Gość: Chrzestny IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 18:10 Czy ktoś może wie ile powinno się dać chrzestniakowi na I Komunię Św.A może lepiej prezent tylko jaki?Wszelkie głupie posty nie są mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggg Re: I Komunia Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 17:50 ja przeznaczyłam ponad 500 zł i kupiłam Sony playstation 2 z grami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: I Komunia Św. IP: *.gprs.plus.pl 16.04.09, 19:26 a ile dasz tym zlodziejom?/ ile ci zostanie?/ noo masz prezent!!!!!!!! OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo Re: I Komunia Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:32 ale o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I Komunia Św. IP: 94.254.134.* 17.04.09, 14:01 Teraz to chyba bardziej elektronika dominuje w prezentach np.laprop jakas ramka cyfrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richi Rich Re: I Komunia Św. IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 17:06 Ja obiecałem chrześniakowi scuter Malaguti więc chyba też pieniędzy nie dam. Z tymi lamptompami to lekka przesada żeby kupować .Dzieciak nie bedzie się uczył tylko w komputer grał całymi dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: I Komunia Św. IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.04.09, 00:24 Ludzie motorynka na komunię..ludziom przewraca się w głowach!!!niech się dobrze rowerem nauczy jeżdzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scOOter Re: I Komunia Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 08:51 lamptomp to na lampy, jak stare radio, rozumiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonono Re: I Komunia Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 10:40 To juz taniej wychodzi malucha kupic xD A tak powazniej, to dostawalo sie ladne pare lat temu motorynke, ale nie skutera jakiegos za 5000zl, no bez przesady... Pozniej dzieciak sie rozpusci, a taki chrzestny straci prace i co? Zdziwienie, bo "nic mi nie przywiozles, albo takie gowno..?" Tak, moi drodzy, takie sa realia. Najlepiej daj wg uznania i zasobu portfela; mysle, ze przedzial 300-500zl jest w zupelnosci wystarczajacy. No chyba, ze jestes typem "ZASTAW SIE, A POKAZ SIE"- to tylko wspolczuje, a chrzesniakowi w takim wypadku zazdroszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stały gość Re: I Komunia Św. IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.04.09, 10:46 A co dasz całą pensje chrześniakowi? Pamiętaj że cały miesiąc musisz coś jeść,a jak masz jeszcze rodzine na uttzymaniu.Ludzie powariowali z tymi prezentami,niedługo samochody na przyjęcia będą kupować.A pensje pożal się Boże. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: I Komunia Św. IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.08.09, 12:19 nie ma co przesadzac Odpowiedz Link Zgłoś