kamyczki_pl 31.05.07, 21:16 Witam Właśnie powstał nowy sklep dla twórców biżuterii artystycznej. Ciekawych zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
italia148 Re: www.kamyczki.pl 01.06.07, 23:31 fajny sklep :) jeśli mogę to mam kilka uwag... zdjęcia bardzo długo się ładują i zrobiłabym coś z tym czarnym tłem - nie wiem jak innym ale mi sie strasznie oczy męczą przy nim i po prostu nie daję rady dłużej poogladać :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczki_pl Re: www.kamyczki.pl 03.06.07, 23:08 Witam Dziękuję za uwagi. Zdjęcia, mam nadzieję, już będą ładować się szybciej, trochę zmniejszyłem pierwszą stronę i rozmiar zdjęć. Co do koloru tła, w ciągu dwóch tygodni zostanie dodany inny wygląd sklepu i będzie można sobie wybrać albo ciemne albo jasne tło. Cały czas pracujemy nad wszystkim. Może do końca tygodnia pojawią się wszystkie kamienie:) W weekend dodaliśmy ponad 100 artykułów. Jeszcze raz dziękuję za uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
italia148 Re: www.kamyczki.pl 07.06.07, 19:36 będzie można sobie wybrać albo > ciemne albo jasne tło. super :) też jestem - jak tu juz ktoś wspomniał - za większą ilością artykułów na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
monablue Re: www.kamyczki.pl 02.06.07, 11:09 UUuuu, a ja wczoraj zrobiłam zakupy, dziś chce przelewac kasę, szukam numeru konta, bo w mailu jakies znaczki dziwne się dołączyły, a tu strona sklepu w ogóle się nie otwiera... Wczoraj były kłopoty z koszykiem itp, może cos robią? Biała strona, nie ma nic! kamyczki, kamyczki, odezwijcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczki_pl Re: www.kamyczki.pl 03.06.07, 22:44 Witam Mamy mały problem z serwerem. W niedługim czasie wszystko powinno być ok. Numer konta jest na stronie. Na razie dopracowujemy szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
coco.nut Re: www.kamyczki.pl 07.06.07, 00:55 Ja też jestem za jasnym tłem. I za większą ilością przedmiotów z tej samej kategorii na stronie. Przeglądanie 8 stron po 5 produktów jest nużące. I jakie są koszty przesyłki, ew. upusty itp, bo nie znalazłam? A szukałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczki_pl Re: www.kamyczki.pl 08.06.07, 09:48 Witam To już jest 10 artykółów na stronie, koszty przesyłki są w regulaminie. 5zł poczta, powyżej 100zł 0zł, za pobraniem 10zł w biurze 0 zł Odpowiedz Link Zgłoś
coco.nut Re: www.kamyczki.pl 08.06.07, 16:12 Dziękuję! Patrzałam w regulaminie, ale widocznie przeoczyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś