11.03.24, 22:20
Dziś przyszła do mnie paczka z cukrem trzcinowym. Nie wiedząc czemu nie Inpost, a DHL. Odebrać ją musiałem do 13. Wysłałem SMS do właścicielki, by ją odebrała formalnie. Jak się zjawię 15tego to paczka będzie. Taki jest Wrocław.

Nie będę ukrywał, że dziewucha mi się podoba.
Obserwuj wątek
    • xstefciax Re: Kiosk 12.03.24, 14:41
      Ile ma lat? Mam nadzieję, że jest pełnoletnia?
      • negativum Re: Kiosk 12.03.24, 15:02
        xstefciax napisała:

> Ile ma lat? Mam nadzieję, że jest pełnoletnia?

Jest pełnoletnia, inaczej nie mogła by pracować, czy podpisywać faktur.
        • xstefciax Re: Kiosk 12.03.24, 16:08
          To dobrze
          • negativum Re: Kiosk 12.03.24, 16:31
            xstefciax napisała:

> To dobrze

Rozwódka.
            • oby.watel Re: Kiosk 13.03.24, 10:25
              negativum napisał:

> Rozwódka.

Wolę lampkę wina.
              • negativum Re: Kiosk 13.03.24, 20:13
                oby.watel napisał:

> negativum napisał:
                >
                > > Rozwódka.
                >
                > Wolę lampkę wina.

Ja żywe kobiety.
      • negativum Re: Kiosk 14.03.24, 01:04
        xstefciax napisała:

> Ile ma lat? Mam nadzieję, że jest pełnoletnia?

Tak faktycznie nie rozwódka, ale w trakcie rozwodu. Mi to zajęło prawie 3 lata. Od 2021 roku.
        Syn w międzyczasie zmienił szkołę, potem jedną klasę, teraz ma zmieniać inną bo w tej szkole już innych klas nie ma. Ta jest szczera, do póki nie zakończy związku z jednym to nie zacznie na serio z drugim. Ale pożartować możemy. Ma żona się zaszczuła sama. Dziś byłem w jej dzielni w szkole na konsultacjach. Potem szedłem sobie na tramwaj, a żona udała się na pocztę w celu odbioru nadanego przeze mnie plecaka. To wystarczyło, by wyrwać na półtorej godzinny spacer syna. Jak mnie zobaczył to rzucił mi się na szyję. Odstawiłem syna do domu, ale najbardziej zaskoczyli mnie teściowie, którzy właśnie przyjechali. Cała rodzina żony zeznawała przeciw mnie i tu nagle do mnie machają, odwróciłem się i poszedłem okrężną drogą. Nie lubię szelm. Co było to już się nie wróci. A okres przekwitania tego nie usprawiedliwia. Jeszcze rok czasu i syn będzie mógł wybierać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka