Dodaj do ulubionych

zbiorka dla maluszka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 10:48
Witam wszystkich forumowiczow.Jestem rodzina zastepcza dla 4,5 letniej
Patrycji .Nie chodzi mi o pomoc dla nas .Chcialabym pomoc kobiecie ktora ma
termin porodu na 8 sierpnia.Moze ktos ma wozek , ubranka i jakies akcesoria
dla maluszka.Szukalam na innych stonach .Wiele ludzi sie oferuje ale sa to
odlegle miasta zeby moc jechac odebrac .Dlatego daje to ogloszenie dla Swiecia
i okolic.Moze zrobmy AKCJE ZBIORKA DLA MALUSZKA .Jesli ktos moglby cos
zaoferowac podaje num GG112485.Serdecznie wszystkich pozdrawiam ,z powazaniem EWA.

Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: zbiorka dla maluszka IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.08.09, 11:31
      przykre to
      • Gość: gosc Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:33
        Napewno ktos pomoze.
        • Gość: EWA Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 12:16
          Nadal cisza ,zadnego odzewu.
          • Gość: ona Re: zbiorka dla maluszka IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.08.09, 17:22
            takie miasto
            • Gość: zimorodek Re: zbiorka dla maluszka IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 22:32
              Ewka...napisałam na gadu do Ciebie...odezwij się, postaram się
              pomóc.....najłatwiej napisać "takie miasto"....a tak niewiele trzeba aby pomóc
              .Pozdrawiam...Kasia
              • Gość: :( Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 20:17
                też się zgłosiłam, ale nie ma odpowiedzi. Szkoda
                • Gość: zimorodek Re: zbiorka dla maluszka IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 21:20
                  U mnie niestety też bez odzewu a nawet udało mi się ruszyć rodzinę do
                  pomocy.......Ewa, jeśli nas czytasz to odezwij się, może masz blokadę na gadu i
                  nie widzisz od nieznajomych wiadomości...moje gadu to 6936260
                  • Gość: EWA Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 22:04
                    Bardzo serdecznie wszystkich przepraszam ale przez kilka dni nie mialam
                    internetu (nie z mojej winy)W dalszym ciagu czekam na ofiarodawcow i jeszcze raz
                    bardzo przepraszam za milczanie.Ewa.
                    • Gość: EWA Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 22:25
                      Jezeli znowu wystapia jakies problemy z intrnetem to prosze o wyslanie sms ja
                      oddzwonie .Moj num 500-236-951
    • Gość: kaja Re: zbiorka dla maluszka IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 22:37
      > Chcialabym pomoc kobiecie ktora ma
      > termin porodu na 8 sierpnia.

Juz po porodzie?
      • Gość: EWA Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 23:00
        Do KAJI ,nie jeszcze nie urodzila.Termim mial byc 8 a ja napisalam watek 1
        sierp,wiec w czym problem?
        • Gość: kaja Re: zbiorka dla maluszka IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 09:02
          > Do KAJI ,nie jeszcze nie urodzila.Termim mial byc 8 a ja napisalam
          > watek 1 sierp,wiec w czym problem?

Zaden probem. ja sie nie czepiam. tylko wczoraj byl juz 10 sierpnia wiec po
          terminie i bylam ciekawa co sie urodzilo. ;d
          • Gość: EWA Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 12:25
            Do zimorodek.Pani Kasiu serdecznie dziekuje za pomoc.
            • Gość: zimorodek Re: zbiorka dla maluszka IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 09:46
              Nie ma za co Pani Ewo.....Kochani...jak czytacie ten apel o pomoc...POMÓŻCIE...Pani Ewa nie prosi o pieniądze,ale o takie rzeczy, które często zostają nam po naszych dzieciach i zajmują miejsce w szafie....śpioszki, kaftaniki, itp.....ja oddałam ciuszki, które są już za małe na moje dziecko, ale niestety miałam już tylko takie na roczek, może ma Ktoś coś dla niemowlaczka.....
              Nie bądźmy obojętni ......
              • Gość: EWA Re: zbiorka dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:54
                18 sierpnia ur sie chlopiec Oliwier .W dalszym ciagu prosze o pomoc w formie
                ciuszkow i akcesoriow dla maluszka.Liczylam ze znajda sie osoby by pomoc ,lecz
                tylko pani Kasia (ZIMORODEK )odezwala sie na apel .Pani Kasiu jeszcze raz
                serdecznie dziekuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka