Gość: mysza IP: *.gprs.plus.pl 16.04.09, 18:28 W którym solarium mają dobre lampy? Które ładnie opalają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do myszy Re: solka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:26 Najlepsze napewno są w tym w którym ty pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: solka IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.04.09, 11:03 tylko lamusy chodzą do solarium to się nazywa metroseksualizm a potem lat 30 i wysuszony\na jak pomarańcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: solka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 11:14 Ludziska solarium juz nie jest modne!!! teraz najlepsze to co natura dala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: solka IP: *.gprs.plus.pl 17.04.09, 12:04 Nie pracuje i nie reklamuje!! Pytam, bo tam gdzie chodziłam lampy są już zajechane i szału w opalaniu nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: solka IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.04.09, 00:14 Do mysza!zdradż gdzie chodziłaś,jeśli jest beznadziejne!niech inni nie chodzą tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: solka IP: *.gprs.plus.pl 18.04.09, 13:38 Po co mam tu komuś szkodzić. Jak ktoś tam chodzi to sam widzi że lampy są już słabe. Widzę że tu mi nikt nie udzieli tematycznej odpowiedzi na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: solka IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 20:15 na jana pawla nad 'stara szafa' czasem bywam i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś