Gość: Czupurek IP: 83.238.5.* 28.01.10, 21:12 Zapraszam do wyrażenia swoich opini o Inpost Tarnobrzeg, ilu tak na prawdę jest oszukany?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowany Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.chello.pl 28.01.10, 23:50 Panie Borowiec jeżeli nie zaprzestanie pan szkalowania nazwy mojej firmy to będziemy zmuszeni spotkać się w sądzie ,takie rzeczy są karalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 08:16 Zapłać pan człowiekowi jak żeś się pan zobowiązał a nie strzęp języka straszeniem sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brachistochroma Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.ghnet.pl 19.03.10, 21:47 hm... może to trochę inna sytuacja, ale dotyczy tej samej firmy- pamiętam jak moja znajoma płaciła przez inpost rachunki w krakowie w jakimś punkcie, gdzie koleś zamiast te przelewy skierowac gdzie trzeba, wziął kasiorę i zniknął bez śladu, inpost wtedy zapłacił za wszystko, nikt nie był pokryzwzdony, także firma wydaje się byc w porząku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 13:08 piszesz o usługach,a wątek dotyczy tych którzy usługi wykonują i sposobu ich traktowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojaźliwy Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.anonymouse.org 29.01.10, 08:32 Napisz gościu o jaką firmę chodzi i na czym polega oszukiwanie bo nazwa nic mi nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojaźliwy Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.anonymouse.org 29.01.10, 08:34 Nie trzeba już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Inpost Tarobrzeg IP: 83.1.117.* 29.01.10, 09:21 dajcie coś więcej o tej firmie?? Bo ja też miałem problemy finansowe z nimi, chodziło o kilkaset złotych, po kilku spotkaniach z "cudownym" szefem dałem sobie spokój, szkoda nerwów na gościa... teraz nie chcę mieć z Nim i ta firmą nic doczynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda boli Re: Inpost Tarobrzeg IP: 194.181.134.* 29.01.10, 09:35 ten gosc to kawal cwaniaka, byle tylko kasiorka kasiorka, nie wazne dla niego ze komus robi krzywde. Wałek i tyl, przekret za przekretem, j***ć go. tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mierny_ale_wierny Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:57 a wiecie, ze istnieje e-sąd? złożenie skargi drogie nie jest. złóżcie pozew o uznanie waszego roszczenia wraz z należnymi odsetkami. sąd w postępowaniu nakaże dłużnikowi spłatę długu. nie ważne czy są winni 200 czy 1000zł. wydaje mi się, że każdego kto nie płaci należy tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupurek Re: Inpost Tarobrzeg IP: 83.238.5.* 29.01.10, 10:49 doskonale sobie zdaję sprawę że mogę wylądować w sadzie,ale co ja mam do stracenia?nie jest to dla mnie obce,ja chcę tylko odzyskac moje 640zł,założyłem to forum tylko dla tego ze potrzebuję ludzi którzy potwierdzą moją wersję sam jestem skazany na porazkę[w kupie siła]o nie wypłacalnosci dowiedziałem się po zakończeniu współpracy gdybym wcześniej wiedział załatwił bym to inaczej.widziałem że pan wojciech odwiedził tą stronę.panie wojciechu proszę oddać mi moje pieniądze a zaprzestanę wszelkich dalszych działań do poniedziałku.bo to co teraz robię to dopiero początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupurek Re: Inpost Tarobrzeg IP: 83.238.5.* 29.01.10, 10:52 a wy oszukani czego się boicie że straszą was sądem teraz macie szanse,biorę to wszystko na siebie proszę tylko o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupurek Re: Inpost Tarobrzeg IP: 83.238.5.* 29.01.10, 11:09 po kontakcie z panem wojciechem wstrzymuję się do poniedziałku z wypowiedziami życzę wszystkim miłego weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Inpost Tarobrzeg IP: 83.1.115.* 29.01.10, 12:16 czupurek, nie daj się kupić. Przecież podobno wielu było oszukanych. Idź do sądu i zaczynaj akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupurek Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 20:10 Jest mi przykro, że nabrał Pan przekonania, że nie będą one Panu wypłacone. Zdarzają się czasem opóźnienia związane z wypłatami należności, gdyż uzależnieni jesteśmy od przyznanego przez bank limitu kredytowego jak i spływu należności od instytucji na których rzecz my wykonujemy usługi. Mimo, że poruszamy niebo i ziemię - nie spływają one w terminach, które są uzgodnione w umowach, co z kolei przedkłada się niekorzystnie na terminy wypłat wynagrodzeń. Chcę Panu podziękować za współpracę, gdyż powierzone zadania wykonywał Pan rzetelnie i sumiennie. nic dodać nic ująć. żegnam wszystkich i dziękuję za uczestnictwo w dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmajda Re: Inpost Tarobrzeg IP: 83.1.120.* 29.01.10, 20:14 eee, bez sensu. gość przyznaje się do swojej nieudolności i liczy, że pracownicy, których zatrudnia nakarmią się tym sianem. nie zatrudnia się ludzi jak się nie może ich opłacić. to ma mało wspólnego z uczciwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:03 Pozwolę sobie odgrzebać temat. Otóż jestem byłym pracownikiem firmy inpost i niestety muszę powiedzieć że słowne zapewnienia szefa tejże firmy są nic nie warte. Rozmawiałem z tym panem w zeszły piątek i zapewnił mnie że zaległe wynagrodzenie pojawi się na rachunku bankowym do poniedziałku. Cóż, mamy następny piątek a ja nie zauważyłem ani grosza z tego tytułu. Czekam na wynagrodzenie za styczeń oraz brakującą część za grudzień. Moja cierpliwość powoli się kończy. Kwota nie jest wielka ale wygląda na to że temu panu zupełnie nie zależy na dobrym imieniu firmy. Stosunek do pracowników, zarówno obecnych jak i byłych to kpina. Jeśli pan to czyta, to proponowałbym skontaktowanie się ze mną, jeśli do poniedziałku sprawa się nie wyjaśni podejmę zdecydowane kroki. W majestacie prawa, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.wdm.pl 14.03.10, 12:48 Zakładaj sprawę cwaniaczkowi bo będzie bezkarny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 14:29 bezkarny to on już jest, nawet żona nie wie co się dzieje w firmie, bo albo nie wie alb o kłamie, udzielając publicznej wypowiedzi dla prasy - przczytajcie w TN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.wdm.pl 14.03.10, 17:05 Gwarantuję ci że jak mu założysz aprawę to mu rura zmięknie i kasę przyniesie Ci w zębach do domu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też rozmija się! Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 18:18 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: kiki napisał(a): > bezkarny to on już jest, nawet żona nie wie co się dzieje w firmie, bo > albo nie wie alb o kłamie, udzielając publicznej wypowiedzi dla prasy - > przczytajcie w TN<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Żona w wypowiedzi dla TN też rozmija się z prawdą, nie bez udziału świadomości, zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 18:46 To się nazywa rodzinna firma i prawią,że im zależy na dobrej opinii. "Chwalą się" dwoma kontrolami PIP-u, spraw, by się uradowali z trzeciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po-st Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 13:57 nie czekaj, to prawdopodobie sposób na prowadzenie firmy,pracownik - rzecz nabyta, duża rotacja to sposób na takie traktowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Inpost Tarobrzeg IP: 83.1.114.* 15.03.10, 21:40 Ja bym też nie zwlekał z założeniem sprawy bo cwaniaczek będzie oszukiwał następnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i o to chodzi! Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 22:27 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: pawlo napisał(a): > Ja bym też nie zwlekał z założeniem sprawy bo cwaniaczek będzie oszukiwał > następnych!<<<<<<<<<<<<<<<< O to przecież chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.ghnet.pl 16.03.10, 13:27 też kiedyś robiłam dla inpostu przez pół roku i wynagrodzenia spływały w terminie, bez opoźnień- nikt mnie nie próbował wydymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtedy zostałaś???? Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:52 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: kuku napisał(a): > też kiedyś robiłam dla inpostu przez pół roku i wynagrodzenia spływały w > terminie, bez opoźnień- nikt mnie nie próbował wydymac<<<<<<<<<<<<< I wtedy zostałaś żoną właściciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.ghnet.pl 17.03.10, 21:18 > 2;Gość portalu: kuku napisał(a): > > też kiedyś robiłam dla inpostu przez pół roku i wynagrodzenia spływały w > > terminie, bez opoźnień- nikt mnie nie próbował wydymac<<<< > ;<<<<<<<<< > > I wtedy zostałaś żoną właściciela? nie, kochanką żony właściciela, bo właściciel jest gejem, ale chce przejść na buddyzm, a ponieważ ja jestem metodystką, ten związek byłby bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinio Re: Inpost Tarobrzeg IP: 149.156.87.* 24.03.10, 14:52 hehe dobre ;p ja też robię dla inpostu, dostaję wypłatę w terminie i też miałam zostać kochanką szefa... ludzie opanujcie się i przestańcie pisać takie bzdury, nie trzeba iść z szefem do łóża żeby dostać wypłatę ;/ nikt mnie w tej firmie nie oszukał i się na to nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może jeszcze! Re: Inpost Tarobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 15:22 Gość portalu: Pinio napisał(a): > hehe dobre ;p ja też robię dla inpostu, dostaję wypłatę w terminie i też miałam > zostać kochanką szefa... ludzie opanujcie się i przestańcie pisać takie bzdury, > nie trzeba iść z szefem do łóża żeby dostać wypłatę ;/ nikt mnie w tej firmie > nie oszukał i się na to nie zanosi<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Nie przejmuj się tak bardzo. Jeszcze nie wszystko stracone. Jeżeli miałaś zostać, to może jeszcze zostaniesz! PS Zabawne jak kochająca żona potrafi bronic męża nawet na forum. Odpowiedz Link Zgłoś