Gość: klient IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.09, 12:43 co myślicie o tym przy banku milenium,warto?jest otwarty od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie zadowolony Re: fryzjer na klasztornej IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.09, 12:46 koszmar!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:05 NO blagam to ostatni salon do ktorego bym poszla, niedosc ze fryzjerka farbowala mi przez 40 min wlosy gdzie farba byla na calosc to jeszcze mi okropnie i krzywo obciela.........a mojemu kuzynowi ucho przyciela blagam nie idzie tam z dziecmi ....... znam wiele lepszych fryzjerow w swieciu a jezeli chodzi o ceny do do tak ciulowej uslugi to powinny byc o wiele tansze ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 18:03 dokładam swoje wielkie NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 18:30 ja też na nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bifora Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 07:49 Potwierdzam wszystkie wasze odp. porazka, laska mysli ze wie i umie duzo ale sie mysli,a zreszta jest nie mila obsluga.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer na klasztornej IP: *.swc.vectranet.pl 16.02.09, 20:17 W DORIS też jest nie miła obsługa i bardzo się dziewczyny pogorszyły pasemka robią żółte i bardzo drogo teraz jest.NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 21:44 powiem szczerze ze bylam przez przypadek bo myslalam ze dziewczyny sa te same odalam sie w rece tej pani i bardzo bylam niezadowolona,bylam pare razy w kantorze ale nie lubie sztucznego tłoku nawet nawet fryzurka,ale najbardziej jestem zadowolona z usług na Alejach kolo sklepu TROL, bylam na pasemkach mile dziewczyny pelen profesionaliz,moj maz byl na strzyzonku i jest bardzo zadowolny,nawet karnety kozystne bardzo maja dla stałych klientow,przystepne ceny i laski wiedza co robia sa konkretne POLECAM SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 21:45 ja bylem i nie narzekam moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 21:48 ja bylem i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryc Re: fryzjer na klasztornej IP: *.vc.shawcable.net 17.02.09, 00:03 Robie to:solidnie,tanio i szybko,gar na leb i w kolo....to jest fachowosc,a nie sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 14:23 95% postow w tym temacie to osoba ktora go zalozyla i podaje sie za rozne osoby widac ze zalezy jej na złej opini tego zakladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: fryzjer na klasztornej IP: *.swc.vectranet.pl 18.02.09, 15:13 też mi się tak wydaje, bo ja osobiście tam byłam i nie mogę nic złego na temat tego zakładu ani obsługi powiedzieć, a jestem osobą naprawdę wymagającą i skrupulatną. A może to rozdmuchuje ktoś mający coś wspólnego z poprzednią ekipą właścicielki zakładu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:46 Źle Ci się wydaje ,byłam tam na zwykłe cięcie które zresztą trwało ok godz.guzdrała się jak mucha w smole -myślałam że jest taka dokładna ale niestety nie-cięcie fatalne i zbyt drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: fryzjer na klasztornej IP: *.swc.vectranet.pl 19.02.09, 10:46 12345 i jola mają rację-nie ma to jak puścić temat oczerniający bezpodstawnie innych dla zaspokojenia własnych celów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: fryzjer na klasztornej IP: *.xdsl.centertel.pl 26.02.09, 19:12 obsługa do kitu nigdy więcej!myśle że więcej nie trzeba dodawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: fryzjer na klasztornej IP: *.swc.vectranet.pl 02.03.09, 15:29 teraz dopiero widać jak ludzie w jednym mieście pałają do siebie nienawiścią i tak jest we wszystkich dziedzinach życia -ludzie co z WAMI się dzieje opamiętajcie się i nie dajcie się wbić w manipulacje każdy ma swojego ulubionego fachowca ale to nie jest jednoznaczne że można oczerniać się wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jóras Re: fryzjer na klasztornej IP: *.swc.vectranet.pl 26.02.09, 19:38 A jak było na skos od Lidl-a to może była lepsza ekipa ? - wg mnie gorzej-pełno dymu od fajek!!! A czy ktoś zna kulisy zmiany ekipy i siedziby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: fryzjer na klasztornej IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 19:45 ja chodzę i korzystam z usług tego zakładu. Dziewczyny sa sympatyczne i znające swoją profesję. Nie wiem dlaczego rozpętujecie wojnę.Konkurencja?????????? Jeszcze się nikt nie urodził,kto by wszystkim dogodził...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: fryzjer na klasztornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:26 bylam klientka oby dwoch salonow ale jezeli chodzi o oczernianie oby dwoch salonow a ewidentenie widac ze o to komus chodzi, zastanawia mnie jednak skad ktos moze wiedziec te glupoty! widac ze jedno z nich oczernia i ma zarzuty do drugiego. poco takie glupoty rozsiewac na portalach, Ja bylam zadowolona z poprzedniej ekipy,a z ekipy na Klasztornej ok mile dziewczyny ale trwalo to zbyt dlugo. powinny popracowac nad czasem i bylo by lepiej. zycze powodzenia oby dwum salonom, POZDRAWIAM OBIE EKIPY I SZEFOSTWA GLOWA DO GORY I NIE PRZEJMUJCIE SIE TAKIMI BZDURAMI bo to one sa celowo napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: fryzjer na klasztornej IP: *.swc.vectranet.pl 02.03.09, 15:32 hej kochani dlaczego nikt nie pisze o błędach ortopedów czy chirurgów w naszym rejonie tu dopiero mozna naliczyć wiele ofiar błędów specjalistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: fryzjer na klasztornej IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 11:56 Ludzie co z wami!!!Ja tam nie chodzę,mam swoją fryzjerkę,z której jestem zadowolona.Proponuję wszystkim krytykom tego forum,niech sami otworzą działalność, ale najlepiej niech to będzie coś, co nie będzie na usługach, bo być może wtedy nikt Wam tyłka- za przeproszeniem -nie obsmaruje.Jeśli kobietka robi to wolno, to pewnie dlatego, że chce być dokładna. A znam salon w Świeciu, gdzie uczennica od trzech lat nie robi nic innego jak tylko myje klientkom włosy, to pytam kiedy Ona ma się nauczyć cięcia włosów. Patrzeniem jak robi to szefowa czy pracownica, pewnie się nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś