Dodaj do ulubionych

PAETZ - może dawać stringi

IP: *.tktelekom.pl 18.06.10, 13:37
właśnie się okazało że abp paetz ( dla pisiorów czytaj pec)może w naszym
kościele katolickim wszystko - nasz(????????????????????)papież właśnie
"przywrócił" mu "pełnię" praw i "obowiązków" w Kościele katolickim -
przypominam że w jego obronie stawali kiedyś "tata" z torunia i potencjalny
"ojciec narodu" jaruś "z kotem" kaczyński - dlatego ( tu apel do zwolenników
radyja i popierających jarusia) zwróccie uwagę czy wasze latorośli przynoszą
coś po mszy od księdza ( jak nic znaczy proboszcz czy wikary albo mają już
babki ,albo chłoptasi)a jak wam zaczną przynosić różne rzeczy ( np stringi z
napisem ROMA - czytaj od tyłu ) to znaczy że proboszcz leci na waszego syna(
córkę - w koncu normalne) a kandydat na prezydenta PAETZOWI(dla pisiorów
PECOWI) DO DUPS...A WCHODZIŁ .... to tak dla pamięci - bo wg jarusia ( co sam
mówił wielokrotnie) KOŚCIÓŁ MA ZAWSZE RACJĘ !!!!!!!!!! NAWET JAK DU....CY
WASZE DZIECI.....
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: PAETZ - może dawać stringi 18.06.10, 14:37
      Gdybys zamiast wypisywania oszczerstw cos poczytal,to bys baranie wiedzial ze
      pedala Paetza nikt z szanujacych sie politykow nie bronil.I odwal sie chamie od
      mojego Kosciola,ktory trwa ponad dwa tysiace lat pomimo ze takie gnidy jak
      TY,wielokrotnie w jego dziejach burzyly swiatynie i zamykaly chrzesciajch w
      katakumbach i obozach smierci.
      Z lajdakami takimi jak Paetz poradzimy sobie sami;
      wyborcza.pl/1,75248,8029832,Albo_Paetz__albo_ja.html
      • Gość: benek Re: PAETZ - może dawać stringi IP: *.tktelekom.pl 18.06.10, 14:46
        widzę ze komusze pomiotło czuwa - jak być poczytał i posłuchał uważniej twojego
        guru jarusia i szczekaczki RM to bys usłyszał co mówili jak sprawa wyszła "z
        wora" - a co do twojego nowego credo - komusza swołoczy - to sobie zapisz - "
        komuchem byłem i naturę mam komuszą - za tym idę z czego mam lepsze profity " -
        to do ciebie lechowski pasuje jak ulał - byłeś donosicielem - jesteś swołoczą
        postkomuszą - musisz mieć "pana" tak cię żyć nauczono - tylko to się skonczyło
        21 lat wstecz - już nie musisz nikomu do dups...a włazić - chyba że chcesz ,a że
        chcesz to smród za tobą idzie jak z kloaki ...
        • lechowski51 Re: PAETZ - może dawać stringi 18.06.10, 15:32
          Wez lekarstwa pacanie!.Dlamnie nie istniejesz jako uczestnik tego forum.
          • Gość: Ewa Re: PAETZ - może dawać stringi IP: *.tktelekom.pl 18.06.10, 15:57
            Oj nieładnie,
            zbyt wulgarnie.

• Gość: benek Re: PAETZ - może dawać stringi IP: *.tktelekom.pl 18.06.10, 15:57
            no to się strasznie zmartwiłem komuszku że dla "waszej wysokości" nie istnieję
            na tym forum - nie wiem może wyłysieję,osiwieję,może coś innego ; tak się
            przejąłem - ty jesteś -"persona non grata" dla większości i nic z tego nie
            wynika - dobrzy ludzie kierowali cie do psychiatry całe wieki wstecz i nie
            posłuchałeś , więc wybacz ale twoje rady mam ... wiesz gdzie? tam gdzie jarek
            społeczeństwo ot komusza filozofia - brakło argumentów to "nie istnieję" dla
            gościa - i takich w pis są całe stada - za komuny klakierzy ,teraz
            "pokrzywdzeni" nawołujący "niech ojczyzna powstanie" ....szulerzy jak jaruś i
            lechowski
            • lechowski51 Re: PAETZ - może dawać stringi 18.06.10, 17:04
              ...i co gbur podoba Ci sie benus nasladowca "polityki milosci" czyli
              Niesiolowski bis i innych piewcow dozynania watahy?
              www.youtube.com/watch?v=_Px30rZd940
              ...a moze ten benus bis?
              www.youtube.com/watch?v=_Px30rZd940
              ...z chamami mozna chyba tylko w ten sposob;
              www.youtube.com/watch?v=PFatA8TAKBA&feature=related
              • Gość: wicek Re: PAETZ - może dawać stringi IP: 80.48.35.* 18.06.10, 18:29
                ta "dyskusja" pokazuje, w jaki sposób toczymy spory: z jednej strony inwektywy i
                przekleństwa, z drugiej bezsensowna "obrona". Tymczasem rzecz ma się inaczej:
                pewien purpurat to zwykły pedzio, którego poprzedni papież za udowodnione
                przewiny odsunął od korytka (choć nie do końca...!), zaś obecny - mimo potężnych
                problemów i afer seksualnych w kościele - nie bacząc na prawdę o grzesznym
                purpuracie, machnął na to ręką. Takie są prawa Rybarskiego, czyż nie Lechosiu ze
                stalinowsko-lewackiego rocznika 51 ?
                • lechowski51 Re: PAETZ - może dawać stringi 18.06.10, 18:41
                  Tak wicus!.Kosciol to tez ja i moja rodzina.Dlatego tez zgodnie z zasadami mojej
                  wiary potepiam pedalstw Paetza,potepiam tez wszelkiego rodzaju homosiow,ktorzy
                  chca zniszczyc zasady moralne naszej cywilizacji lacinskiej.
                  • Gość: stary Re: PAETZ - może dawać stringi IP: 83.1.123.* 18.06.10, 20:13
                    Umiera papież. U wrót raju św. Piotr go pyta:
                    - Ktoś ty?
                    - Ja? biskup Rzymu.
                    - Biskup Rzymu? Nie kojarzę.
                    - No, namiestnik Pański na Ziemi.
                    - To Bóg ma namiestnika? Nic mi o tym nie wiadomo.
                    - Jestem głową kościoła katolickiego!
                    - A co to takiego? - .... - Dobra. Czekaj tu, idę spytać szefa.
                    (tup, tup, tup) - Panie Boże, masz chwilkę? Jest tu taki jeden,
                    mówi, że jest
                    papieżem, Twoim namiestnikiem na Ziemi, głową czegoś tam..
                    - Nie kojarzę. Ale moment... Jezusie, może ty coś o tym wiesz? -
                    Nie, tato, nie kojarzę. Ale pójdę z nim pogadać.
                    Po chwili wraca Jezus zwijając się ze śmiechu i mówi:
                    - Pamiętacie to kółko rybackie, które zakładałem 2000 lat temu?
                    - No, i?
                    - Oni do tej pory działają!
                    • Gość: Pani Monika samo zuo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:21
                      Po pierwsze, po primo celibat jest złem największym tej kościel;nej instytucji,
                      kto widział z was zdrowych (powtarzam zdrowych ludzi) bez seksu, bez obecności
                      drugiej osoby.Przecież to fizjologia człowieka. I to nie jest żadne tabu , żaden
                      wstyd!
                      Dla mnie celibaci są co najmniej dziwni ludzi i dlategop celibat robi bardzo ,
                      bardzo wiele zła dla waszej instytucji. Po drugie, po primo Paetz, niejaki
                      biskup, nie odbył żadnej kary, nie przyznał się,ponadto on jest pedofilem a nie
                      pedałem. czytać info ze zrozumieniem
                    • Gość: do starego Christian, synu Cieślaka, coś ty narobił???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:25
                      Pani Monika podaje linka:
                      www.youtube.com/watch?v=kX7KQoePI0

• Gość: Pani Monika poprawka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:29
                        www.youtube.com/watch?v=1wff7B5kBMM
                        • lechowski51 Re: poprawka... 18.06.10, 22:46
                          Starzy poszli spac i dorwalo sie dziewcze do klawiatury.Musialas przeczytac
                          jedna z ksiazek Kosidowskiego?!...i Ci biedaczko odbilo.
                          • Gość: Pani Monika lechowski, bardzo mało wiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:55
                            mało wiesz, bardzo, bardzo mało wiesz tyle, co skopiujesz z Internetu. Szkoda,
                            że nie wiesz o tym, że leader LAO CHE jest b. wierzącym i praktykującym
                            katolikiem i mi to nie przeszkadza słuchać namiętnie prawdziwych tekstów Lao
                            Che. A Prezes nie poinformował, co Lao Che zrobiło dla IV RP??????? Komuszy
                            pomiot w takim razie, że działań prezia nie zna ze szczegółami.Wiodąca partia
                            szwedzka, oczywiście PRAWICOWA, popierająca pis, wysłała na europride do W-wy
                            swojego czołowego polityka-geja.....byli bardzo zawiedzeni, że prezes odmówił
                            udziału w paradzie, nie zrozumieli, dlaczego????
                            www.youtube.com/watch?v=Ds15Z93XpVw&feature=related
                          • Gość: Pani Monika atak na klechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:18
                            ....i ty biedaku narzekasz, że cię atakują wszyscy, mogę ci poradzić, zmień
                            felczera na lekarza....
                          • Gość: Pani Monika kto broni paetza..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:26
                            ten pewnie sam jest nie w porządku....
                            lechowski, ja ciężko pracuję cały dzień i wieczorem jak się "dorwię do
                            klawiatury" to tak jak ty...tylko,że ja nie bredzę i nie obrażam, nie wciskam
                            nikomu kitu ani rozmów w kroku (a w ogóle o co chodzi z tymi rozmowami w kroku,
                            chętnie bym się dowiedziała tak jak wielu forumowiczów). Już tylko twoja antenka
                            ob berecika powiewa, już nie masz nic niowego do powiedzenia....chcesz tworzyć
                            filię watykanu na środkowym wschodzie, to ją twórz. Ale beż nas, mała katolicka
                            istoto
                          • Gość: Pani Monika kosidowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:56
                            tak masz rację, Kosidowskiego bardzo lubię, lubię też słuchać Elę Dudziak,
                            uważam, że są świetni oboje.To powód do dumy, dlaczego ty się wstydzisz
                            wybitnych Polaków, pewnie protestowałeś przeciwko pochówkowi Miłosza na Skałce,
                            a na paradach równości celnie rzucasz kamieniami w młode kobiety??? Co jeszcze
                            (parafrazując reklamę) możesz dla tego forum zrobić poza pogardą i
                            gloryfikowaniem kk????
              • Gość: gbur Re: PAETZ - może dawać stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:45
                wywolany do odpowiedzi stwierdzam z zazenowaniem, ze prezentujesz,
                @lechowski51, riposte typu: "a u was bija murzynow' No, wezze sie
                ogarnij:)

ps to cytat z ciebie:
                "I odwal sie chamie od mojego Kosciola,ktory trwa ponad dwa
                tysiace lat pomimo ze takie gnidy jak TY,wielokrotnie w jego
                dziejach burzyly swiatynie i zamykaly chrzesciajch w
                katakumbach i obozach smierci."

Pomijajac epitety, czy nie uwazasz, ze historycznie rzecz ujmujac Kk
                tez ma na rekach krew "chamow i gnid"?
                Troszke pokory... Swiat nie jest czarno-bialy; szarosc tez jest jego
                wlasciwoscia;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka