.12.08, 12:09 no jo jak by co moze zawsze policje zawołać blisko ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.d. Re: TIGER IP: *.gprs.plus.pl 25.12.08, 17:54 Szału nie ma-ciasno,duszno,ale jest sto razy lepiej niż w Stokrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 02.01.09, 15:42 jak narazie dobry klub w miesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patii Re: TIGER IP: *.swc.vectranet.pl 03.01.09, 04:12 dobry klub ludzie kto to pisze wiadomo ze dobrych klubów niema a jedyna w miarę jak na świecie dyskoteka to stokrotka wiadomo tradycja ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TIGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:03 dobra dyskoteka, troche malo miejsca, ale jest porzadek i bardzo dobra muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: TIGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 12:32 a co dobrego jest w stokrotce? banta 14-15-latków??? Niestety w Świeciu nie ma dobrej dyskoteki dlatego Tiger i Stokrotka mają wzięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: TIGER IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 15:27 mi też tam się podoba mało dymu , nieletnich brak, obsługa bardzo ok jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚWIECIAK Re: TIGER IP: *.centertel.pl 26.01.09, 08:39 O CO CHODZI Z TYMI KWAŚNYMI? kTO TO JEST PAN "KWAS"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: TIGER IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 12:57 mam wrażenie ze w d... byłeś i g.... wiesz...więc sie lepiej nie wypowiadaj złamasie!! bo nam się podoba i malo tego jesteśmy tam co tydzień i całą paczką..więc choz sobie tam gdzie cię lubią i wpuszczą a innym daj się dobrze bawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze! Re: TIGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:54 Burak był tylko w stokrotce bo do Tiger by go w dresie nie wpuścili i pieprzy głupoty!! Jest dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula Re: TIGER IP: *.opera-mini.net 30.01.09, 19:30 Ja nie byłam w TIGERze ale słyszałam że fajne miejsce, można się świetnie wybawić, tylko że nie wiem gdzie dokładnie w Świeciu jest ten Tiger. Proszę napiszcie chociaż nazwę ulicy jak nie znacie dokładnego adresu ;) , kaśka spoza Świecia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.09, 15:55 kasiula TIGER jest naprzeciwko policji:) Zajebiaszcze miejsce do szaleństwa:) Ja jeżdżę tam aż zza Chełmna i bardzo cool (moim skromnym zdaniem) jest:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi Re: TIGER IP: *.grudziadz.mm.pl 15.03.09, 13:09 i zajebista ochrona szczególnie ten Pan co na dole przebywa cały czas. Daj numer :) albo bede piła drinki na parkiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: TIGER IP: 94.254.165.* 16.03.09, 16:09 nie byłam jeszcze ale słyszałam że jest dość ciasno....a ile kosztuje wstęp bo w stoci 5- 7 zeta ale syf jest i brzydko w dodatku same gó...arstwo po 15 ,16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.09, 16:26 ciasno to za mało JAK W KLATCE a syf jest wszędzie sami go robicie no i dobrze że mrozy puściły do następnej zimy jakoś to będzie sylwester był BRRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.09, 16:32 do stoci wpiątki super jestem co tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: TIGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 22:20 Stokrota to już od dawna wielka porażka syf nic więcej.Gó...ana ochrona beznadziejny klimat no i małolaty.Tiger Fakt nie za duzy ale spokojnie mozna się wybawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 01:34 ty to chyba lubisz coś w stylu fary albo zamku ja wolę nowe budowle laseczki to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 01:45 ja tu byłem też zarobiłem a KWAS patrzył i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 16:02 troszkę przesady z tą ochroną jestem tu obcy też miałem tu ciepło rozmawiałem z dziewczyną i zostałem pogoniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.09, 20:15 na moje słabe nagłośnienie o światłach szkoda mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hara Re: TIGER IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 18:30 jakie karate taki klub hahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: TIGER IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.03.09, 21:17 nie no wiadomo ze tajger to syf brudno zimno i ludzie dziwni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.09, 19:42 Polecam wszystkim impreze do białego rana tylko w tigerze! Zajebista dyskoteka , miła obsługa , fajna muza na czasie dzieki wypasionemu diżejowi którego pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: TIGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 23:19 Żenada ciasnota pijane i naćpane małolaty(niby wpuszczają tylko pełnoletnich:))Ochrona:)brak im kultury i ogłady,kupa mięśni i zero kultury!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: TIGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:24 Co do ochrony, to zgadzam się w 100%. Zero kultury! Traktują człowieka tak, jakby robili mu łaskę, że może tam wejść, często używając różnych słów, które z pewnością w stronę ich klienta nie powinny padać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 16:31 pomacać lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sław Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 23:22 byłem KIBEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw Re: TIGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:01 klub dla burakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecona zakrecona Re: TIGER IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.09, 15:37 t to najlepszy klub w mieścieZgadzam sie z Twoją opinią kolego jest yo najlepszy klub w mieście i nie ma gówiarzy po 15 lat bardzo dobrze sie tam czuje, mojr dobre samopoczucie sprawia tez oczywiscie obsługa superowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldy Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.06.09, 16:39 aby było fajnie trzeba się zdrowo napić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TIGER IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.09, 17:58 kibel chyba że chodzi o mięśnie Cię rajcują no to w kolejkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieciak Marianki Re: TIGER IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.09, 18:43 wiesniacka impreza z konfidentami w tle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: TIGER IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.09, 18:47 Tu prawi same matołki piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhheeeee Re: TIGER IP: 94.254.178.* 21.06.09, 18:49 ostatnia wypowiedz jest super heeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: TIGER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:38 pioszecie takie bzduuury..ze hehe tiger jest w miare mozliwosci jak na swiecie! I w 100 nie ma dzieci donizej 16 lat co jest norma w Stoci...kazdy z tych klubow ma swoj styl...jako taki...ale to nie jest Bydgoszcz czy Torun nie wymagajcie nie wiadomo czego. Jak masz faja ekipe to sie pobawisz i w Tiger i w stoci...ja wybieram tiger-a, przeszkadzaja mi pijane dzieci w stoci...chyba ze po 2 to juz jest ich troche mniej ale w tych godzinach parkiet plywa...i jest mnustwo szkiel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tek Re: TIGER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:10 może dobrze by tam było gdyby DJ się przykładał bo widać że ma to gdzieś bo kase brać za puszczanie muzy to każdy może a ty Radzio jesteś od tego żeby rozkręcić tą piwnicę ale jak to zrobić jak ty nawet nie nakładasz na siebie kawałków na moje to delikatnie kibel robisz sprzęt w miarę jest ale do tego potrzebne są jeszcze chęci!!! Za to duże chęci widać że ma ochrona gdzie baby tam i oni. Odpowiedz Link Zgłoś