Gość: Zuzia IP: 80.51.3.* 01.06.07, 08:41 Chciałabym się coś więcej dowiedzieć o tym lekarzu wasze opinie na jego temat. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 01.06.07, 13:41 a dlaczego ta sonda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: 80.51.3.* 01.06.07, 20:55 Bo się wybieram do niego słyszałam że jest dobrym lekarzem i szukam potwierdzenia.Chciałabym mieć pewność że dobrego wyboru dokonałam,tylko o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelka Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 18:31 Dzięki temu lekarzowi mój brat chodzi więc zdecydowanie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: 80.51.3.* 04.06.07, 18:51 Amelko bardzo Ci dziękuję za odpowiedż ,też mam nadzieję że mi pomoże ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: Lek. Lech Sprudin-opinie 05.06.07, 18:58 Ja rowniez jestem bardzo zadowolona z metod tego lekarza. Po czteromiesięcznej kuracji antybiotykami zapalenia oskrzeli mojego syna dr Sprudin wyleczyl go zaledwie po 3 dniach. Bylo to ponad 10 lat temu, ale od tamtej pory syn nie choruje (ot zwykle przeziebienia tylko). Takze polecam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deka Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.aster.pl 07.09.07, 22:59 Witam, czy ktoś mógłby podać mi informacje gdzie i kiedy dr Sprudin przyjmuje lub jakiś kontakt do niego. Może być na pryv. de.ka@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joli17 Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: 80.51.3.* 09.11.07, 14:58 Brodnica Duży Rynek 13m7 drugie pietro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i po co ? Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.eltronik.net.pl 09.11.07, 19:31 nie stać już gościa na reklamę??? 1 _ _ _ _ _ _ Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: Lek. Lech Sprudin-opinie 02.12.07, 12:00 I po co się odzywasz jeżeli nie masz nic do powiedzenia... niestety nauczyli stukać w klawiaturę i nic poza tym... życzę trochę wyobraźni! Na pewno nikt Ciebie nie potrzebuje tak jak Doktora! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.eltronik.net.pl 01.09.08, 12:15 Wystarczy założyć dobre okulary w Twoim przypadku :) Relkama jest przy wejściu do pasarzu :) Jest duża także nie ma problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.eltronik.net.pl 01.09.08, 12:23 Tak to dobry lekarz, ja np. Chorowałem na zatoki, brałem od naszych lekarzy antybiotyki, naświetlanie i różnego typu zabiegi nic nie pomagało, byłem załamany. Doktor Sprudin pomógł mi akupunkturą i lekami chomeopatycznymi, nie są to antybiotyki wystarczy poczytać o nich w internecie albo zapytać Pana doktora. Jest to najlepszy lekarz, którego znam i pozdrawiam Cię i życzę zdrówka. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:47 Ja mam złe wspomnienia związane z tym Panem. Niemiły, szorstki żeby nie powiedzieć chamski. Łasy na pieniądze i nie liczy się z nikim by je zdobyć. Do tego bezczelnie wykorzystuje ludzi. Zniszczył swoja rodzinę, gardzi synem co jest dla mnie szokujące. Jak taka "osoba" może być dobrym lekarzem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.centertel.pl 27.10.08, 13:38 Kontakt pacjent - lekarz nie umożliwia uzyskania wiedzy jaka "pochwalł się " pan Zbigniew a powtarzanie tego " co wieść niesie " , nie jest na temat i ma sie ni jak do fachowosci A poza tym " niech ten co bez winy pierwszy rzuci kamien". Co do pazernosci finansowej to cena 50PLN za wizytę raczej o niej nie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 21:37 Owszem, przyznaję że moje kontakty z panem Sprudinem przekraczały w pewnym momencie strefę medyczną, lecz bardzo krótko. To co napisałem powyżej to są fakty i nic temu nie może zaprzeczyć. Prawda w oczy kole i dlatego zakończyłem ww znajomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 23:09 To są prywatne sprawy Pana Doktora, najważniejsze jest to że pomaga, pomagał i pomagać będzie ludziom, ja pamiętam że doktor nie brał kasy za leki , które dostawałem i to u niego cenię bezinteresowną pomoc dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: 80.48.102.* 18.02.10, 10:37 Potrzebuję informacji na temat jak pan doktor radzi sobie z chorobami skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.146.140.193.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.11.10, 17:57 Tak radzi sobie z chorobami skóry, pomógł mojej żonie. Robi też akupunkture. Robo także masarz monualny. Jeżeli chodzi o masarz leczniczy to polecam usługi Pani Renaty Rojek z Brodnicy, mieszka na ulicy Wyspaińskiego 19 / 54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 23:13 Jeżeli mogłabym to również polecam masaż u Pani Renaty wspaniała atmosfera, palce które leczą, rewelacja, człowiek o wspaniałym sercu, polecam masaże, dużo zawdzięczam Pani Reni ja i moja cała rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Lek. Lech Sprudin-opinie IP: 89.229.52.* 30.09.10, 09:31 to nie jest lekarz tylko oszusta umowil sie z nami na wizyte i nie przyszedl nawet nie to ze nie przyszedl tylko nie otworzyl drzwi a byl w tym swoim gabinecie a my jechalismy do niego prawie 100km i z dwuletnim dzieckiem stalismy ja te debile pod drzwiami i nadodatek nie potrafi telefonu odebrac nie wiem kto mu dal tytul lekarza Odpowiedz Link Zgłoś