Gość: szperacz IP: 83.1.117.* 10.06.10, 20:37 Witam Znalazłem klucze od czyjegoś mieszkania, pewnie piwnicy, skrzynki na listy... Klucze ktoś zgubił w okolicach ul. Dekutowskiego. Uczciwego "zgubiciela" proszę o kontakt: easy@message.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośka w. Re: Znalazłem klucze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 02:02 Jeśli jeden z nich pasuje do drzwi wejściowych środkowej klatki , bloku numer 9 przy ulicy Dekutowskiego , to zapewne moje. Dlatego proszę sprawdzić czy pasuje któryś z nich. Dziękuję za informację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Znalazłem klucze IP: 83.1.117.* 11.06.10, 09:13 :) ee, nie mam kiedy łazić i sprawdzać :) Zresztą może to śmiesznie wyglądać. Czy Pani klucze miały jakiś przypięty dodatkowy element do kółeczka ? Jeśli tak, proszę określić mniej więcej kolor i opis przedmiotu. Może być na mail (żeby nie zaśmiecać forum). Jeśli wszystko będzie się zgadzało, napiszę gdzie odebrać kluczyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Znalazłem klucze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:44 jesli jeden z nich pasuje do drzwi wejsciowych do klatki, to z cala pewnosci pozostale pasuja do drzwi od mieszkania :) Na klatce jest 10 mieszkan, wiec szybko sprawdzisz. Jesli sie boisz sprawdzac mieszkan, bo to troche ryzyko, to sprawdz piewnice, jesli otworzysz to bedziesz wiedzial do ktorego mieszkania nalezy piewnica. pozniej tylko pilnowac wlascicieli jak wyjda do pracy i mozna jumać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Znalazłem klucze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:55 klucze, które znalazłeś mogą byc mojego syna. Dokładnie ci opiszę wieczorem czy miały jakiś bryloczek i ile było tych kluczy. Odezwę się wieczorkiem. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Znalazłem klucze IP: *.tktelekom.pl 11.06.10, 16:06 Witam ponownie uzyskałam od mojego syna informacje na team kluczy. Czy są to klucze:jeden żółty jeden zielony i dwa srebne [normalnej wielkości] i był tam jeszcze jeden malutki do małej kłóteczki. Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Znalazłem klucze IP: 83.1.117.* 12.06.10, 09:43 jest malutki, zielonego nie widze. reszta chyba OK. Najlepiej prosze podejsc i zobaczyc osobiscie czy to te Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Znalazłem klucze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 13:44 Chandra go tłucze, bo zgubił klucze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Znalazłem klucze IP: 83.1.122.* 11.06.10, 13:54 Ha ha Andrzej co to dzisiaj tak rymujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Znalazłem klucze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 14:04 Jak chodzi o rym, -to wiodę prym .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzz Re: Znalazłem klucze IP: *.smsiarkowiec.pl 13.06.10, 18:07 Jeśli chcesz porymować, możemy się spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka w. Re: Znalazłem klucze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 14:50 Oprócz drzwi wejściowych wszystkie pozostałe zamki wymieniłam zaraz po zgubieniu kluczy! Także nikt się do mnie nie włamie. W przeciwnym wypadku nie napisałam bym na forum swojego dokładnego adresu. Może nie jestem mądra ale taka głupia też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Znalazłem klucze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:02 No to dałaś ślusarzowi? ..zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Znalazłem klucze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:33 to raczej nie te.. Znalazłem je wczoraj popołudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Znalazłem klucze IP: 83.1.116.* 13.06.10, 17:20 Hej mam pytanko - czy są to trzy klucze? dwa duże jeden mały bo zgubiłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Znalazłem klucze IP: 83.1.117.* 14.06.10, 22:15 kluczy jest 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Znalazłem klucze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 18:37 Szperacz-otwieracz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzz Re: Znalazłem klucze IP: *.smsiarkowiec.pl 14.06.10, 07:55 Taaa, gmeracz, pożeracz... Odpowiedz Link Zgłoś