Gość: Ktośka IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.08.04, 13:40 B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 29.08.04, 13:56 zbyt mało danych!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.09.04, 16:04 Talkiewicza Mariusza szukam i szukam;-) Cokolwiek by to nieznaczyło;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 01.09.04, 16:30 mimo większej ilości danych z przykrością stwierdzam, że nie jestem w stanie pomóc... ktośka nie dawaj za wygraną...szukaj!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 05.09.04, 20:41 dzięki soter,ja nigdy nie daję za wygraną zawsze walczę do końca i...przeważnie wygrywam ! ! ! sorry za nico-nieskromność;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 07.09.04, 16:18 cieszy mnie Twój wyraźny optymizm:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 15.10.04, 22:15 zawsze byłam optymistką...niepoprawną optymistką,pozdrawiam sotter_ a Mariusza nadal szukam ups...a może już nie żyje...;-( no trudno...gdyby...zapalę świeczkę to wszystko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 16.10.04, 14:03 hm..., może nie ma internetu i nie wie, iż go szukasz?;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 24.10.04, 21:41 oj nie,bywałam u niego i wóczas miał internet było to jakiś czas temu ale miał...zdecydowanie. Tak z resztą Go poznałam,ale co tam nie chce...nie,nie to,że nie chce jestem przekonana,że gdyby mógł to odezwałby się napewno. Pozdrawiam soter Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 25.10.04, 16:20 Witaj ktośka!;-), powiadasz, że to sprawa łącza?;-) a może sprawa zupełnie innego rodzaju, nigdy nie ma pewności!;-) witam ponownie na forum i zachęcam do pisania! takiego ust słownych otwirania, kurczę ale ja dawno nierymowałem!;-))) serdecznie Ktośkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.10.04, 17:31 niech tak zostanie,że sprawa łącza;-)milutki z Ciebie facet soter. I ja Ciebe też. Lepiej jest grzeszyć, a potem żałować niż żałować, że się nie grzeszyło Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 25.10.04, 18:15 a dziękuję!;-) sieciowej poszukiwaczce będącej na łodzi FB!;-) a co do grzechu, to myślę, iż go nie ma jesli to rzeczy przyjemne dla Nas i kogoś...grzech zaczyna się wtedy, kiedy komuś lub sobie wyrządzamy krzywdę, sprawiamy przykrość!;-( natenczas miłego wieczornego świętowania poniedziałku znad_zapracowania_soter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.10.04, 20:03 Niejasność jest wielkością niezmienną.Dziękuję znad_zapracownemu;-) Pa soter! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 25.10.04, 20:23 i chodźby pomniejszyć by się zdawało, rozdać niejasność pomiędzy wielu ludzi to i tak nie stanie się mniejsza!;-) dziękuję ktośka! już odpoczywam! ave. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.10.04, 23:12 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz. i ja odpoczywam;-) krótko mówiąc pa Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. 26.10.04, 17:52 rozumiem! niebądź pewna pewność jest niepewna!;-) p.s. chcąc udoskonalić siebie napewno się rozstroję;-((( witam wtorkowo!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośka nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.10.04, 18:08 nie jestem pewna;-( spróbuj soter...udoskonalić siebie jeśli oczywiście musisz. brunetka wieczorową porą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie szukam 26.10.04, 19:13 szczerzę mówiąc to już starczy tego doskonalenia!;-) a co do brunetek wieczorową porą!;-)...hm..., pozdrawiam oczywiście nienagannie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.10.04, 22:01 Nigdy nie jesteś tym, kim chciałbyś być. Dobrej nocy od brunetki soter. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie szukam 27.10.04, 16:33 tak!, nigdy zawsze chcę być lepszym niż jestem!;-))) a co do nocy, hm...czytałem dziś i dziś to wezmę do siebie brunetko!;-) ave. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.10.04, 20:18 Niejasność jest wielkością niezmienną...a ja wciąż nie wiem;-( pozdrawiam ciepło soter Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie szukam 30.10.04, 14:30 to prawo Murphy'ego jak i pozostałe są dobre!;-) przytoczę dla Ciebie na tę okazję jeszcze inne, innego autorstwa!;-) Prawo Greena: Wszystko jest możliwe pod warunkiem, że nie wiesz o czym mówisz! pozdrawiam brunetkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 30.10.04, 21:37 dziekuję za pozdrowienia i ja też;-) Lepiej jest grzeszyć, a potem żałować niż żałować, że się nie grzeszyło...prawda? dobrej nocy i miłych refleksji... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie szukam 31.10.04, 10:57 i jeszcze kiedy grzeszenie odbywa się zbiorowo! znaczy kiedy jesteśmy więcej niż sami!;-))) a co do refleksji to były, bo soterowi właśnie wczoraj kolejny roczek na kark wskoczył!;-))) ave. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 31.10.04, 12:25 soter wszystkiego naj,naj...lepszego;-) wymarz sobie coś tam co chcesz i pomyśl spełni się zobaczysz;-)a co do refleksji to miałam na myśli raczej umarłych i umierających a nie Ciebie słonko;-))) Pozdrawiam ciepło ja Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie szukam 31.10.04, 13:50 a dziękuję!...jesteś bardzo miła... a poza tym z każdą chwilą odchodzimy wszyscy!;-( serdecznie b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 31.10.04, 15:44 Dziekuję ty również jesteś miły ale gdyby wierzyć w reinkarnację...wrócimy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie szukam 31.10.04, 15:47 hm...z przyczyn religijnych muszę zmartwić Ciebie o swoim tu na Ziemię powrocie!;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoska Re: nie szukam IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.11.04, 19:31 ale ja też jestem wierzącą Katoliczką z tym,że życie i chwile hm...po nim pomogły mi coś kiedyś zrozumieć.Wiem,że kościół... ale ja wobec tego mam dwie swoje wiary. Pozdrawiam ciepło soter Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie szukam 01.11.04, 19:41 to trudna sprawa, ale trzeba mieć na uwadze Boga, a nie ułomność ludzką, która bardzo zachwiewa Naszą wiarą i powoduje stawanie na rozdrożu!;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem O czym wy tutaj gadacie, same farmazony. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.04, 07:31 Brodnica, juz ja nie pamietam, Brda albo Drewca chyba rzeka, gdzie brzany, gdzie plocie okazale, gdzie byc moze mysli demokratyczne he he heh Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: O czym wy tutaj gadacie, same farmazony. 11.12.04, 17:43 Gość portalu: Nikodem napisał(a): > Brodnica, juz ja nie pamietam, Brda albo Drewca chyba rzeka współczuję Panu!, Będąc, na pielgrzymce w Rzymie, bodajże w 1996 roku, przedstwawiający nas biskup powiedzla papieżowi, "oto pielgrzymi z Brodnicy!" Na co padła odpowiedź: " o Drwęca"...:-))) P.S. wiele ma Pan imion "wielka wodo"!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.04, 04:25 A czemu az tak strasznie poszukujesz Mariusza, czym Ci te krecone wlosy zawrocily w glowie i czym zaimponowaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem Re: ktoska -Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.04, 04:47 A ja znalem Maiursza jeszcze z wojska ze Szczecina. Wiem, ze ma starszego brata Romka, ktory mieszka w Rypinie i prowadzi tam jakies spore interesy. A Mariuszek chyba wciaz mieszka kolo Strzyg, w polowie drogi pomiedzy Rypinem a Brodnica. Daj znac, moze sobie cos wiecej o Mariuszu przypomne. Mariusz zyje i jest zdrowy ale nie chce Cie martwic Ktoska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.12.04, 16:22 Mariusza znajdziesz w Mielecinie kolo Wloclawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 15.12.04, 19:58 Nikodem a czym to nie chcesz mnie martwić?.Chyba faktycznie mówimy o tym samym Mariuszu chętnie posłucham więcej.I tak usilnie to ja Jego nie poszukuję po prostu chciałabym wiedzieć co teraz z Nim się dzieje ot to wszytko;-) Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpowiedz IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.12.04, 04:59 Mariusz dostal 8 lat i jeszcze ma jedna sprawe. Przebywa w wiezieniu w Mielecinie kolo Wloclawka. Mozna go odwiedzac ale perspektywy jego zycia marne bo to recydywa. Zreszta niczyja to wina jak tylko jego samego. Zona z ktora Mariusz Talkiewicz ma dwoje dzieci wziela z nim rozwod. Stas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.12.04, 22:22 Czesc ktoska. Przypadkowo sie natknalem na informacje o Mariuszu, jednak informacja jest prawdziwa. I nie umiescilem ja aby ciebie przygnebic a tylko zeby ci powiedziec prawde bo zycie zyciem i nie warto go marnowac. Powiedz mi cos wiecej a Mariuszu, jaki on byl. Nie o intymnosci chodzi a tak ogolnie. Ile on ma teraz lat gdzies okolo chyba 45? Podobno to inteligentny chlopak i szybko zdobywal sobie zaufanie ludzi ktorego naduzywal ciagle i dlatego popadal w rozne tarapaty. Jezeli ma 45 lat plus 8 lat a moze i wiecej za ta druga sprawe to wyjdzie po piecdziesiatce. Bedzie marnowal najlepsze lata. No ale coz, nikt mu nie pomoze a wiezienie go nie odmieni. W wiezieniu nauczy sie szybko jeszcze lepszych sztuczek do przewalania latwowiernych ludzi. Nie wroze mu wyroku bo roznie to z ludzmi bywa. Niektorzy dojrzewaja nawet i w poznym wieku a niektorzy nigdy. Pozdrawiam Cie i zycze nadziei jak i Wesolych Swiat. Stas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.12.04, 22:14 Tak myślałam aczkolwiem Mariusza krótko znałam i pewnie dobrze,poznałam Go przez net.Słyszałam,że prowadził jakieś lewe interesy ale nigdy nie wiedziałam do końca czy mówi prawdę czy też nie.Akcja z wodociągami w Bydgoszczy jak się póżniej okazało była prawdą.(pisały o tym gazety)Mariusz owszem był...jest mądrym facetem ale pewnie tak jak mówisz zdobywał zaufanie a póżniej wykorzystywał to.Szkoda chłopaka.Pytałeś o wiek Mariusz ma ok.37-38 lat wiem,że miał żonę i syna ale o drugim dziecku nic nie wiedziałam.Jeśli chodzi o mnie to z jego strony nie spotkała mnie żadna krzywda wręcz przeciwnie był bardzo troskliwy i opiekuńczy gdby nie...narkotyki niestety;-( Życzę tobie również Wesołych Świat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2005.Pozdrawiam Ktośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.12.04, 02:57 Dziekuje Ktoska za wiadomosci. Byc moze, ze za te wodociagi dostal spory wyrok. Ja tej sprawy nie znam, wiem tylko to o czym juz wspominalem, ze bedzie mial jeszcze jedna sprawe. Wydaje mi sie, ze uprzednio mial wyrok, ktory odsiedzial a moze nawet i dwa wyroki. Ciekawe jak on wygladal. Teraz w wiezieniu podobno wyglada zle, ale ja mysle, ze on to celowo robi, ma doswiadczenie, chce sie do szpitala pewnie dostac. O narkotykach nic nie wiedzialem. Ale to juz tak jest jak sie czlowiek w plata to sie chce oderwac od odpowiedzialnosci, aby na pare chwil zyc w innym swiecie. A podobno dobrze zaczynal, bodajze od skladu meblowego. Jego brat, mowia, ze ma swoj byznes i jest jakims radnym. Jego najstarsza siostra zmarla w Niemczech w dosyc mlodym wieku na raka. Matka zyje i mieszka w Rypinie. Mariusz wciaz domaga sie od niej pieniedzy ale ona juz podobno nie wyrabia. O ojcu to nie wiem a moze nie mial ojca. Ktos mi opowiadal historie o Mariuszu w wojsku, juz wtedy zglosil sie na ochotnika bo oficer chcial zeby mu ktos mieszkanie wymalowal. Wiec Mariusz sie zglosil, ze on specjalista. Zadowolony oficer (porucznik, czy kapitan)dal Mariuszowi pieniadze na farby pedzle i inne narzedzia a Mariusz dal sie w cug przez kilka dni i pieniadze przepil czyli,ze tego oficera wykolowal, przewalil, przekrecil ile to okreslen na pospolite oszustwo. I wiedzial, ze mu oficer nic nie zrobi bo oficer sam chcial zeby ta sprawa nie wyszla na jaw. Ciekawe jak on wygladal jeszcze gdy byl na wolnosci. Czy Ty Ktoska mieszkasz w Brodnicy? Czy moze w Toruniu. Wyglada na to zes ty Brodniczanka. Jak ci wygodniej to pisz do mnie na arrow1410@yahoo.com Wesolych Swiat. Stas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Szukam Mariuszka z Rypina-tu znajdziesz odpo IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.12.04, 22:05 Milecin to dzielnica Inowroclawia a nie Wloclawka. Zle cie poinformowalem Ktoska. Bywaj. Stas Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Prośba do polskiego amerykana i ktośki...!!! 19.12.04, 15:49 Proszę Was o przeniesieni pisania o Mariuszu na prywatną pocztę! s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Prośba do polskiego amerykana i ktośki...!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.12.04, 07:23 Kontrola mysli, czy co soter? Czy moze niezaleznosc. Ale jezeli to prywatna wlasnosc to juz co innego. Mnie to by na tym niezalezalo. Ale sa gusta i gusciki, wiec oddaje nalezna, "naleznosc". Stas.. I wcale mnie nie denerwuje to w stylu; "ja wam tutaj pokaze, popamietacie mnie, ha ha ha, he he he". niko Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Kalam się...ja soter.............................. 21.12.04, 21:54 Przepraszam. Zagalopowałem się w odczuciach. Ani jedna dyskusja tu na forum nei odnosi się do mego miasta B. Więc czego ja chcę od wedrowców w sieci. Proszę o wybaczenie i pisanie. soter_bolejący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swobodawypowiedzi Re: Kalam się...ja soter......................... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.12.04, 06:46 Nie ma to jak swoboda wypowiedzi, odwaga, bezposredniosc i wogole bo przecie na tym dobre zycie polega. Bez odwagi, bez wlasnego zdania forumy nic nie warte a gdyby tak bylo to juz by mnie tutaj nie bylo. Pozdrawiam sotara i Wesolych Swiat mu Zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Wesołych Świąt !!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 22.12.04, 17:50 Masz rację soter to forum jest ogólne a nie prywatne...moje...tak więc temat zamykam i uważam za niebyły. Życzę Wszytkim Zdrowych Wesołych Świąt,Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego 2005 Roku. Wasza Ktośka Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Wesołych Świąt !!! 22.12.04, 17:54 świat spokojnych i refleksyjnych ktośce...! od sotera i sqadu! Odpowiedz Link Zgłoś