Gość: Oluś IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 11:41 Nie no szał zakochałem się w Znajomej!!!to mnie już po prostu przerasta...nigdy nie znałem tak zniewalającej Kobiety jak Ona!!Buzi Znajoma:*:*Nigdy się nie zmieniaj:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 12:01 Wiesz kto mi tak ostatnio powiedział? Koleżanka z pracy jak odchodziła na emeryturę. Wyściskała mnie, popłakała się i powiedziała " Nigdy się nie zmieniaj". Nigdy się nie zmienię Buziaczki odwzajemnię :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 12:06 Przypominasz mi moją byłą dziewczynę z charakteru,chociaż w sumie nie Ty jesteś JEDYNA W SWOIM RODZAJU:):* ona tak może troszeczkę w czymś jest do Ciebie podobna.Krótko mówiąc SKARB ma ten Twój mąż:) Pozytywnego weekendu życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Szał IP: 83.238.199.* 24.09.10, 12:13 Znajoma to absolutnie mój rozmiar. Tam ja i ONA z 2 koleżankami: www.youtube.com/watch?v=9dZwOvCkqqk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Szał IP: 83.238.199.* 24.09.10, 12:33 ...a później tylko ONA i ja... www.youtube.com/watch?v=wWO7p6kCaqw&feature=related tylko przesłuchaj do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:27 Ładna piosenka. Gdyby piosenki szły w parze z uczuciami, to kobiety by tyle nie cierpiały (taka mała dygresja... nie do Was ) Miłego weekendu. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 13:28 Kobiety potrafią niejednokrotnie bardziej zranić niż mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Szał 24.09.10, 13:41 Ale się miło zrobiło:) Pozdrowienia dla Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 13:43 Podziękować:)Jadę po trunki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:02 Oluś rozpocząłeś temat "miłosny" jedziemy dalej, a co, wierszyków dawno nie było. Poeta gdzieś się schował. ś.p. ks. Jan Twardowski Do albumu po raz drugi Nie czekaj na wzajemność telefon i róże gdy ciebie nie chcą nie piszcz nie szlochaj najważniejsze przecież że ty kogoś kochasz czy wiesz że łzy się śmieją kiedy są za duże I jeszcze jeden. (Dzieci śmieją się ze mnie, jak biorę do ręki książki Twardowskiego). Lubić Pewna dziewczynka pomyślała tak. Skoro Pan Bóg powiedział: " kochaj bliźniego swego", to znaczy, że miłość jest nakazem. Wiem,że mnie kochasz- mówiła- bo musisz. Ale czy choć trochę mnie lubisz? Pozdrowionka dla Wszystkich. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Szał IP: 83.1.118.* 24.09.10, 15:17 było wiersze staroświeckie co wzruszają teraz z rymami jak należy z przecinkiem i kropką z dworem co znikł nagle cicho i na zawsze a wiadomo cisza większa niż milczenie i pamięć już posłuszna gdy przeszłość przychodzi z babcią co na werandzie cerowała dziurę bez nożyczek zębami przegryzając nitkę tuż przy koszu na grzyby by się nie sparzyły z wujem co się gazetą niepotrzebnie zajął więc pomagał mu diabeł ale kopnął anioł ze smutkiem przemijania jagód jarzyn jeżyn gdyby śmierci nie było nikt z nas Już by nie żył przemijamy jak wszystko by w ten sposób przetrwać uczucia bez łapówek i rąbanka grzechów wielka miłość co zawsze wydaje się łatwa i wie już tak od razu że nie wie co będzie choć za młodu drży serce a na starość noga wszystko co najcenniejsze spaliło się w piekle wiersze staroświeckie niemodne naiwne ten sam baran co wtedy ale szczęście inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Szał IP: 83.1.118.* 24.09.10, 15:34 ten wiersz ks. Twardowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Julki Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 21:18 A ten znasz? Po ślubie A a a serca dwa jęczą piszczą obydwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 21:23 Piątkowy wieczór-a ja sobie siedzę i rozmyślam o Znajomej...:)i ciekawi mnie czy jestem w jej typie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szał IP: 83.1.122.* 24.09.10, 21:51 Nie rozmyślaj tak o niej bo dostaniesz odcisków na dłoni, albo sobie wacka poobcierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Olka Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:25 Oluś, daj spokój. Nie szukam przygód na tym forum. Cała moja rodzina zna mój nick. Możemy czasem pogadać na forum a nawet pożartować (w stylu znajomej). Miło słyszeć takie słowa, ale zejdź na ziemię. Unikniesz złośliwych komentarzy. Nie wygłupiaj się już z tymi zachwytami. Pozdrawiam. Dobranoc. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 22:50 Ty wiesz i ja wiem,że to tylko żarty.Chociaż tak szczerze powiedziawszy to fajna z Ciebie babka:)Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Olusia Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 19:52 No pewnie, że wiem. Miłej niedzieli. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy_first Re: Szał IP: *.tktelekom.pl 24.09.10, 22:31 Zakochać się przez Internet? Tu jedynie można kogoś poznać, porozmawiać, zauroczyć się jego osobowością. Ale zakochać się? Nie ma czegoś takiego. Przeżyłem już w tym wirtualnym świecie tyle długo że coś o tym wiem. Zakochanie przychodzi jedynie w RL, spojrzeć drugiej osobie w oczy i poczuć to COŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał-do Wszystkich IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 22:55 Jeśli już chodzi o te zachwyty nad osobą Znajomej to faktycznie uważam,że jest zdecydowanie najlepszą forumowiczką.Cenię jej szczerość,przebojowość,bezpośredniość.Nikt ze stałych użytkowników nie potrafi się zdobyć na tak wiele jak ona w tym wirtualnym świecie.Nie pozostaje obojętna na czyjąś krzywdą.To właśnie cała Znajoma i jej Urok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy_first Re: Szał-do Wszystkich IP: *.tktelekom.pl 24.09.10, 23:33 Z tym się zgodzę z Tobą Oluś :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy_first Re: Szał-do Wszystkich IP: *.tktelekom.pl 24.09.10, 23:35 Wybaczcie że post pod postem. Znajoma, nie wpadnij proszę w samozachwyt pozostań sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szał-do Wszystkich IP: *.tktelekom.pl 25.09.10, 00:20 Dlaczego tak na tym świecie dziwnie toczą się dni,...? że zawsze ktoś o kimś myśli,...? że zawsze ktos o kimś śni? Dlaczego szczęscie ucieka...? gdy staje się blisko byc? I człowiek ,znów musi czekac i znow tęsknotą życ. Nie wiem czyj to wiersz ale bardzo go lubię.Dedykuję go wszystkim zamiast .."Nie wolno mi kochac ciebie,nie wolno mi o tobie śnic.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy_first Re: Szał-do Wszystkich IP: *.tktelekom.pl 25.09.10, 00:40 Oj Ewa co za post, co za wiersz. Nie znałem go. Dziękuję. Dobrejnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał-do Wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 06:52 Do Znajomego- samozachwyt mi nie grozi, ale depresja chyba też nie! Wczoraj uciekłam z tego forum (żeby nie wypisywać głupot, bo już coś miałam na końcu języka). Byłam na grzybach w Hucie Komorowskiej. Ledwo wyszłam z auta i co? Piękny prawdziwek przy samej drodze. Widziałam cóś pełzającego obok grzyba, którego chciałam zerwać. Kolor starego złota. Nie wiem, co to było, ale przestraszyłam się. Gdy wróciłam, to zabrałam się od razu do krojenia prawdziwków. Miałam resztki szampana w lodówce. Kroiłam też podgrzybki. Mąż nalał mi tego szampana (mielismy małą rocznicę,ale on nie lubi sz. więc musiałam sama go pić przez tydzień). W każdym bądź razie miałam w ręce pokrojone prawdziwki i rzuciłam je na podgrzybki, mąż chyba za głośno powiedział "Nie tu!" a ja łokciem ze strachu szturchnęłam tego szampana, który wylał się na pokrojone prawdziwki i tak mi żal było tych grzybów! Suszę ich, ale położę oddzielnie, żeby do głowy nie wchodziły! Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szał IP: 83.1.122.* 27.09.10, 21:12 mylisz sie,rzadko a jednak to sie zdarza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Szał do Znajomej IP: 83.1.118.* 25.09.10, 17:00 bliscy i oddaleni Bo widzisz tu są tacy którzy się kochają i muszą się spotykać aby się ominąć bliscy i oddaleni Jakby stali w lustrze piszą do siebie listy gorące i zimne rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty by nie wiedzieć do końca czemu tak się stało są inni co się nawet po ciemku odnajdą lecz przejdą obok siebie bo nie śmią się spotkać tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął byliby doskonali lecz wad im zabrakło bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej niektórzy umierają - to znaczy już wiedzą miłości się nie szuka jest albo Jej nie ma nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek są i tacy co się na zawsze kochają i dopiero dlatego nie mogą być razem jak bażanty co nigdy nie chodzą parami można nawet zabłądzić lecz po drugiej stronie nasze drogi pocięte schodzą się z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Julki Re: Szał do Znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 17:49 Dobijasz mnie tymi wierszami. znajoma (cokolwiek by to dla mnie nie znaczyło).Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Szał do Znajomej IP: 83.1.118.* 25.09.10, 17:58 Czy pozytynie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Julki Re: Szał do Znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 19:29 Niestety, smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Szał do Znajomej IP: 83.1.118.* 25.09.10, 19:38 rani.wrzuta.pl/audio/8Sk6w05mKrC/michal_bajor_-_samotna_wyspa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Julki Re: Szał do Znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 19:49 Bajor, wiedziałaś co wstawić. Aż mi się oczy załzawiły. Jestem czasami sentymentalna. Dzięki.Pozdro. Znasz ten wiersz "Nie smutek"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nieszał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 22:23 dla mnie na zachodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nieszał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 22:24 No dobra, to ja dobranoc. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Nieszał IP: *.smsiarkowiec.pl 25.09.10, 22:33 Stoję rozkoszy próżen i dosytu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nieszał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 22:40 Miałam okazję interpretować niedawno ten wiersz, bo mnie dzieci "wrobiły", ładny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 22:48 Miałam dzisiaj przygodę w Granatowym rz21 jest ujęta pokrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 23:05 Teraz to już naprawdę dobranoc. Oczy mi się kleją. znajoma. Miłej niedzieli! Idź na spacer do lasu, jest pięknie! Liście już opadają, zwłaszcza w dębowych lasach. Można się rozmarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 25.09.10, 23:16 Śpij dobrze.Wzajemnie miłej, ostatniej pełnej słońca niedzieli.Do lasu bym poszedł na chwile błogości gdybym miał z kim.Ale i tak pewnie w domu bez jesiennej aury wprawię się w zadumę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 11:25 SŁOŃCE TO MY, CIEMNE CHMURY TO MY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 11:32 Przewidzieć nasz stan pogody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 11:57 Jeszcze wczoraj to był szał. z góry jechał, w górę pchał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Andrzeja Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 13:41 Andrzej,Ty masz rentgena U mnie nic się nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Szał IP: 83.1.119.* 27.09.10, 14:15 ... i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Rei Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:22 Co tam u Ciebie, bo ja mam doła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Szał IP: 83.1.119.* 27.09.10, 15:50 Dziękuję, znajoma, za zainteresowanie. Brakuje mi słoneczka, a że mam niskie ciśnienie, piję właśnie drugą kawę w nadziei, że przejdzie mi senność. Myślę, że większość z nas czuje się podobnie i ma najzwyklejszą w świecie chandrę. Ale "zielono mam w głowie i fiołki w niej kwitną...", przeglądam wakacyjne zdjęcia, dzięki czemu nie zapomnę jak wygląda słońce. Pozdrawiam i życzę szybkiego pozbycia się doła. Trzymaj się. Może jutro zaświeci słońce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 15:57 Parę dni mnie będzie trzymać. Powód- opis na moim gg. Dzięki za wsparcie. Siedzę sama w domu, dzieci jeszcze nie wróciły z Tbg-a.Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 16:14 Ja to mądrości, czerpie z bajek. Arystotelesa jakoś, - nie czaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 16:38 W białej sukni przez mój prój przeniosę Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 16:59 ćwicz pompki bo trochę ważę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:22 Do setki mi już niewiele brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szał IP: *.sistbg.net 27.09.10, 17:28 A mnie zastanawia jedno - skąd znajoma ma tyle czasu by pisać na forum, siedzieć na internecie i jeszcze robić tyle rzeczy o których pisze? Czy jej doba trwa więcej niż nasza?A może tak tylko pisze...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 17:33 Na tym właśnie polega fenomen znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:38 Nie ma niczego ważniejszego od miłości, proszę miłych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościa Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:48 Robi się to tak: Plan tygodnia: wyprasować rzeczy skrócić spodnie zmienić firanki napisać wiersz zakochać się A potem ciach z długopisem w ręku skreślać to, co się zrobiło. Jak się nie zdąży zrobić, to trzeba przenieść na następny tydzień, a może miesiąc, a może rok. Należy też mieć niezbędne urządzenia, które wyręczają w pracy. Nie będę o nich pisać, bo to moje gadżety. Można też np. robić dwie rzeczy naraz np.lepić pierogi i tańczyć. Przede wszystkim trzeba mieć dobrego męża i swych rączek nie nadwyrężać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 17:30 Kochanego ciałka nigdy za wiele:)I nie przesadzaj!wolisz być deską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Szał IP: 83.1.119.* 27.09.10, 18:01 Weszłam tu dla poprawienia sobie nastroju. I wyraźnie mi się nastrój poprawił, gdy przeczytałam poradę znajomej dla Olusia. I zwykła babska ciekawość zmusza mnie do zadania pytania Olusiowi. Ile pompek zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:40 Ten, że chłopak, - ma sześciopak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szał IP: *.sistbg.net 27.09.10, 18:01 Znam takich ludzi którzy robią wiele rzeczy naraz i o tym opowiadają!Dlatego znajoma pisze na forum, pewnie już domownicy i reszta mają dość. A mąż ciekawe co robi po godzinach - radze się zastanowić czemu jest taki dobry?hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:14 Maż już dawno chce mnie sprzedać, tylko szuka dobrego kupca. Nikt mu tyle kasy nie chce dać. A co! Robi makaron, przetwory, nie pije, nie pali, nie przeklina, ma prawo jazdy, umie jeździć na rolkach, pływa.To wszystko kosztuje! Tak mnie wycenił, że ciężko będzie sprzedać. Zapomniałam, jeszcze się trochę na grzybach zna. Jak se coś to dopisze. Zróbcie zrzutę, będę Wam gotować i piosenki śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szał IP: *.sistbg.net 27.09.10, 18:27 Może ktoś w to uwierzy, ale ideałów nie ma, a taka namiastka może być po pewnym czasie nudna. Gdyby jeszcze intelektualnie coś sobą reprezentowała, to może cena pójdzie w górę? Ale uprzedzam - nic na siłę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościa Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:37 Dokładnie, może się znudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szał IP: *.sistbg.net 27.09.10, 20:17 Może mężowi nie aż tak bardzo, nauczyciele to ludzie o dwóch osobowościach, inni w domu, inni w pracy,czego pojąc nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 20:21 Uważam,że nauczyciele nie są JEDYNYMI ludźmi o dwóch osobowościach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Olusia Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:47 Byłam guwernantką w okresie studiów. Chłopak uczył się grać na pianinie. Nauczył mnie "Wlazł kotek na płotek". Przezabawny dzieciak był. To były fajne czasy. Córka mnie woła na film. Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 21:24 Mogę Cię nauczyć czegoś więcej niż "Wlazł kotek na płotek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościa Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:41 Okrężną drogą przeszłeś(łaś) do sedna sprawy. Hudoku, próbujesz rozszyfrować tę bidną znajomą już ponad poł roku i ciężko Ci to idzie. Zapisz się na jakiś kurs. Już Ci go opłacę, dostałam podwyżkę. Niech stracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szał IP: *.sistbg.net 27.09.10, 22:39 Bardzo chętnie, znajoma jest tak "skomplikowana" że kurs z pewnością nie będzie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościa Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:43 Dobranoc. Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 22:47 Może kilka nut z nie deszczowych dni,może kilka słów obiecanych mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:51 Jeszcze Ci się nie znudziłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.10, 22:54 Ale to nie do Ciebie.Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:56 Na deszczowe dni trzeba też coś mieć. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Szał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 09:03 Oluś to dopiero sobie jaja ze znajomej robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do i Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 17:11 Wolę żarty Olusia niż twoje przekleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Do i IP: *.sistbg.net 28.09.10, 17:32 Szkoda mi trochę znajomej, może taka zła nie jest, mówi że mąż ja kocham, że ludziom pomaga, chyba że tylko tak mówi, a tak jej dokuczają. Oluś się podśmiewa bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Olusia Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 18:23 Lepiej żartować jak chorować... Lubię dużo ludzi na tym forum: Andrzejka, Grzesia, Kaziuka, Gbura, Trampa, Marco, Darco, Maro, Lechowskiego, Bekalosza, Mirka i wielu innych. A jednego ciut ciut za bardzo. Pozdrawiam Wszystkich . znajoma Pewnie kogoś pominęłam, przepraszam. P.s Olusia i Raloka dopiero poznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 18:27 Zapomniałam o Oratorze i Autorze! Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Do znajomej IP: *.smsiarkowiec.pl 28.09.10, 22:55 Niech okrutny deszcz nie zakłóci Twych snów.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka Re: Szał do Olusia IP: 83.1.118.* 28.09.10, 22:56 bo mnie zabrakło na tej liście,jestem za młoda stażem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Do Julki IP: *.smsiarkowiec.pl 28.09.10, 23:02 Czyż to powód do zmartwienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Do Julki IP: 83.1.118.* 28.09.10, 23:09 Nie..............alle trochę żal...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Do Julki IP: *.smsiarkowiec.pl 28.09.10, 23:12 Eee tam...daj spokój żeby od razu żal z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Do Olusia IP: 83.1.118.* 28.09.10, 23:19 życie to najpiękniejsza bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Do Julki IP: *.smsiarkowiec.pl 28.09.10, 23:27 A ja bym się na Twoim miejscu nie smucił masz tak prominentne imię.Z pewnością jest ono jednym z piękniejszych.Trzeba dookoła dostrzegać walory.I niejedna kobitka na tym forum niewątpliwie Ci go zazdrości aaa co...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Julia i ja IP: *.smsiarkowiec.pl 28.09.10, 23:54 Julia i ja przez całą noc szykujemy cudów moc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś czas na sen IP: *.smsiarkowiec.pl 29.09.10, 00:02 Dzisiaj moja kolej na DEFINITYWNE zamknięcie dnia.Tu kieruję apel do wszystkch bezsennych i skowronka znajomej co to o 5 ponawia pobudki,dajcie ludziom pospać.A jak ktoś teraz boryka się z zaśnięciem to propnuję wypicie szklanki mleka lub wywietrzenie pokoju.Sen to zdrowie zawsze Oluś Ci to powie.Uciekam spać,więc żegnam Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Julki Re: Szał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 22:51 Ciebie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubię.Wymieniałam tylko facetów. W ramach przeprosin masz moje gg 25935961.Jak będzie Ci smutno albo będziesz się bała deszczu to pisz! Dobranoc. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Szał IP: 83.1.119.* 29.09.10, 17:48 O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny... Oluś, skąd to Twoje odwołanie do Boga? Może czegoś nie rozumiem? A może rozumiem aż nadto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał IP: *.smsiarkowiec.pl 29.09.10, 20:48 Rozumiesz aż nadto:) Pada deszcz-tak już było wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gościa Re: Do i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 18:12 bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Julki Re: Do i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 16:58 A na ognisku byłaś? A barana jadłaś? Jeśli nie to poszukaj w Wierszykach Andrzeja z ostatniego dnia wakacji! Tak się złożyło, że burzy nie było! Towarzystwo popiło, ale fajnie było! Pozdro! znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Olusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 06:55 Życzę Ci miłego dnia Wylaź spod tego koca! Bo jak nie to źródlaną wodą poleję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Olusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 07:11 Znowu coś znalazłam. Tobie powiem. Mój "stopień" się tak samo zaczyna jak moje imię! Strzelaj! Myśl szczególnie dziś! Odpowiedź dla siebie zachowaj. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Do znajomej IP: *.smsiarkowiec.pl 01.10.10, 08:37 Dobrze,że źródlaną a nie tą tarnobrzeską z odmętami i fetorem.Pomimo niepogody dobrego dnia życzę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druhna Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 08:01 Dziecko sobie smacznie spało Na forum się tyle działo! Więc przesyłam pozdrowienia, bo "druhna" się nic nie zmienia. Powiem tak dla spokojności, że "A"i "O" to znane Waszmości Niezmiernie miło będzie Waszmości W skromnych progach domu gościć. Chciałam wywołać do odpowiedzi, ten, co powinien, to cicho siedzi! Proszę się na mnie nie gniewać "Druhna" wszystko może śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Szał jesieni... IP: 83.1.119.* 23.10.10, 10:02 Od rana mam dobry humor... Dziś rozszalala się piękna polska jesień... słońce i kolorowe liście... I jak tu nie oszaleć z radości? Cieszmy się rodacy na przekór politykom, którzy usiłują nasze życie zamienić w piekło. Cieszmy się pięknym dniem. Pozdrawiam wszystkich i życzę optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szał jesieni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 10:20 I, choć to życie, jest gó... warte, - viv del arte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Olusia Re: Szał jesieni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 18:15 Trzeba było w nocy spać a nie z Jędrkiem harcować ! Czekam aż śnieg z nieba spadnie, to Wam natrę uszka ładnie! aż Wam słodki sen przypadnie! By Wam wybić psoty z głowy piszę dla Was wierszyk nowy. A jak to nie poskutkuje, to każdemu wstawię dwuję! A tymczasem Was pozdrawiam i swoją prośbę ponawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Szał jesieni... IP: 83.1.119.* 23.10.10, 18:57 Póki co jedynka Ci się należy za karygodny błąd ortograficzny, bo pisze się "dwóję", ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał jesieni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 19:09 Chciałam coś sprawdzić i sprawdziłam (choć nie o Ciebie mi chodziło) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szał jesieni... IP: 83.238.199.* 23.10.10, 19:24 "Póki co jedynka Ci się należy za karygodny błąd ortograficzny, bo pisze się "dwóję", ot co." To jest dwuja wirtualna więc tak się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do 199 Re: Szał jesieni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 19:39 Stanąłeś w mojej obronie? Nie może być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do znajomej Re: Szał jesieni... IP: *.smsiarkowiec.pl 23.10.10, 22:38 My się śniegu nie boimy, wpierw nim znajomą obrzucimy, by przemokło jej ubranie wnet w całej okazałości jak ją pan Bóg stworzył przed nami stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Szał jesieni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 22:58 Ja już dzisiaj nie rymuję Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Szał jesieni... IP: 83.1.118.* 23.10.10, 23:11 Ja też życzę Wszystkim dobrej nocy i miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał jesieni... IP: *.smsiarkowiec.pl 23.10.10, 23:26 Niech dobre duszki utulą Was do poduszki.Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Olusia Re: Szał jesieni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 09:15 Dobre duszki tuliły się do poduszki. Dosyć mocno się tuliły aż mnie w końcu obudziły! Na poprzedniej stronie znalazłam coś takiego: Drużbowie "Ile piasku w morzu, ile gwiazd na niebie, tyle jest obłudy dziewczyno, u ciebie!" to też fajne! "A do domu, panno młoda, do domu! Już się teraz nie zalecaj nikomu! " i ostatnie "Uciekła mi przepióreczka w proso, A ja za nią nieboraczek, boso!... Trzeba by się pani matki spytać. Czy pozwoli przepióreczkę schwytać!" Jak tam przeprowadzka? Głowa nie boli? Pozdrawiam. Miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Szał jesieni... IP: *.smsiarkowiec.pl 24.10.10, 13:33 O dziwo nic nie boli i nastrój znakomity:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś