Gość: Aśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 13:40 Hej,co sądzicie o zespole Dynamix? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znam Re: Dynamix IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 15:37 Posłuchaj na żywo to się przekonasz.Nie wierz w jakieś płytki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europoseł Re: Dynamix IP: *.cdma.centertel.pl 13.05.09, 17:39 dają rade całą noc wyć to jest duży wysiłek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Dynamix IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.05.09, 23:17 Tragedia. Powiem tak zamówiłem kiedyś wolną piosenke a Oni zagrali i "zaśpiewali" : "We are the champions" grupy Queen!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Dynamix IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 19:17 Wolf nie kituj oni nie śpiewaja po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dynamix IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 20:29 zespół jak najbardziej polecem a wolf to jakas zazdrosna pi*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw4you Re: Dynamix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:08 Nie słyszałem za dobrych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Dynamix IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.05.09, 21:16 Gość portalu: xxx napisał(a): > zespół jak najbardziej polecem a wolf to jakas zazdrosna pi*** Do xxx Hm... zazdrosny?? Nie mam o co ja też nie potrafie śpiewać , ale przynajmniej się do tego przyznaje :) Pan lub Pani xxx to pewnie członek zespołu i broni swego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka zespolu!!! Re: Dynamix IP: *.ip.netia.com.pl 05.01.10, 16:07 Masz jazde i tyle!!!! Świetny zespół, POLECAM WSZYSTKIM tym, którzy chcą się dobrze bawić!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victoria Re: Dynamix IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.10, 19:52 Zgadzam się całkowicie z tą opinią.Grali niestety na moim weselu.Wybraliśmy na pierwszy taniec "Czekasz na tę jedną chwilę"S.Krajewskiego to nie wiedzieli co to jest.Musiałam wybrać coś innego bo niestety teściowie decydowali o wyborze zespołu. Porażka i nie polecam.I to prawda,że ciągle robią przerwy.Oczepiny też nędza,sugerowałam nowe zabawy dla gości to i tak zrobili po swojemu a na poprawinach zlewka totalna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slx Re: Dynamix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 12:11 NIEEEEEEEEEE tylko nie to. Ludzie to co oni mają to na pewno nie zespół muzyczny. !!!! TRAGEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Re: Dynamix IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.09, 19:59 Wiesiek to niespełniona nadzieja białych na swój własny nurt muzyczny Niezrozumiały na trzeźwo,jeśli to wesele zakrapiane to po paru głębszych,możecie być jego fanem.Ta muzyka jest jak używka-Palenie albo zdrowie-wybór.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Dynamix IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.01.10, 17:31 To nie zespół tylko jakaś porażka , co chwile przerwy i śpiewają ciągle to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Dynamix IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.01.10, 17:50 Byłem na kilku weselach, na których grali i narzekać nie mam prawa. To nie jest muzyka do słuchania w domu, ale do zabawy. Pewne jest jedno - nie spieprzą Ci wesela durnymi tekstami jak większość kapeli potrafi. Na potańcówkę szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant Re: Dynamix IP: 82.146.225.* 06.01.10, 21:50 Przykro źle sie wypowiadać o konkurencji ale raczej bym ich na swoje wesele nie zaprosił.Pozdrawiam zesp. DYNAMIX Miro napisz jakie to są durne teksty bo disco-polo już się chyba nie gra na weselach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Dynamix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:50 ten zespół to jakieś nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Dynamix IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 12:14 Durne teksty to to wsszystko, co weselni grajkowie gadają między śpiewaniem:-) Dynamix jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelnerka Re: Dynamix IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.10, 19:31 Obsługiwałam parę wesel na których oni grali i szczerze nie polecam. Po ok. 4 piosenkach,było słychać "a teraz idziemy na jednego..." a sami siadali i jedli i trzeba było ich odrywać od stołu, żeby dalej poszli grać (przeważnie panna młoda podchodziła do stolika i pytała się czy mogą zacząć dalej grać). Żenada. Co się goście zaczęli rozkręcać to oni sobie przerwy robili. Rozumiem, że przerwy powinni robić ale nie aż tyle i nie takie długie. Oczepin akurat oni nie chcieli robić tylko rodzice pary młodej musieli sami je zrobić. Na poprawinach to już totalnie sobie olewali ludzi. Pary młode nie były z nich zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Dynamix IP: *.devs.futuro.pl 26.02.10, 09:56 Koleżanko chyba się Tobie zespoły pomyliły. Przestań kłamać, bo aż wstyd!!! Rozumiem, że Internat jeest anonimowy, ale Twoja wypowiedż to ŻENADA!!!! Byłam na kilku już weselach na których oni grali: imprezę prowadzą świetnie, konferansjerka jest ZAWSZE bardzo udana, repertuar bogaty, przerwy są co najwyżęj 5 minutowe, PO PO KAŻDYCH 40 MINUTACH GRANIA. I jeszcze jedno Słoneczko, z tego co wiem oni zawsze prowadzą odeczepiny i robią to świetnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Dynamix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 14:09 Witam ;) wy to chyba nie chodzcie na wesela to nie wiecie jak oni graja ;) Super super i jeszcze raz super ;) wybawiłem sie ile można było piosenki zarabiste ;) podobało mi sie na maksa ;) pozdrawiam was serdzeczie i grajcie tak jak gracie ;) ciesze sie ze to akuat wy graliscie na wesele w Nowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszek Re: Dynamix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 19:48 "grajcie tak jak gracie ;)" Przynajmniej przez to są zespoły dużo lepsze od was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo-g Re: Dynamix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 21:09 na a vista zagrają, ale nie wymagajcie gwiazd danego utworu na scenie(mała przesada). Super zespół ponieważ impreza była o.k Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant Re: Dynamix IP: *.radio-net.info.pl 28.03.10, 21:10 Niestety ale potwierdzam ten zespół to jest totalna porażka,nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś