Gość: znajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 21:31 Chciałabym Cię przeprosić Gburze ,że kiedyś użyłam wobec Ciebie niezbyt uprzejmych słów,pamiętasz ? .Wypływa to z mojego serca ,a nie z tego ,że ktoś mi kazał.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uprzejmy Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 14:13 a ja chciałbym Ciebie przeprosić Nieznajoma że źle o Tobie pomyślałem i wziąłem, Nie wynikają te przeprosiny z obawy ze strachu przed paragrafem 212 K.K ale ze czystoty serca wynikają bo to nie mogłem jeść i spać i tylko myślałem jaką Ciebie krzywdę wyrządziłem A teraz jak Ciebie przeprosiłem to czuję się wesoły jak skowronek albo i nawet czajka i wracam na Wyspiańskiego aby tam wśród ludzi dobro szerzyć i już bo ja lubie na Wyspiańskiego dobro szerzyć i jest mi bardzo wesoło jak ludzie wokoło mnie są szzcęśliwe i zadowolone, tłuste i objedzone i mnie jest wesoło że o nich dobrze mówię i jak szczęśliwi są ci ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 14:48 szczerze mówiąc ,nie wiem ,co o tym myśleć.pisałam ,rzeczywiście,że niepokoję się o dzieci i pytałam gdzie jest dużo pijakow w Tarnobrzegu.U mnie w okolicy jest ich pełno i moje córki od dziecka bały sie pijaków,nawet jeśli to był sąsiad.Do tej pory bardzo się boją ,chociaz ja im tłumaczę ,że to są dobrzy ,tylko nieszczęśliwi ludzie.Pomyślę o tym później.żaden pijak w mojej okolicy nigdy nie zrobił mi krzywdy a po trzeźwemu przepraszają,że czasem udają ,że mnie nie widzą i nie odzywają się do mnie ze wstydu ,w jakim są stanie.ja się przywitam z każdym człowiekiem ,choć czasami ,,całowanie" w rękę pod sklepem przez pijanego człowieka nie sprawia mi przyjemności ,ale nie mam sumienia cofnąć dłoni ,gdy podejdzie ,aby się przywitać.Mąż kiedyś śmiał sie ze mnie i powiedział,,ale masz adoratorów"Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 20:24 sądzę,że sobie ze mnie zakpiłeś.temat był adresowany tylko do jednej osoby i to wszystko na ten temat.Jeszcze dodam,,że jestem przeciwniczką pijaństwa,bo co to za szczęście byc uchlanym w poście,żeby ktoś jeszcze musiał mieć problemy z zaśnięciem,widząc człowieka tak zmarzniętego.To nie jest żaden przyjemny dla oczu widok .Do moderatora-ten wątek można już usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejmy Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 21:57 z ust wyjęłaś mi te słowa. O , to, to. Zaiste nieprzyjemny to widok. pijany w poście. Zgroza. Właśnie , nie można potem zasnąć bo człowiek myśli dlaczego tamten schlał się w poście i marznie. I sie człowiek przejmuje: zamarznie ten sukinsyn czy nie. I denerwuje się człowiek Taaak , najlepiej jakby nie pili. Wtedy człowiek by się nie denerwował a skupił by się na ten przykład na dzieciach do Sw. Komunii idących - niewinnych, zdrowych i nie pijanych. I patrzył by rozczulony jak te chłopaki przed ołtarzem pobiją się świecami...Aż się połamią te świece w drobny mak. Taaak, lepiej żeby nie pili. Ja lubię jak ludzie są szczęśliwi, weseli i nie piją. I są dobrzy bo ja lubię dobrych ludzi Bo ludzie są dobrzy a jak im smutno to piją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 22:20 o co Ci człowieku chodzi .powiedz to krócej w jednym ,2 zdaniach,po coś tu w ogóle ,,wlazł"?Jakaś nagonka na mnie znowu?pomyliłam kolejność 1.widziałam zmarzniętego człowieka o północy. 2.Zawiozłam go do domu. 3.Nie mogłam zasnąć do 3,bo martwiłam sie ,że zostawiłam go samego w jego domu. 4.Ucieszyłam sie ,gdy zobaczyłam go dzisiaj na rekolekcjach w kościele. 5.Daj mi święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: przeprosiny-Gbur IP: 83.1.122.* 21.03.10, 08:00 Ja znajoma Ci coś powiem. Od kilku dni czytam Twoje wypowiedzi i śmiac mi się chce. W każdym opisujesz jak to pomagasz innym, jak kochasz ludzi, młodych, lekarzy i innych. Mozna powiedziec .....taka druga Matka Teresa. Tylko po co pytam , po kiego grzyba trąbisz o tym tu na forum?? Czekasz na poklask ??? Bo nie jesteś jedyną którą wzrusza zło które nas otacza i bieda jaka dotyka niektórych ludzi. Myslisz że nikogo na tym forum nie stac na takie zachowania jak Twoje???? A owszem stac. Tylko że człowiek pomagający drugiemu bezinteresownie, nie będzie trąbił o tym wszem i wobec. Kumasz? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 08:34 a nie zauważyłaś ,ze ludzie mnie atakują,a ja się bronię.Nie czekam na poklask.Uważasz,że ja mam jakiś interes w tym ,że się ,,szarpię" przed swoim domem z człowiekiem ,który waży ze 100 kg.Nie musisz czytać moich postów.Jestem osobą otwartą i szczerą i stąd moje paplanie.Więc nie czytaj tych moich pierdół.Człowiek ,jak się budzi z narkozy ,to gada ,jakby był pod wpływem jakichś środków odurzających.Co Ty Lili o mnie wiesz?Ja Ci powiadam -nic.A ja sobie będę pisać dalej takie ,,bzdety",bo z takich ,,bzdetów "składa się życie.Naprawde nie chcę Ci szkodzić ,więc nie czytaj moich bzdur.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejmy Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 09:26 znajoma ma racje i po to ja tu "wlazł". Znajoma ma racja nie Lili właśnie. Ludzie są w większości podli,m zawistni, małoduszni i interesowni. To nieprawda że bezinteresownie innym pomagają. Nieprawda. Jak nawet o tym nie treąbią to jak ten faryzeusz w swoich modłach dziękują że nie są jak ten celnik , jak ta Znajoma. takie są ludzie. zobaczcie co się wszędzie dzieje: Fabryka małp: Zawiść podkopywanie, drwina, cynizm, gruboskurność, oszustwo. I strach. Boimy się już kogoś podwieźć samochodem bo oskarżą o molestowanie czy inne cholerstwo Boimy się podejść do lężącego na ulicy bo oskarżą o złodziejstwo a jak to dziecko o pedofilię Matka Teresa, księża... tak, tak było dotąd Tam szli ludzie powołani Ale teraz ? Nasz ksiądz boi się pogłaskać dziecko bo za 30 - 40 lat jak ksiądz będzie biskupem na ten przykład top ten gnój sobie przypomni że go molestowano Irytuje nas nieznajoma ze swą infantylnością bo pisze o czymś co my dawno zapomnieliśmy. Ani my chrześcijanie, ani wierzący Człowiek człowiekowi lupus jest a Kto rządzi światem ? Bóg? Jak małpy słuchamy ewangelii, słuchamy i nie rozumiemy ot historia na pustyni . Szatan daje za pokłon wszystkie królestwa ziemi. DAJE!!! Swoista uczciwość, SZATaN daje SWOJE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 09:52 jestem infantylna ,wiem o tym .Nie wyrosłam jeszcze z dzieciństwa,jak idę z dziećmi na spacer ,to czasem robię ,,gwiazdę"Dobrze mi w tej ,,bajce".jedna z bajek ,które czytałam dzieciom na dobranoc zaczyna się mniej więcej tak,,Są na świecie ludzie dobrzy i źli ,są też i tacy ,co sumienia i serca całkiem nie mają..."Jest niedziela ,poddaję wam te słowa ,możecie pomyśleć o tym np.na spacerze.,,Jakim ja jestem człowiekiem...?"Pozdrawiam bardzo cieplutko wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: przeprosiny-Gbur IP: *.opera-mini.net 21.03.10, 20:28 Ja jestem postawą znajomej wprost zbudowany.Prostolinijnośc w najlepszym tego słowa znaczeniu mnie zachwyca.Już myslałem ,ze nie ma takich ludzi ale co za miłe rozczarowanie.Jednak są.Swiat jest u niej czarno-biały.Dobro i zło zdefiniowane.Brak szarości tak obecnej w naszym życiu.Może łatwiej mi to zrozumiec bo wychowałem sie w malutkiej wsi.Tacy ludzie jak znajoma sa sola naszej ziemi zwłaszcza na wsi gdzie cieszą sie zasłużonym szacunkie i uznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 21:15 na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: przeprosiny-Gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 21:25 łatwiej Ci zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: przeprosiny-Gbur IP: 83.238.199.* 21.03.10, 23:36 "Jestem osobą otwartą i szczerą i stąd moje paplanie." Już jestem pewien że twoją szczerość wykorzystają forumowicze przeciwko Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś