Dodaj do ulubionych

Szukam Mariuszka z Rypina.

IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.08.04, 13:40
B.
Obserwuj wątek
    • soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 29.08.04, 13:56
      zbyt mało danych!;-)))
      • Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.09.04, 16:04
        Talkiewicza Mariusza szukam i szukam;-)

Cokolwiek by to nieznaczyło;-)
        • soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 01.09.04, 16:30
          mimo większej ilości danych z przykrością stwierdzam, że nie jestem w stanie
          pomóc...

ktośka nie dawaj za wygraną...szukaj!;-)
          • Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 05.09.04, 20:41
            dzięki soter,ja nigdy nie daję za wygraną zawsze walczę do końca i...przeważnie
            wygrywam ! ! !

sorry za nico-nieskromność;-)
            • soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 07.09.04, 16:18
              cieszy mnie Twój wyraźny optymizm:-)
              • Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 15.10.04, 22:15
                zawsze byłam optymistką...niepoprawną optymistką,pozdrawiam sotter_ a Mariusza
                nadal szukam ups...a może już nie żyje...;-( no trudno...gdyby...zapalę
                świeczkę to wszystko;-)

• soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 16.10.04, 14:03
                  hm..., może nie ma internetu i nie wie, iż go szukasz?;-)

serdecznie
                  • Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 24.10.04, 21:41
                    oj nie,bywałam u niego i wóczas miał internet było to jakiś czas temu ale
                    miał...zdecydowanie. Tak z resztą Go poznałam,ale co tam nie chce...nie,nie
                    to,że nie chce jestem przekonana,że gdyby mógł to odezwałby się napewno.

Pozdrawiam soter
                    • soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 25.10.04, 16:20
                      Witaj ktośka!;-), powiadasz, że to sprawa łącza?;-)
                      a może sprawa zupełnie innego rodzaju, nigdy nie ma pewności!;-)

witam ponownie na forum i zachęcam do pisania!
                      takiego ust słownych otwirania, kurczę ale ja dawno nierymowałem!;-)))

serdecznie Ktośkę
                      • Gość: ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.10.04, 17:31
                        niech tak zostanie,że sprawa łącza;-)milutki z Ciebie facet soter.

I ja Ciebe też.

Lepiej jest grzeszyć, a potem żałować niż żałować, że się nie grzeszyło
                        • soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 25.10.04, 18:15
                          a dziękuję!;-) sieciowej poszukiwaczce będącej na łodzi FB!;-)

a co do grzechu, to myślę, iż go nie ma jesli to rzeczy przyjemne dla Nas i
                          kogoś...grzech zaczyna się wtedy, kiedy komuś lub sobie wyrządzamy krzywdę,
                          sprawiamy przykrość!;-(

natenczas miłego wieczornego świętowania poniedziałku

znad_zapracowania_soter!
                          • Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.10.04, 20:03
                            Niejasność jest wielkością niezmienną.Dziękuję znad_zapracownemu;-)
                            Pa soter!
                            • soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 25.10.04, 20:23
                              i chodźby pomniejszyć by się zdawało, rozdać niejasność pomiędzy wielu ludzi to
                              i tak nie stanie się mniejsza!;-)

dziękuję ktośka! już odpoczywam!

ave.
                              • Gość: ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.10.04, 23:12
                                Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz.
                                i ja odpoczywam;-)
                                krótko mówiąc pa
                                • soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 26.10.04, 17:52
                                  rozumiem!

niebądź pewna pewność jest niepewna!;-)

p.s.
                                  chcąc udoskonalić siebie napewno się rozstroję;-(((

witam wtorkowo!;-)
                                  • Gość: ktośka nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.10.04, 18:08
                                    nie jestem pewna;-( spróbuj soter...udoskonalić siebie jeśli oczywiście musisz.

brunetka wieczorową porą;-)
                                    • soter_mlodszy Re: nie szukam 26.10.04, 19:13
                                      szczerzę mówiąc to już starczy tego doskonalenia!;-)

a co do brunetek wieczorową porą!;-)...hm..., pozdrawiam oczywiście nienagannie!
                                      • Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.10.04, 22:01
                                        Nigdy nie jesteś tym, kim chciałbyś być.
                                        Dobrej nocy od brunetki soter.
                                        • soter_mlodszy Re: nie szukam 27.10.04, 16:33
                                          tak!, nigdy zawsze chcę być lepszym niż jestem!;-)))

a co do nocy, hm...czytałem dziś i dziś to wezmę do siebie brunetko!;-)

ave.
                                          • Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.10.04, 20:18
                                            Niejasność jest wielkością niezmienną...a ja wciąż nie wiem;-(
                                            pozdrawiam ciepło soter
                                            • soter_mlodszy Re: nie szukam 30.10.04, 14:30
                                              to prawo Murphy'ego jak i pozostałe są dobre!;-)

przytoczę dla Ciebie na tę okazję jeszcze inne, innego autorstwa!;-)
                                              Prawo Greena: Wszystko jest możliwe pod warunkiem, że nie wiesz o czym mówisz!

pozdrawiam brunetkę!
                                              • Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 30.10.04, 21:37
                                                dziekuję za pozdrowienia i ja też;-)

Lepiej jest grzeszyć, a potem żałować niż żałować, że się nie
                                                grzeszyło...prawda?

dobrej nocy i miłych refleksji...
                                                • soter_mlodszy Re: nie szukam 31.10.04, 10:57
                                                  i jeszcze kiedy grzeszenie odbywa się zbiorowo!
                                                  znaczy kiedy jesteśmy więcej niż sami!;-)))

a co do refleksji to były, bo soterowi właśnie wczoraj kolejny roczek na kark
                                                  wskoczył!;-)))

ave.
                                                  • Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 31.10.04, 12:25
                                                    soter wszystkiego naj,naj...lepszego;-)
                                                    wymarz sobie coś tam co chcesz i pomyśl spełni się zobaczysz;-)a co do
                                                    refleksji to miałam na myśli raczej umarłych i umierających a nie Ciebie
                                                    słonko;-)))
                                                    Pozdrawiam ciepło ja
                                                  • soter_mlodszy Re: nie szukam 31.10.04, 13:50
                                                    a dziękuję!...jesteś bardzo miła...
                                                    a poza tym z każdą chwilą odchodzimy wszyscy!;-(

serdecznie b.
                                                  • Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 31.10.04, 15:44
                                                    Dziekuję ty również jesteś miły ale gdyby wierzyć w reinkarnację...wrócimy;-)
                                                  • soter_mlodszy Re: nie szukam 31.10.04, 15:47
                                                    hm...z przyczyn religijnych muszę zmartwić Ciebie o swoim tu na Ziemię
                                                    powrocie!;-)))

serdecznie
                                                  • Gość: Ktoska Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.11.04, 19:31
                                                    ale ja też jestem wierzącą Katoliczką z tym,że życie i chwile hm...po nim
                                                    pomogły mi coś kiedyś zrozumieć.Wiem,że kościół... ale ja wobec tego mam dwie
                                                    swoje wiary.
                                                    Pozdrawiam ciepło soter
                                                  • soter_mlodszy Re: nie szukam 01.11.04, 19:41
                                                    to trudna sprawa, ale trzeba mieć na uwadze Boga, a nie ułomność ludzką, która
                                                    bardzo zachwiewa Naszą wiarą i powoduje stawanie na rozdrożu!;-)))

serdecznie
                            • Gość: Nikodem O czym wy tutaj gadacie, same farmazony. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.04, 07:31
                              Brodnica, juz ja nie pamietam, Brda albo Drewca chyba rzeka, gdzie brzany,
                              gdzie plocie okazale, gdzie byc moze mysli demokratyczne he he heh
                              • soter_mlodszy Re: O czym wy tutaj gadacie, same farmazony. 11.12.04, 17:43
                                Gość portalu: Nikodem napisał(a):

> Brodnica, juz ja nie pamietam, Brda albo Drewca chyba rzeka

współczuję Panu!,

Będąc, na pielgrzymce w Rzymie, bodajże w 1996 roku, przedstwawiający nas
                                biskup powiedzla papieżowi, "oto pielgrzymi z Brodnicy!"
                                Na co padła odpowiedź:
                                " o Drwęca"...:-)))

P.S.
                                wiele ma Pan imion "wielka wodo"!;-)
        • Gość: Eustachy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.04, 04:25
          A czemu az tak strasznie poszukujesz Mariusza, czym Ci te krecone wlosy
          zawrocily w glowie i czym zaimponowaly?
          • Gość: nikodem Re: ktoska -Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.04, 04:47
            A ja znalem Maiursza jeszcze z wojska ze Szczecina. Wiem, ze ma starszego brata
            Romka, ktory mieszka w Rypinie i prowadzi tam jakies spore interesy. A
            Mariuszek chyba wciaz mieszka kolo Strzyg, w polowie drogi pomiedzy Rypinem a
            Brodnica. Daj znac, moze sobie cos wiecej o Mariuszu przypomne. Mariusz zyje i
            jest zdrowy ale nie chce Cie martwic Ktoska.
      • Gość: staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.12.04, 16:22
        Mariusza znajdziesz w Mielecinie kolo Wloclawka.
        • Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 15.12.04, 19:58
          Nikodem a czym to nie chcesz mnie martwić?.Chyba faktycznie mówimy o tym samym
          Mariuszu chętnie posłucham więcej.I tak usilnie to ja Jego nie poszukuję po
          prostu chciałabym wiedzieć co teraz z Nim się dzieje ot to wszytko;-)
          Pozdrawiam ciepło.
          • Gość: staszek Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpowiedz IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.12.04, 04:59
            Mariusz dostal 8 lat i jeszcze ma jedna sprawe. Przebywa w wiezieniu w
            Mielecinie kolo Wloclawka. Mozna go odwiedzac ale perspektywy jego zycia marne
            bo to recydywa. Zreszta niczyja to wina jak tylko jego samego. Zona z ktora
            Mariusz Talkiewicz ma dwoje dzieci wziela z nim rozwod. Stas
            • Gość: staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.12.04, 22:22
              Czesc ktoska.
              Przypadkowo sie natknalem na informacje o Mariuszu, jednak informacja jest
              prawdziwa. I nie umiescilem ja aby ciebie przygnebic a tylko zeby ci powiedziec
              prawde bo zycie zyciem i nie warto go marnowac. Powiedz mi cos wiecej a
              Mariuszu, jaki on byl. Nie o intymnosci chodzi a tak ogolnie. Ile on ma teraz
              lat gdzies okolo chyba 45? Podobno to inteligentny chlopak i szybko zdobywal
              sobie zaufanie ludzi ktorego naduzywal ciagle i dlatego popadal w rozne
              tarapaty. Jezeli ma 45 lat plus 8 lat a moze i wiecej za ta druga sprawe to
              wyjdzie po piecdziesiatce. Bedzie marnowal najlepsze lata. No ale coz, nikt mu
              nie pomoze a wiezienie go nie odmieni. W wiezieniu nauczy sie szybko jeszcze
              lepszych sztuczek do przewalania latwowiernych ludzi. Nie wroze mu wyroku bo
              roznie to z ludzmi bywa. Niektorzy dojrzewaja nawet i w poznym wieku a
              niektorzy nigdy. Pozdrawiam Cie i zycze nadziei jak i Wesolych Swiat. Stas
              • Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.12.04, 22:14
                Tak myślałam aczkolwiem Mariusza krótko znałam i pewnie dobrze,poznałam Go
                przez net.Słyszałam,że prowadził jakieś lewe interesy ale nigdy nie wiedziałam
                do końca czy mówi prawdę czy też nie.Akcja z wodociągami w Bydgoszczy jak się
                póżniej okazało była prawdą.(pisały o tym gazety)Mariusz owszem był...jest
                mądrym facetem ale pewnie tak jak mówisz zdobywał zaufanie a póżniej
                wykorzystywał to.Szkoda chłopaka.Pytałeś o wiek Mariusz ma ok.37-38 lat wiem,że
                miał żonę i syna ale o drugim dziecku nic nie wiedziałam.Jeśli chodzi o mnie to
                z jego strony nie spotkała mnie żadna krzywda wręcz przeciwnie był bardzo
                troskliwy i opiekuńczy gdby nie...narkotyki niestety;-( Życzę tobie również
                Wesołych Świat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2005.Pozdrawiam
                Ktośka
                • Gość: staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.12.04, 02:57
                  Dziekuje Ktoska za wiadomosci. Byc moze, ze za te wodociagi dostal spory wyrok.
                  Ja tej sprawy nie znam, wiem tylko to o czym juz wspominalem, ze bedzie mial
                  jeszcze jedna sprawe. Wydaje mi sie, ze uprzednio mial wyrok, ktory odsiedzial
                  a moze nawet i dwa wyroki. Ciekawe jak on wygladal. Teraz w wiezieniu podobno
                  wyglada zle, ale ja mysle, ze on to celowo robi, ma doswiadczenie, chce sie do
                  szpitala pewnie dostac. O narkotykach nic nie wiedzialem. Ale to juz tak jest
                  jak sie czlowiek w plata to sie chce oderwac od odpowiedzialnosci, aby na
                  pare chwil zyc w innym swiecie. A podobno dobrze zaczynal, bodajze od skladu
                  meblowego. Jego brat, mowia, ze ma swoj byznes i jest jakims radnym. Jego
                  najstarsza siostra zmarla w Niemczech w dosyc mlodym wieku na raka. Matka zyje
                  i mieszka w Rypinie. Mariusz wciaz domaga sie od niej pieniedzy ale ona juz
                  podobno nie wyrabia. O ojcu to nie wiem a moze nie mial ojca. Ktos mi opowiadal
                  historie o Mariuszu w wojsku, juz wtedy zglosil sie na ochotnika bo oficer
                  chcial zeby mu ktos mieszkanie wymalowal. Wiec Mariusz sie zglosil, ze on
                  specjalista. Zadowolony oficer (porucznik, czy kapitan)dal Mariuszowi pieniadze
                  na farby pedzle i inne narzedzia a Mariusz dal sie w cug przez kilka dni i
                  pieniadze przepil czyli,ze tego oficera wykolowal, przewalil, przekrecil ile to
                  okreslen na pospolite oszustwo. I wiedzial, ze mu oficer nic nie zrobi bo
                  oficer sam chcial zeby ta sprawa nie wyszla na jaw. Ciekawe jak on wygladal
                  jeszcze gdy byl na wolnosci. Czy Ty Ktoska mieszkasz w Brodnicy? Czy moze w
                  Toruniu. Wyglada na to zes ty Brodniczanka. Jak ci wygodniej to pisz do mnie na
                  arrow1410@yahoo.com Wesolych Swiat. Stas
                  • Gość: Staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.12.04, 22:05
                    Milecin to dzielnica Inowroclawia a nie Wloclawka. Zle cie poinformowalem
                    Ktoska. Bywaj. Stas
                    • soter_mlodszy Prośba do polskiego amerykana i ktośki...!!! 19.12.04, 15:49
                      Proszę Was o przeniesieni pisania o Mariuszu na prywatną pocztę!

