Gość: Pawlik IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.09, 20:48 Co możemy się dowiedzieć o komputerze kogoś znając jego numer IP ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Pytanie do informatyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 22:20 o komputerze - NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlik Re: Pytanie do informatyków IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.09, 23:01 Chodziło mi o np. miejscowość w jakiej jest podłączony do neta coś w tym stylu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co ci to Re: Pytanie do informatyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 01:21 jak masz numer to i tak niewiele się dowiesz bez zaangażowania służb powołanych do ustalania adresu komputera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd Re: Pytanie do informatyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:41 właśnie... nic nie znajdziesz! owszem istnieje cała masa programów, które na podstawie IP sa w stanie "zidentyfikkować" kompa, ale żaden nie powie ci prawdy, a często dostajesz kompletne bzdury z racji przekierowań. możesz się wewntualnie dowiedzieć, że to np. neostrada, toruń. co wcale nie musi oznaczać, zę delikwent mieszka w toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Pytanie do informatyków IP: *.gprs.plus.pl 22.02.09, 02:50 Możemy, wszystko dosłownie adres podłączenia do centrali, aż do końcowego odbioru. Wiem, że znają to moderatorzy i administratorzy Agora forum i na żądanie przekazują sekcji ... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lordso Re: Pytanie do informatyków IP: *.swc.vectranet.pl 22.02.09, 08:53 Da sprawdzic z czego ma internet dana osoba i skad jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haker Re: Pytanie do informatyków IP: *.swc.vectranet.pl 03.03.09, 14:59 za 50 zł kolego mogę sprawdzić co chcesz. łącznie z tym co ma na swoim twardym dysku...zreszta takie rzeczy to już dzieci w gimnazjum robią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pytanie do informatyków IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.09, 17:26 > za 50 zł kolego mogę sprawdzić co chcesz. łącznie z tym co ma na > swoim twardym dysku...zreszta takie rzeczy to już dzieci w > gimnazjum robią.. Ale ty to chyba jeszcze do tego gimnazjum nie doszedłeś. Takie więc bajki to siostrze na dobranoc opowiadaj. :D Odpowiedz Link Zgłoś