Dodaj do ulubionych

elektryk samochodowy

IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.09, 17:51
Czy ktos zna w pobliżu Świecia jakiegos elektryka lub fachowca który potrafi przekodować licznik w aucie ponieważ był wymieniany i podobno coś tam musi sie zgrac z imobilayzerem
Obserwuj wątek
    • Gość: WOLF Re: elektryk samochodowy IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.08.09, 18:02
      Mariusz Staśkiewicz Elektryk i elektromechanik w Brzozowie tel. 603 382 867. Naprawiałem u Niego swoją Skoda prawdziwy fachowiec zna się na rzeczy. POLECAM
      • Gość: koles Re: elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 09:07
        tak jak wolf mowi w brzozowie super elektryk w świeciu lepszego nie znajdziecie tam znaja sie na rzeczy!!
      • michal-kaz82 Re: elektryk samochodowy 18.05.15, 15:45
        Witam. Ostatnio byłem w nowym sklepie elektronicznym Expert-Car w Tesco. Kupiłem od gościa głośniki i zaproponował mi montaż w swoim warsztacie w Grudziądzu. Pojechałem a tam pełen profesjonalizm. Warsztat w pełni wyposażony i co chwile jakiś klient. Oprócz car audio robią całą elektronikę w samochodach. Jedyny minus, że mają dość długie terminy.
    • Gość: Nizzzzzz Re: elektryk samochodowy IP: 87.204.205.* 11.08.09, 13:01
      Zajedz na Al.Jana Pawła 3a w Świeciu do Tomka.To spec od takich
      rzeczy.Pozdrawiam:)
      • Gość: aaaaa Re: elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 23:00
        polecam leszka z przysierska

tel 052 33 22 813
    • Gość: xxx Re: elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 09:16
      pogadaj z elektrykiem przy OKSiR, ponoć ma komputer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka