Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 19:59 gdzie w Świeciu najtaniej wymieniają opony zimowe na letnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:43 Nie wiem gdzie najtaniej. W Wielkim Konopacie 1 koło (alus) 20 zł. Nie wiem ile za komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:46 U Adama na WP koło Policji 40-50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aninim Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.04.09, 19:33 taa, ciekawe - na jesieni skasowal 60 (i to za normalne stalowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 11:37 ... ostatnio wymieniałem alusy z wyważaniem i dopompowaniem azotu - 40zł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 13:50 U Adama na WP koło policji kilka dni temu za 4 zwykłe stalowe zapłaciłem 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:23 a u Kacpury jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELO Re: wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:29 MAREK KULCZYK NA MIODOWEJ.MIŁO TANIO I SOLIDNIE.GODNY POLECENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:48 No a u Kacpury ktoś wymieniał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 13:51 u Adama zapłaciłem 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.04.09, 20:58 u Kacpury nic taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.04.09, 21:01 wszyscy trzymają ceny. czyżby zmowa?przydałaby się jakas konkurencyjna wulkanizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.04.09, 21:39 No a gdzies poza miastem? Na szrocie w okolicy Konopatu tez jest wulkanizator... A za wisłą jakie mają stawki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 11:04 Na szrocie ??? Ciekawe czy opony też mają ze szrotu ?! A tak serio to opony i nasze kółka to jest dosc ważna częśc w autkach pod względem bezpieczeństwa i nie powinno się na tym bezprzesadnie oszczędzac !!! Bezpieczeństwo podczas jazdy na drodze jest chyba ważniejsze od kilku złotych w kieszeni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.04.09, 20:58 ;)))) Pragne zauwazyc, ze watek dotyczy przekladki opon a nie ich zakupu. Ja nie widze roznycy, czy przekladke zrobi salon pewnej sieci, gdzie w warsztacie lsni, czy przyslowiowy pan Jasio w swoim garazu. Jesli w obu przypadkach poprawnie wywaza opony, to dlaczego przepłacać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Anonima Re: wymiana opon IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 21:09 Dokładnie jeśli to dobrze zrobi i ma do tego odpowiedni sprzęt. Do zmiany opon na alusach potrzebny jest odpowiedni sprzęt i nie wszyscy przydrożni majsterkowicze go posiadają. A wystarczy raz uszkodzic alufelgę i praktycznie jest ona do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 08:47 bez filozofii panowie!! ja byłem w środę w SEMIDO, bez kolejki, 15 minut i zrobione i co najważniejsze 40PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xawery Re: wymiana opon IP: 212.160.172.* 10.04.09, 15:39 ja wczoraj bylem przekladac opony w wulkanizacji kolo Strazy pozarnej (myjnia) - tanio,sprawnie,szybko i na koniec jeszcze samochod umylem na myjni...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.04.09, 20:44 > ja wczoraj bylem przekladac opony w wulkanizacji kolo Strazy > pozarnej (myjnia) bylem, wymienilem - koszt 50zet (w tym mycie gratis) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astai Re: wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 17:47 Ja mogę zaproponować wulkanizację w Chełmnie pana Targosa,koleś ma renomę w cch (dokładnie drugi wjazd jadąc od Świecia w cch zaraz po prawej stronie,widać go z jedynki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.04.09, 22:04 gdzie jest SEMIDO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: wymiana opon IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.04.09, 12:48 SEMIDO jest w Przechowie na Fabrycznej tj. za KOMISEM SAMOCHODOWYM po lewej stronie. Tanio, solidnie i szybko. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś