Gość: smiech IP: 194.181.134.* 09.06.10, 08:38 smiech na sali. rozumiem juz 3:1, ale tyle przedupic.... tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klintistłut Re: 6:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 09:11 dac tym pseudo graczom podwyzki o 300% , wtedy bedza przedupiac dwucyfrowy, jakby kasa zalezala od wyniku,to by troche dupe ruszali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomesz Re: 6:0 IP: *.flash-net.pl 09.06.10, 09:57 pseudo -grajki nawet piłki przyjąć nie potrafili, a jak cudem przekroczyli połowę to komentator zachwycał się jaką piękną akcję budują- paranoja. Zgadzam się z poprzednikiem dać większe zarobki, należy się, grają futbol XX wieku, a za zabytki wiadomo tzreba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: 6:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 09:57 czy się stoi czy się leży kilkadziesiąt tysięcy się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: 6:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:04 Skończyłem oglądanie meczu na 3:0 dla Hiszpani,potem poszedłem spać, ale nie sądziłem ,że przerżniemy aż tak wysoko..chociaż to tylko 6:0 to trener Smuda trenować trampkarzy się uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 6:0 IP: 83.1.121.* 09.06.10, 20:25 Jak my lubimy się biczować.Rano w samochodzie włączyłem radio a tu spiker całą statystykę,że największa przegrana od 1948r.,itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: 6:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 21:56 W 1948 roku nie byłem obecny na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: 6:0 09.06.10, 22:10 Wole taka porazke i probe otwartej gry anizeli 'gorace kubki Engela" i ich kompromitujace wystep czy tez ostanie wyczyny naszych "orlow" na ME.Trzeba czasu aby Smuda stworzyl z tych przecietniakow zespol ktory ma swoj styl. Niestety uplynie zapewne troche wody w Wisle az narodzi sie nam nowy Szrmach,Lato,Gadocha,Boniek czy Dejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józwa Re: 6:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 07:24 Słynny niczym Orły Górskiego Lechowski51 woli dostawać manto i ciągle wierzyć, że znajdzie się jakiś cudotwórca (w tym przypadku niejaki Smuda) i z IV-ligowych kopaczy stworzy potęgę futblową... W kraju gdzie wszystko jest wielką improwizacją, trzeba tylko czekać, może jeszcze kilkadziesiąt lat, kiedy pojawi się znowu wyjątkowe pokolenie Tomaszewskich, Gorgoniów i Szarmachów, no i poskłada ich do kupy jakiś kolejny Górski. A póki co będą zwycięstwa nad takimi potęgami jak San Marino czy Wyspy Owcze, a z prawdziwymi drużynami kolejne 0;6. A w kraju, gdzie przeciętna pensja sięga de facto astronomicznej sumy 1500 zł, gigantyczna kasa będzie pobierana przez marniutkich piłkarzy, oraz cwanych pseudotrenerów i pseudodziałaczy, zas państwo i samorządy będą budować dla tej zgrai cwaniaków i hołty kiboli coraz nowocześniejsze stadiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 6:0 IP: 83.1.121.* 10.06.10, 15:22 Podziękuj Lechosiu Tuskowi bo jego orliki są jedynym światełkiem w tunelu.Pamiętacie piłkarza min.Siarki Kobylanskiego? jego syn gra w niemieckiej młodzieżówce (wyklucza go to automatycznie z gry w polskiej reprezentacji) stosowne pismo otrzymał ostatnio PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: 6:0 10.06.10, 15:50 Jezeli mam dziekowac to raczej takim jak wlasciciele Lecha ktorzy konsekwentnie robia swoja mi na tle polskiego przecietniactwa zaczyna powstawac klub ktory niedlugo zacznie sie liczyc w europejskiej pilce.Przyczyn tego co sie dzieje w naszej pilce noznej jest wiele.Baza,brak infrastruktury,pieniedzy a tez przez cale lata zaniedbania w szkoleniu mlodziezy.Powoli zaczyna sie zmieniac.Powstaja stadiony ktorych nie musimy sie wstydzic w Eurpoie.Bylem niedawno na meczy Chelsea i w Brukseli na meczu na szej reprezentacji.Powstajace stadiony w Poznaniu czy w Warszawie w porownaniu z tymi co bylem to cud techniki i nowoczesnosci. Teraz trzeba zapelnic Orliki i inne stadiony grajacymi dzieciakami a w Siarce czy Stali Mielc powinni grac kelnerzy,stolarze czy studenci dla przyjemnosci a nie po to aby zarabiac.Wszystkie pieniadze,ktore przeznaczaja samorzady powinny ics na szkolenie mlodziezy a nie utzrymywanie pseudozawodowcow. Natomiast gwiazdy dzieki ktorym na stadion przychodzi 40 tys ludzi powinny zarabiac 500 tys zl miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: 6:0 10.06.10, 15:54 Apropos Kobylanskiego.Wystepy w niemieckiej mlodziezowce nie pozbawiaja go prawa do gry w naszej reprezentacji/poznaj przepisy/. Odpowiedz Link Zgłoś