s.
                      • Gość: staszek Re: Prośba do polskiego amerykana i ktośki...!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.12.04, 07:23
                        Kontrola mysli, czy co soter? Czy moze niezaleznosc. Ale jezeli to prywatna
                        wlasnosc to juz co innego. Mnie to by na tym niezalezalo. Ale sa gusta i
                        gusciki, wiec oddaje nalezna, "naleznosc". Stas.. I wcale mnie nie denerwuje
                        to w stylu; "ja wam tutaj pokaze, popamietacie mnie, ha ha ha, he he he". niko
                        • soter_mlodszy Kalam się...ja soter.............................. 21.12.04, 21:54
                          Przepraszam. Zagalopowałem się w odczuciach. Ani jedna dyskusja tu na forum nei
                          odnosi się do mego miasta B. Więc czego ja chcę od wedrowców w sieci. Proszę o
                          wybaczenie i pisanie.

soter_bolejący.
                          • Gość: Swobodawypowiedzi Re: Kalam się...ja soter......................... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.12.04, 06:46
                            Nie ma to jak swoboda wypowiedzi, odwaga, bezposredniosc i wogole bo przecie na
                            tym dobre zycie polega. Bez odwagi, bez wlasnego zdania forumy nic nie warte a
                            gdyby tak bylo to juz by mnie tutaj nie bylo. Pozdrawiam sotara i Wesolych
                            Swiat mu Zycze.
                            • Gość: Ktośka Wesołych Świąt !!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 22.12.04, 17:50
                              Masz rację soter to forum jest ogólne a nie prywatne...moje...tak więc temat
                              zamykam i uważam za niebyły.
                              Życzę Wszytkim Zdrowych Wesołych Świąt,Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej oraz
                              Szczęśliwego Nowego 2005 Roku.

Wasza Ktośka
                              • soter_mlodszy Re: Wesołych Świąt !!! 22.12.04, 17:54
                                świat spokojnych i refleksyjnych ktośce...!

od sotera i sqadu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka