Gość: ONR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 15:56 Gdzie mają w w Tarnobrzegu zbudować meczet?!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4vardtramp Re: Meczet?!? 01.04.10, 16:18 Muezin będzie zawodził z grzyba koło Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhahany Re: Meczet?!? IP: *.smsiarkowiec.pl 01.04.10, 23:49 Hahahahaha! 4vardtramp RZĄDZISZ! Myślałem że sie z...ram ze śmiechu jak to przeczytałem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankrkisla Re: Meczet?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 00:27 To już drugi? Jeden już stoi w "Lasku Bulońskim", po dawnym MDK-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahmed Re: Meczet?!? IP: 78.129.148.* 11.10.13, 22:35 Mamy terytorium ulica Kościuszki. Budujemy niedługo. Każdy mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.R Re: Meczet?!? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.13, 23:03 Proponuje byś się im wysadził w tym meczecie jak tylko go wybudują będzie o jednego kretyna mniej możesz wziąć ze sobą cały Tarnobrzeski ONR może będzie was z 10-20 chłopców miasto straty nie zauważy. Tylko pomyśl 20 męczenników zginie w walce z Islamem. Nawiasem powinniście się cieszyć, że istnieje w Tarnobrzegu mniejszość, która jest mniej liczna niż wy. Skoro są wyznawcy to niech sobie budują zwłaszcza, że za swoje stawiają, ale ja osobiście uważam, że to zwykły żart, w który tylko ONRowiec mógł uwierzyć. Gdyby pomyślał to zauważyłby, że w Rzeszowie mieście z Uniwersytetem gdzie studiuje trochę muzułmanów, prócz tego jest sporo barów z kebabami, w których pracuje mnóstwo Turków. Brak także meczetu w Przemyślu i Stalowej Woli dużo większych miastach o dużo większej liczbie muzułmańskich mieszkańców, ale nie oni postawią w Tarnobrzegu. Myśl człowieku trochę to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Meczet?!? 12.10.13, 20:56 Czy wy sądzicie że do tej mieściny dojdzie cywilizacja i powstanie inny obiekt sakralny niż powszechnie obowiązujący? Na pewno nie tutaj.A jeśli już i kiedykolwiek,to najpierw taki powstanie w miastach zachodniej Małopolski a u nas potem lub wcale.Bo my jesteśmy ze wszystkim na końcu,w tyle.W każdej dziedzinie życia,społecznie ,mentalnie i ekonomicznie. O tym świadczy idiotyczny ostatni wpis "W.R" któremu islam kojarzy się z wysadzaniem w powietrze. Puknij się w łeb i sprawdź sobie w wikipedii na czym polega ta religia i kim są jej wyznawcy. Za dużo śmieciowych mediów się naoglądałeś i oto skutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.R Re: Meczet?!? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.13, 21:03 Doczytałeś ja proponowałem by to gościu z ONR się wysadził w powietrze taki żart, i wyśmiewam, możliwość powstania w Tarnobrzegu meczetu, w którą mógł uwierzyć tylko kretyn z ONR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.R Re: Meczet?!? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.13, 21:06 A i jeszcze jedno o moją wiedzę o Islamie się nie martw jeszcze w trakcie studiów trzy lata na jednej stancji mieszkałem z chłopakiem, który się nawrócił na Islam i opowiadał jaka to wspaniała religia, nie bardzo mnie przekonał bo na papierze wszystko wygląda ładnie ale w praktyce jest różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Meczet?!? 12.10.13, 23:28 Tobie jak i Lisowi przeszkadza KK,wycie muzeinów jesteście w stanie znieść bi.gazeta.pl/im/ba/58/e1/z14768314Q,Tomasz-Lis-na-okladce-tygodnika--wSieci-.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.R Re: Meczet?!? IP: 178.159.175.* 12.10.13, 23:50 Mi przeszkadza wszelki radykalizm religijny czy to Islamu czy Katolicki. Widzisz jeżeli muzułmanin stawia sobie meczet za swoje pieniądze mnie to nie rusza, ale jeżeli np. łamie prawa kobiet odmawiając im prawa do własnych dzieci czy rozwodu to będę głośno protestował. Dlatego napisałem, że kolega chociaż mnie przekonywał to nie przekonał bo po pierwsze nie uwierzyłbym w Allacha to oczywiste, a po drugie na papieże to tam, rzeczywiście wszystko fajnie wygląda ale wiem jakie są fakty. Jednak póki co, żaden chłopak w turbanie (którego podobno słucha 90% moich rodaków) nie mówi mi mówi mi z telewizora, że w Polsce dzieci kuszą muezinów, albo że kobiety w Polsce nie mają prawa do in vitra, nawet nie grzmi że helo kity to zło więc nie mam okazji się nabijać czy protestować przeciwko Islamowi. Stąd taki a nie inny ton. Temat ten jednak dotyczył kwestii meczetu w Tarnobrzegu, a nie mojego stosunku do Islamu. Najprawdopodobniej, żartem były pogłoski o meczecie w Tarnobrzegu bo mamy tutaj tylu tych muzułmanów co kot napłakał, więc jeżeli ktoś chce wierzyć w meczet w Tarnobrzegu to musi być wyjątkowo głupi czyli bycie w ONR nawet by pasowało. Nawiasem mówiąc ta okładka którą wrzuciłeś jest wyjątkowo parszywa i pokazuje właśnie wyjątkowo Gebelsowski styl tej gazetki. A już list otwarty, który wystosowała jest wyjątkowo bezczelny oto proszą dziennikarzy, których notorycznie obrażają między innymi takimi obrazkami o to by nie pisali o przewinach kościoła katolickiego. Psim obowiązkiem dziennikarza jest informować obywateli o wszelkich aferach a nie ich zamiatanie pod dywan. Oni mogą pisać o czym chcą byle by to była prawda i to społeczeństwo ma prawo decydować co czyta to się nazywa wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.R Re: Meczet?!? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.13, 23:52 Na papierze nie papieże Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Meczet?!? 13.10.13, 09:33 Dla Ciebie to co robi Liz jest eleganckie i postępowe a dla mnie ohydne i dla kasy.W sieci uważam za dobrze redagowany tygodnik,który czytam regularnie.Po prostu się różnimy. A co okładki?.Kto mieczem wojuje,od miecza ginie... www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-690/-550/faktonline/634840041736340657.jpg wpolityce.pl/site_media/media/cache/46/7c/467c2aec260669bab96824923d110064.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.R Re: Meczet?!? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.13, 10:17 Nie to co robi Lis nie jest eleganckie i postępowe dlatego jego pisemko czytuje rzadko, a programu nie oglądam w ogóle, ale W sieci nie jest lepsze, a tamci dziennikarze to podobny poziom. To nie zmienia faktu, że takie okładki połączone z listami otwartymi i próba mówienia co wolno pisać, a czego nie jest kiepściutkie i tego nie da się obronić. A co do okładek część rzeczywiście jest kiepska, ale najczęściej mają związek z tematem w piśmie i nie służą tylko dowaleniu danej osobie (no może z wyjątkiem Rydzykowej ale jemu jako człowiekowi stojącemu ponad prawem się należy) jestem nawet w stanie niektóre obronić. Rydzyk w stroju prymasa w świetle tego co on robi jest w pełni prawdziwe. Także okładka z księżmi podpisana sąd ostateczny jakoś nie wydaje mi się strasznie obraźliwa. A już Maryja i Jezus z podpisem Żydzi w świetle tego co wielu hierarchów mówi o tej nacji jest także właściwe. Zwłaszcza, że znam ludzi którym gdy się powie, że Maryja była żydówką robią wielkie oczy i mówią "jak to Matka Boska była Żydówką". Ksiądz w sutannie i obok matka z dzieckiem przecież tutaj chodziło o udokumentowanie problemu księży, którzy mają dzieci pomimo celibatu. Okładka z dwoma całującymi się księżmi była rzeczywiście trochę nie smaczna ja bym to zrobił trochę mniej dosadnie może ksiądz z drugim trzymający się za rękę i czułe spojrzenie. Pewnie podobnie bym zrobił z okładką o pedofilii tylko teraz dziecko z księdzem i podobny schemat tak więc tutaj, mogę się zgodzić. Ale okładka z W sieci gdzie inny dziennikarza (raczej kiepski) w stroju hitlerowskiego zbrodniarza ściska różaniec tak, że wyszła krew jest już nie do obrony zwłaszcza w połączeniu z listem otwartym który ma trafić właśnie do tego dziennikarza to wygląda tak wyciągamy jedną rękę do zgody a drugą dajemy mu po pysku. No ale temat nie dotyczył okładek gazety W Sieci i Newsweek tylko meczetu w Tarnobrzegu i myślę, że można w tym miejscu skończyć, chyba, że masz coś do dodania do tego żartu o Tarnobrzeskim meczecie ale biorąc pod uwagę, że nie jesteś od nas z miasta to pewnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.R Re: Meczet?!? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.13, 12:02 Jeszcze kilka słów odnośnie okładek masz tutaj moim zdaniem trzy dużo gorsze przykłady złych Newseekowych okładek chodzi mi o okładki z Kaczyńskim i Macierewiczem można się z nimi nie zgadzać co też ja czynie, ale takie okładki to świństwo podobnie jak okładka W sieci i na tym myślę, że już naprawdę mogę skończyć temat. wiadomosci.wp.pl/gid,16071078,gpage,5,img,16071117,kat,355,title,Szokujace-okladki-Newsweeka,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuppies Re: Meczet?!? IP: *.smsiarkowiec.pl 13.10.13, 19:19 a kto bądzie mułłą w tym tarnobrzeskim meczecie ? proszę o kandydatów Odpowiedz Link Zgłoś