Dodaj do ulubionych

Zydeco Flow zagra koncert!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:37
Pewnie zaraz tu mnie zjedza wszystkie te nieudaczniki co tylko
siedza i rozpisuja sie na forum jacy to oni nie sa wspaniali i takie
tam rzeczy ze wszystko do dupy a nasze misto to wioska...
...no coz w dupie to mam.!

Chciałem tylko napisac iz Zydeco Flow-zespół mojego kumpla wydaje
płyte i w zwiazku z tym zagra koncert promujacy ja w Świeciu.Zafra
na duzej imprezie i z nie byle kim boz legenda czyli grupa DZEM!
Jestem pod wrazeniem i nie wiem jak wy ale ja sie wybieram.Wpisujcie
sie ludize kto sie wybiera??
Malkontenci niech nie zajmuja sobie czasu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wolf Ocedyz Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.04.09, 18:20
      nigdy nie uwierze za zydeco flow wystapi z panem dzemem .
    • Gość: muzyk Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 09:15
      Ja nie zamierzam nikogo zjadać, natomiast zastanawia mnie jedno, ile
      ci płacą za ciągłe rozpoczynanie tematu na temat tego zespołu? To
      już się robi niesmaczne. Jest sporo informacji o klubie
      motocyklowym, który organizuje imprezę na stadionie. Występ tego
      zespołu to tylko jeden z punktów programu tej imprezy. Nie trzeba
      ciągle krzyczeć o Zydeco Flow, bo to bardziej zniechęca niż zachęca.
      Dobry zespół nie potrzebuje byle reklamy, a ty swoimi wpisami trochę
      niszczysz reputację muzyków.
      • Gość: KITA Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 09:23
        Prose bardzo.
        Moje wynagrodzenie to 700zł brutto!
        Zadowolony?
        • Gość: gosc Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 09:28
          To gó...anie się cenisz! Ale jaka praca taka płaca. :P
          • Gość: KITA Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:55
            Gó...anie???Tyle kasy za dwa posty???mało??wydaje mi sie ze jest ok.
            • Gość: phiii Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 12:51
              2 posty? Przecież co kawałek jest o zydeco na tym forum. Nie psuj im
              opinii i się zamknij kita.
              • Gość: xxjpxx Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.04.09, 13:00
                Zgadzam się wciąż piszą o tym zespole kto pójdzie na Wde to się przekona i na
                pewno nie pójdzie tam na nich tylko na Dzem a oni to pewnie jakiś support czy
                coś po co tyle szumu koncert Dżemu to jakies wydażenie natomiast oni powinni
                siedzieć cicho i niech się cieszą że mogą zagrać bo może już nie być takiej
                szansy śmieszne to robić z siebie gwiazdy heeeeee nie wystarczy nagrać płyte
                trzeba nagrać dobą płytę nie chciał bym wybiegać w przyszłość ale pewnie czeka
                nas ciągły ich widok w nadchodzącym czasie .
                • Gość: xxjpxx Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.04.09, 13:06
                  czy nie oni grali na finale karpiński liga bo był tam taki śmieszny zespół jak
                  to oni to bez komentarza dno konkretne widły i do gnoju a nie na scene
                  • Gość: muzyk ale drugi Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 16:38
                    "czy nie oni grali na finale karpiński liga bo był tam taki
                    śmieszny zespół jak
                    to oni to bez komentarza dno konkretne widły i do gnoju a nie na
                    scene"
                    - Byc moze tak, byc moze tam grali ale zapewne nie swój materiał
                    tylko podporzadkowany pod imprezę.Dno konkretne powiadasz?To nie
                    przychodz na nich!A swoje uwagi staraj sie podpierać
                    agrgumentami.Wiesz co to jest argument??
                    Do gnoju i nie na scenę..hm... Czy ty przypadkiem nie jestes jakims
                    przedstawicilem wielkiej wytwórni płytowej?Skoro tak sie znasz na
                    muzyce....Chciałbym cie tylko poinformować ze akurat oni nie muszą
                    robic tego o czym piszesz bo są muzykami i tak zarabiają na siebie.
                    Druga sprawa ze nie wszystkim musi sie to podobać-i to rozumiem,ale
                    dlaczego od razu do gnoju - nie pojmuję.
                    Wiesz te wszystkie Dody i Mandaryny musiałyby to samo zrobić.

• Gość: phiii Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:09
                  ja do zespołu zydeco nie mam absolutnie NIC. Martwi mnie natomiast
                  sztuczne nagłaśnianie przez tych pseudofanów, że niby taka gwiazda
                  itd. Teraz słyszę tylko jak to członkowie zespołu sami siebie
                  wychwalają na forum a to może być nieprawda. Myślę, że komuś zależy
                  na szkodzeniu im tymi postami. Ileż można na ten sam temat pisać? Na
                  normalnym forum moderator łączy podobne tematy albo usuwa
                  powtarzające się posty. Tutaj jest burdel.
                  • Gość: muzyk ale drugi Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 16:42
                    "Teraz słyszę tylko jak to członkowie zespołu sami siebie
                    wychwalają na forum a to może być nieprawda."

--masz rację jest to nieprawda!

"Myślę, że komuś zależy
                    > na szkodzeniu im tymi postami. Ileż można na ten sam temat pisać?"

--oczywiscie ze w gre wchodzi zawisć i zazdrosć.Nigdy nie było
                    inaczej jesli komus sie cos udaje szybciej i lepiej niz temu
                    drugiemu.no chyba ze mamy na mysli zdrowa rywalizacje.ale nie z nimi
                    którzy tu zasmiecaja forum swoimi rzygowinami!

• Gość: muzyk ale drugi:-) Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 16:25
                  "wydażenie"
                  - bład ort. piszemy przez "rz".

"śmieszne to robić z siebie gwiazdy"
                  -zespół nigdy tak nie postepował,to chorzy ludzie chcą mu zaszkodzić.

Tez jestem znajomym zespołu i wierzcie mi lub nie ale nikt z tych
                  chłopaków nie poniża sie do tego stopnia aby wchodzić na to forum i
                  sie na nim rozpisywać....tym bardziej o sobie.
                  pozdrawiam.
                  • Gość: wiem Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 16:58
                    tak no to mozna ta dyskusje chyba juz skonczyc co?
                    Bo to bez sensu uz sie robi!
                    • Gość: heheh Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 17:27
                      tak zagra moj ulubiony lysy blondyn hahaha:]
                      • Gość: hałabuda Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: 194.99.49.* 16.04.09, 01:14
                        każdy może zagrać koncert. zespół Zydeco Flow nagrał płytę to tym
                        bardziej. chcesz porozmawiać o muzyce to nie szkicuj kredą.
                        zespół znam i gratuluję płyty.
                        cała reszta w rzeczy samej.

pozdrawiam

• Gość: wiem Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:20
                          wot i to!
                          • Gość: lolek Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 17:17
                            uwazaj zeby ktos ci swoja kreda ust nie przesmarowal <lol>
                            • Gość: anty Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:52
                              lolek daj juz spokój!
                              Impreza juz w sobotę o godz.18:00.Stadion Wdy!
                              Podobno jeszcze są bilety na hali i w OKSiR!
                              • Gość: fanka Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:31
                                widze ze wszystkim kopary opadły po koncercie Zydeco Flow!!
                                I co tyeraz madrale???
                                • Gość: nie - muzyk. Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:14
                                  tak.kopara mi opadła.ze smutku i zażenowania..zresztą, myslalem, ze
                                  tak wlaśnie będzie.front - men do dupy.żadna rewelacja ich
                                  muzyka.jak wiele innych.nic świezego, nic nowego.no i
                                  goscie..Sebastian i Joanna pieknie promowali w innym co prawda wątku,
                                  (i przeciez nie dlatego, ze gra tam Braciak;)na forum ten zespół i
                                  płyte.
                                  wszystko schodzi na psy.masakra.
                                  mieli szanse się pokazac.pewnie co niektórym , znajomym i rodzinie
                                  się podobalo.ja takiej muzyki nie lubię.nie podobało mi sie.
                                  "zydeco flow" - jaka nazwa taka muzyka:))
    • Gość: fan ale innej muzy Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.04.09, 18:46
      wszedłem na ich stronę przesłuchałem kawałków bo nawet nie wiedziałem o jaki
      zespół chodzi, po przesłuchaniu stwierdzam ze każdy robi muzykę jaką czuje, ja
      takiej muzy nie czuję, chociaż ich muzyka bardziej przypomina mi country niż
      bluesa chociaż oba gatunki są bliskie sobie..życzę chłopakom powodzenia chociaż
      takich kapel jak Zydeco Flow jest pewnie w naszym kraju mnóstwo, nic nowego,
      powielanie stylu...pozdro..ps. a kopara pewnie nikomu nie opadła po koncercie
    • Gość: fanka Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 10:08
      ja miałam na mysli tych wszystkich którzy bezpodstawnie na nich
      psioczyli itd.
      a sprawa gustu muzycznego to rzecz oczywista.
      • Gość: też fan bluesa Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 12:35
        to nie pluj tu jadem "fanka", bo tylko im pod górkę robisz
        • Gość: gość Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.04.09, 18:32
          ten koncert to porażka syfiasta muza takie bardziej uczuciowe discopolo
          • Gość: fanka Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 09:09
            ha ha ha ha ale wiesniak z ciebie skoro nie masz pojecia na jakim
            koncercie byles!
            • Gość: do fanki Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 09:42
              A z ciebie wieśniara, że nie zrozumiałaś, że "gość" ma rację. :P
              Podniecasz się tym całym zydeco, jakbyś conajmniej chórki im
              robiła. ;) Zespół jak zespół. Prawie w każdym mieście jest taki. Ani
              charakterystycznej dla siebie muzyki nie grają, ani też
              rewelacyjnych umiejętności nie mają, ani też głosów wybitnych. Nie
              sztuką jest grać taka mdłą, niczym się nie wybijającą muzykę. Prawie
              jak kapela weselna. A patrząc na działania ich popleczników (m.in.
              twoje), zwyczajnie rzygać się chce.
              • Gość: seb stanny Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.piaseczno.robbo.pl 30.04.09, 10:49
                ...no to rzygaj.Nie krępuj się.
                Dzięki wszystkim życzliwym, którzy byli na tej imprezie.Myślę,że w caloksztalcie impreza wyszla jak nalezy.Dawno nie widzialem takich tlumów na "platnej" jednak imprezie.Okazuje sie ,przy zdrowym koncepcie, polączeniu sil wlasciwych ludzi i mozliwie, profesjonalnej organizacji moze wydarzyc sie cos sensownego w temacie imprez tzw.masowych.Jako Swiecianina-cieszy mnie to.Gratuluję organizatorom.seb stanny
                • Gość: FAZI Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 12:59
                  To co tu sie wyrabia jest po prostu żałosne i żenujące.
                  A jeszcze bardziej ze nikt nie ma nawet odwagi podpisać się pod
                  swoim postem.Wstyd wstyd i żenada.
                  Żegnam.
                  • Gość: gosc Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 14:00
                    Ja również żegnam. Nikt cię tutaj nie zapraszał. Chyba nie chcesz
                    piać peanów w wątku o swoim zespole? :))) To dopiero byłoby żenujące!
                    Pozwól ludziom mieć własne zdanie na każdy temat. Nie sądzisz chyba,
                    że Zydeco Flow jest genialne i tylko chwalić was należy?
                    • Gość: gość Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.04.09, 14:50
                      koncert dżemu ok ale to zydeko czy jak oni tam maja do dupy trzeba i podziękować
                      za przyszłe koncert ale jak ktoś wcześniej przyrównał ich muzykę do tej weselnej
                      ma racje niech graja po weselach i remizach bo rewelacja nie są muzyka mdła
                      pusta bez rewelacji a płyte wydali i chwała im za to ciekawe kto ja kupi chyba
                      tylko rodzina i co rozrzutniejsi znajomi
                      • Gość: M.Kuczyńska Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 15:21
                        Jestescie zalosni...nawet nie stac was na to zeby sie podpisac tak
                        jak to zrobił Seba i Fazi...
                        Nie rozumiecie nawet tego co fazi napisał...przeciez nawet nie
                        wspomniał o swoim zespole tylko okreslił to co tu sie dzieje
                        Inteligencji wam sporo i to sporo brakuje.

Ja tez jestem zazenowana i równiez zegnam ...
                        .....i do "nie dozobaczenia"
                        M.Kuczyńska
                    • Gość: FAZI Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 15:22
                      Nic takiego nie napisałem przeciez.....
                      • Gość: Maver Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 11:34
                        Spoko fazi!Luz!nie przejmuj sie głupkami!nie wchodz po prostu tu i
                        nie czytaj tego!Trzymaj sie i powodzenia!
                        • Gość: live Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.05.09, 14:23
                          Nie słucham takiej muzy ale impreza była świetna i gra też .
    • Gość: kobieta muzyk Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.cust.tele2.pl 03.05.09, 22:18
      Koncert był świetny. Oba zespoły zagrały super, chociaż wiem że mogli dać jeszcze więcej czadu. Co do osób tutaj "ładnie" piszących to żal mi Was. Jest mi przykro, że mieszkam w mieście gdzie jet tylu ludzi zawistnych, lubiąch krytykować innych. Jeśli nie znacie się na muzyce to się nie wypowiadajcie (jeśli uważacie że to jest disco polo to macie bardzo poważny problem ze słuchem).Każdy człowiek jest inny i dlatego też lubi inny rodzaj muzyki, więc po co tu wchodzicie i wypisujecie jakieś głupoty. Nie podoba się to załóżcie temat ze swoja muzyką. Widać że poziom waszej inteligencji jest bardzo niski albo nie ma go wcale. Nikt wam nie kazał iść na koncert. Zastanówcie się czasem zanim napiszecie kolejną głupotę i nie bądźcie tacy żałośni ani podstępni. Zespół promuje Świecie i powinniśmy być dumni:))) Trzymam za Was kciuki:)))
      • Gość: joł! Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:37
        kobieto - muzyku.masz troche racji.co niektorzy "nieladnie"się
        wypowiadają.ale po to wlasnie jest Forum.mozna opisywac swoje
        spostrzeżenia i opinie.na tym to polega.prawda?
        • Gość: też kobieta-muzyk Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 02:49
          TAK "joł". Forum jest po to, by wyrażać swoje opinie dotyczące
          różnych tematów itd. Jednak kultura wypowiedzi obowiązuje wszędzie.
          Jeżeli człowiek zostanie ukierunkowany przez rodziców tak, że
          potrafi wyłącznie wulgaryzować wypowiadając opinie to cóż tu dużo
          mówić, usprawiedliwienia nie ma. Chamstwo, plebs i brak kultury czy
          to wypowiedzi czy w zachowaniu się należy pięynować i eliminować.
          Forum to miejsce dyskusji. Dyskusja czym jest, każdy dobrze
          wychowany człowiek wie. Także trzymajcie fason i klasę, bo robienie
          z ust odbytu nie jest sztuką.
          Pozdrawiam
          Kasia
          • Gość: joł Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 17:00
            też prawda.grzecznie i ładnie.
    • Gość: jajogłowy Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:00
      Materiał zespołu znam i jako człowiek obeznany stwierdzam, że jest
      to muzyka na pograniczu country. Blues to za wielkie słowo w
      odniesieniu do tej muzyki. Technicznie jest ok. perkusja równo gra,
      choć bez tzw. feellingu, bas to samo. Wokal przeciętny. Gitary
      całkiem dobre, reszta też. Muzyka doskonale nadaje się na imprezy
      masowe, rodzinne pikniki, festiwale. Jest lekka, przystępna i
      niewyszukana. Tych muzyków należy cenić za pracę, jaką włożyli w
      nagranie płyty a nie mieć do nich żal, że chcą grać. Chcecie
      ambitnej muzyki? To ją grajcie i pokazujcie publiczności.
      • Gość: Ciekawski Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:01
        Ciekaw jestem, czy któryś z "opluwających" ma na tyle odwagi by w oczy
        powiedzieć któremuś z muzyków to co napisał w tym wątku...? Jeśli nie to
        oznaczałoby, że to zbieranina pryszczatych frustratów wylewających swoją
        nieudolność na anonimowym forum. Forum może i jest do wyrażania swojej opinii,
        lecz nie do obrażania kogokolwiek....
        • Gość: do ciekawskiego Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:47
          a gdzie ci jajogowy opluł kogoś, bo nie qmam czemu mu odpowiadasz,
          że jest "opluwającym"
          • Gość: jajogłowy Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 16:11
            Uprzejmie proszę nie stawać w mojej obronie, ponieważ osoby, których
            poziom ortograficzny jest niższy od mojego, nie są w stanie mnie
            obrazić. Głupszy nie ujmuje swoją pisaniną lepszemu.
            • Gość: hmmm Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.05.09, 17:23
              a w którym momencie wypowiedzi ciekawskiego jest błąd ortograficzny i gdzie tam
              właściwie jest napisane, że ta wypowiedz jest skierowana do tego jajo(tępo)głowego??
    • Gość: gość Re: Zydeco Flow zagra koncert! IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.05.09, 17:59
      skończcie już temat bo szkoda miejsca na forum zespół jest słaby i tyle stara
      sie ale szału nie zrobi bo niczym nadzwyczajnym nie jest co do gwiadek sie tu
      wypowiadających to nie dziwi ich aprobata dla zespołu jak im także wszyscy cisną
      no bo jest z reguły za co mówie tu o poziomie . Wielu ludzi nie potrafi
      zrozumieć że jeżeli nie masz czegoś ciekawego do zaprezentowania to na siłe nie
      przekonuj ludzi że to jest fajne bo tak nie jest dodając do tego organizacje
      wiekszości imprez to tylko usiąść i płakać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka