Gość: karolina IP: 80.51.140.* 31.05.09, 14:47 Witam ,chciałabym zapleść sobie warkoczyki przedłużane włosami syntetycznymi gdzie wykonują takie warkoczyki????proszę o pomoc :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Warkoczyki IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 18:52 Na nadmorskich promenadach latem. :p Przecież to nie jest ani modne, ani tym bardziej "faajne". Czy aby na pewno Ty masz ochotę robić sobie coś takiego na głowie?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do '...' Re: Warkoczyki IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 21:45 ktoś cie pytał o zdanie ??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Warkoczyki IP: 80.51.140.* 31.05.09, 21:45 Ty nie masz komentować czy modne czy nie każdy robi to co chce!!!!!pytanie było gdzie je można wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Karoliny Re: Warkoczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:23 mail: warkoczyki@gmail.com proponuję skontaktować się z Anią i Agą pod powyższy adres mailowy. Chciałam sobie u nich zrobić, ale jednak wolę dredy. Mają swoją stronę internetową i z opinii "na świecie" wiem, że są w tym bardzo dobre. www.warkoczyki.com.pl Zamierzam zrobić takie cudeńka dzieciakom na lato. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Warkoczyki IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 10:15 witam. ja zaplatam warkoczyki z włosami syntetycznymi. jak byś chciała to nie ma problemu. 400zł kosztuje ta przyjemność. jak się zdecydujesz to zapraszam do kebaba przy monopolu na mariankach tam pracuje pytaj o KAROLINE.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś