Dodaj do ulubionych

pomoc dla dzieci

• palacz67 Re: pomoc dla dzieci 24.04.15, 19:17
      www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/ciuszki_dla_dziewczynki_134140oddam_wazne_1dzien,20150424163058.html
      Nie wiem, czy to jest jeszcze aktualne. Ja dziś 3 duże worki ubrań wydałam do Mielca, dla chorego dziecka o podobnym rozmiarze i większe ( 4 klasa podstawówki)
      Pozdrawiam:-)
      • wislocki12 Ty chyba nigdy nie zmądrzejesz... 24.04.15, 22:26
        Skąd Ty masz tyle dużych worków? I to wszystko dla chorego dziecka? I co to dziecko z tym workiem, że o ubraniach, szczególnie tych większych, nie wspomnę, ma zrobić?
        PS. Ty chyba nigdy nie zmądrzejesz... :-((
        • palacz67 Re: Ty chyba nigdy nie zmądrzejesz... 24.04.15, 23:46
          b.o.
          • wislocki12 Ty chyba nigdy nie zmądrzejesz... 25.04.15, 00:18
            Dziękuję, za zwolnienie... ;-))
            • palacz67 Prośba o ubranka na 7-8 lat i 4 latka dla chłopca 29.04.15, 18:22
              Witam, dostałam przed chwilą sms-a od koleżanki z Tarnobrzegu. Bardzo dużo pomaga ludziom i potrzebuje ubrań dla chłopców w wieku 4, 7-8 lat. Zwracam się z prośbą do osób, które dotychczas pomagały biednym rodzinom. Jeśli macie takie ubrania ze swoich dzieci i chcielibyście je oddać dla potrzebujących, to skontaktuję Was z koleżanką z Tarnobrzegu. W najbliższej rodzinie mam sam babiniec i nie posiadam takich ubrań. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę przyjemnego wieczoru. Dziękuję za dotychczasową pomoc.
              • wislocki12 Dla wnuków? 29.04.15, 20:54
                Szanowna Pani Danuto, dlaczego usiłujesz zastąpić Caritas, że o innych stowarzyszeniach charytatywnych nie wspomnę?
                PS. I gdzie mam te dobra wysyłać - Na Berdyczów? ;-)
                PS2. Co na to dyrekcja twojej szkoły, że o reszcie owego Ciała Pedagogicznego nie wspomnę? :-(
                • palacz67 Re: Dla wnuków? 29.04.15, 21:00
                  b.o.
                  • edekzgredek99 Re: Dla wnuków? 29.04.15, 21:20
                    A opakowań na jaja już pani nie chce?
                    • palacz67 Kupie rower używany dla 8 letniej dziewczynki 12.05.15, 10:03
                      Witam, może ktoś z Was ma do sprzedania rower dla dziewczynki, chętnie odkupię, pozdrawiam.
                      • palacz67 Re: Kupie rower używany dla 8 letniej dziewczynki 12.05.15, 10:04
                        Kupię:-)
                        • edekzgredek99 Re: Kupie rower używany dla 8 letniej dziewczynki 12.05.15, 11:09
                          Sorry nie mam
                      • wislocki12 Nie żałuj dziecku! 12.05.15, 12:11
                        Myślę, że stać Cię na nowy... :-(
                        • edekzgredek99 Re: Nie żałuj dziecku! 12.05.15, 13:25
                          Pan nie wie panie Wislocki ze nauczyciele "biedne som" ?
                        • palacz67 Re: Nie żałuj dziecku! 13.05.15, 11:50
                          Masz rację Wisłocki, ale staram się tak rozporządzać pieniędzmi przeznaczonymi na pomoc innym, by skorzystało z niej jak najwięcej osób. Ten rowerek jest Jej potrzebny na rok, jestem oszczędnym człowiekiem i wydaję pieniądze z głową. Dostała już ode mnie używane rowery i była z nich zadowolona. Teraz już nie mam takich rowerków w domu, bo powydawałam, dlatego chcę kupić. Pozdrawiam
                          • wislocki12 Czym Ty myślisz? 13.05.15, 21:44
                            Podejrzewam, że z wynagrodzeniami dla nauczycieli nie jest źle, skoro stać Cię na przeznaczenie pieniędzy na pomoc dla innych! ;-))
                            PS. Czym Ty myślisz, pisząc: "Teraz już nie mam takich rowerków w domu, bo powydawałam, dlatego chcę kupić. Pozdrawiam" ;-))
                            • palacz67 Re: Czym Ty myślisz? 14.05.15, 06:34
                              To kwestia chęci, Wisłocki. Nie zawsze najbogatsi pomagają:-) Mam już dorosłe dzieci i dawno powydawałam ich rowery, pozdrawiam.
                              Robię to, co mi sprawia przyjemność i daje satysfakcję, poniał?
                              • palacz67 Re: Czym Ty myślisz? 22.05.15, 20:50
                                www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/oddam_meble_pokojowe,20150522174910.html
                                • wislocki12 Ogłoszenia drobne? 22.05.15, 23:27
                                  Czy aby czegoś nie chcesz oddać? ;-))
                              • wislocki12 Co Ci sprawia przyjemność? 22.05.15, 23:25
                                Skoro powydawałaś rowery, to na czym jeździsz? ;-))
                                Przepraszam, a co Ci sprawia przyjemność, że o satysfakcji nie wspomnę, jeśli to nie tajemnica? ;-))
                                PS. Co Ty możesz wiedzieć o moich chęciach? :-((
                                • palacz67 Potrzebna opiekunka do dziecka 23.05.15, 20:19
                                  www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/poszukuje_niani_do_3_letniego_dziecka,20150523155549.html
                                  Witam, przeglądam strony z ogłoszeniami o pracy dla przyjaciółki, bo nie ma internetu. Zaglądają tu osoby, które nie mają pracy, dlatego wstawiłam to ogłoszenie, pozdrawiam:-)
                                  • wislocki12 Nic z tego nie rozumiem! 23.05.15, 22:51
                                    Rozumiem, że szukasz pracy dla przyjaciółki, która nie ma Internetu, ale nie rozumiem, dlaczego nie poinformowałaś o tym owej koleżanki? ;-))
                                    • palacz67 Re: Nic z tego nie rozumiem! 23.05.15, 23:17
                                      Na tę chwilę nie może podjąć tej pracy.
                                      • wislocki12 Nadal nic z tego nie rozumiem! 23.05.15, 23:31
                                        To dlatego nie poinformowałaś jej? A kto o tym zadecydował? Ty? ;-))
                                        • palacz67 Re: Nadal nic z tego nie rozumiem! 23.05.15, 23:32
                                          tak
                                          • wislocki12 "Wśród serdecznych przyjaciół..." ;-)) 24.05.15, 00:21
                                            "Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły! :-((
                                            No tak, gratuluję! Wolałbym inną przyjaciółkę! ;-))
                                            • palacz67 Re: "Wśród serdecznych przyjaciół..." ;-)) 24.05.15, 06:18
                                              Załatwiłam Przyjaciółce inną pracę, pożyczyłam Jej pieniądze, by mogła ją podjąć i namówiłam ją na wyjazd. Obecnie przebywa daleko stąd, ale Ty wiesz wszystko najlepiej. Oczerniasz mnie na tym forum, rozmawiam z Tobą z litości, pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
                                              • palacz67 pomoc dla dzieci 29.05.15, 06:47
                                                Witam, wczoraj znalazłam tę stronę, bo mam różne rzeczy do wydania, a Wisłocki mi utrudnia, więc szukam ludzi w internecie, którzy potrzebują pomocy. Pozdrawiam.

forum.gazeta.pl/forum/f,834,Oddam_Przyjme_Praca_dorywcza.html
                                                • edekzgredek99 Re: pomoc dla dzieci 29.05.15, 10:47
                                                  Przeciez pan Wislocki niczego pani nie utrudnia. Z pani to taka babka Mostowiak wszedzie kinola wetknie i wszystkimi zarzadzi. Moze by pani przestala sie ludziom narzucac.
                                              • mar1mar1 Re: "Wśród serdecznych przyjaciół..." ;-)) 29.05.15, 12:10
                                                @palacz, nie lepiej ignorować idiotę? Pisałem tyle razy żeby nie odpisywać, nie czytać! Przecież ten wielonickowy kretyn z tego "żyje". Wystarczy że raz odpowiesz a przyp....li się jak płatny sms o wygranym BMW!
                                                Naprawdę nie zwracaj uwagi, nie czytaj tego co pisze i nie daj się nabrać na inne nicki. Łatwo poznać pajaca!
                                                Szkoda, bo jesteś dobrym człowiekiem a masz masę przykrości ale w sumie na własne życzenie! Spróbuj totalnie ignorować debili a zobaczysz że MOŻNA :)))
                                                Pozdrówka dla całej rodzinki!
                                                • palacz67 Re: "Wśród serdecznych przyjaciół..." ;-) 29.05.15, 17:37
                                                  Cały czas próbuję:-) Dziękuję za pozdrowienia, które odwzajemniam:-)
                                                  • wislocki12 Z ilu nicków korzystasz? 29.05.15, 21:34
                                                    Myślę, że powinnaś przemyśleć rady Marmara, bo on gotów nawet Ciebie uznać za trolla z wieloma nickami! A propos, z ilu nicków korzystasz? ;-))
                                                  • palacz67 Re: Z ilu nicków korzystasz? 29.05.15, 21:43
                                                    Witaj, Wisłocki, staram się przejść przez to życie nie kłamiąc. Więc teraz też Ci napiszę szczerą prawdę. Odkąd jest logowanie, to piszę pod jednym nickiem palacz67. Wcześniej są zakładane przeze mnie wątki pod nickiem "znajoma". Nie mam powodu, by Ciebie podejrzewać o to, że piszesz pod kilkoma nickami. Pozdrawiam
                                                  • wislocki12 Tylko jeden! 29.05.15, 21:50
                                                    No cóż, wszystko wskazuje, że wątek zakorkował się... Spróbuję odblokować go, przenosząc go na lewo (Klechowski niech nie czyta! ;-))
                                                    Nie pierwszy raz na tym wątku zaręczam, że korzystam wyłącznie z jednego konta!
                                  • palacz67 Re: Potrzebna opiekunka do dziecka 11.06.15, 14:37
                                    www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/dam_prace,20150611143313.html
    • wislocki12 Tylko jeden! 29.05.15, 21:51
      No cóż, wszystko wskazuje, że wątek zakorkował się... Spróbuję odblokować go, przenosząc go na lewo (Klechowski niech nie czyta! ;-))
      Nie pierwszy raz na tym wątku zaręczam, że korzystam wyłącznie z jednego konta!
      • palacz67 Re: Tylko jeden! 29.05.15, 21:54
        dziękuję:-)
        • wislocki12 Cała przyjemność! 29.05.15, 22:03
          Cała przyjemność po mojej stronie! :-)
          • palacz67 Re: Cała przyjemność! 29.05.15, 22:18
            Ja dzisiaj dwie moje przyjemności, które mi poprawiały nastrój wydałam do przedszkola, niebieski i pomarańczowy, zgadnij co?:-)
            Podpwiedź: k.....
            • wislocki12 K....? 29.05.15, 22:25
              Chyba nie nadążam, niestety... ;-))
              • palacz67 Re: K....? 29.05.15, 22:27
                K....i :-)
                • wislocki12 K....? 30.05.15, 01:14
                  Nadal nie nadążam, niestety! :-((
                  • genia50 Re: K....? 30.05.15, 07:47
                    Pewnie kulki.
                    • palacz67 Re: K....? 30.05.15, 08:58
                      Kicaki:-)
                      • edekzgredek99 Re: K....? 31.05.15, 13:28
                        Te niebezpiecznr kicaki? Pani jest nieodpowiedzialna
                      • genia50 Re: K....? 31.05.15, 14:50
                        Nie wiem co to takiego,cos do skakania czy kicania pewnie.Nie mam w poblizu malych dzieci,wiec jestem w tyle w" tych sprawach".
      • edekzgredek99 Re: Tylko jeden! 31.05.15, 13:25
        Ale i tak pani palacz bedzie nas laczyc w jedno ;) Przykro mi
        • wislocki12 Mnie też... przykro! 31.05.15, 20:14
          ..., że o Marmarze nie wspomnę! ;-))
          PS. Podobno jest takie morze? ;-))
          • palacz67 Re: Mnie też... przykro! 31.05.15, 20:17
            Mam do Ciebie prośbę, Wisłocki. Nie zaśmiecaj mi tego wątku, dziękuję:-)
            • palacz67 Pomoc dla rodziny wielodzietnej 04.06.15, 16:14
              Witam, Ania, której wspólnie pomagaliśmy w tym wątku spodziewa się kolejnego dziecka. Będę mieć wkrótce wakacje i mam zamiar pomóc tej rodzinie, która teraz mieszka w Krakowie. Na razie nie znam płci dziecka, wiem tylko z maila, że w październiku ma urodzić się Maleństwo. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się wesprzeć tę rodzinę wielodzietną. Dobroć powraca!
              Dziękuję tym osobom, które dotychczas pomogły Ani. Obiecałam Ani, że pomogę Jej wychować dzieci i dlatego zamieszczam tę prośbę tutaj. Gdyby ktoś chciał się dołączyć do pomocy, to zachęcam, to będzie Ani 9 dziecko. Jest w tym wątku więcej informacji na temat tej rodziny, więc nie będę ich powtarzać. Pozdrawiam i życzę przyjemnego wypoczynku.
              • mar1mar1 Re: Pomoc dla rodziny wielodzietnej 04.06.15, 16:26
                Będziemy mieć dużo rzeczy dla takiego maleństwa. Niech przychodzi na świat i rozwija się zdrowo z Bożą pomocą :-))
                • palacz67 Re: Pomoc dla rodziny wielodzietnej 04.06.15, 16:28
                  Wzruszyłeś, mnie Mar:-) Dziękuję:-)
                  • wislocki12 11. Nie podlizuj się 04.06.15, 23:34
                    Nieustannie podlizujesz się wielebnemu, wg Ciebie, zresztą, niestety... :-((
                  • palacz67 Re: Pomoc dla rodziny wielodzietnej 07.06.15, 12:01
                    Witam, napisałam dziś maila do Ani, mam odpowiedź dotyczącą rozmiarów ubrań dla dzieci. Ania z Olkusza, której wspólnie pomagamy obecnie mieszka w Krakowie i chętnie przyjmie ubrania i obuwie dla starszych dzieci:

Dla starszych synów: spodnie rozmiar 175, 170, 158 są szczupli.
                    córka- rozmiar 122 buciki 30,31
                    synek 122 , buciki 28,29 jest pulchniutki, spodnie najlepiej na gumce w pasie

Potrzebna też torebka, portfel i jakaś biżuteria dla 21-latki, ( te rzeczy może znajdę w domu)

Zachęcam do pomocy tej rodzinie, pozdrawiam.
                • wislocki12 Z bożą pomocą? 04.06.15, 23:32
                  Ty naprawdę sądzisz, że Pana Boga interesują losy p. Ani z Krakowa, matki już ośmiorga, zresztą, dzieci? ;-))
                  • palacz67 Re: Z bożą pomocą? 04.06.15, 23:34
                    ZD!
                    • wislocki12 ZD? 04.06.15, 23:37
                      Przepraszam, znowu nie nadążam... Co oznaczać ma ów skrót? Zadanie domowe? :-((
                      • palacz67 Re: ZD? 04.06.15, 23:38
                        tak
                        • palacz67 Re: ZD? 04.06.15, 23:42
                          z - - - - - - - - - - - !
                          • wislocki12 Tak, tak - nie, nie" 05.06.15, 00:31
                            Mam wrażenie, że jezusowe "Tak, tak - nie, nie" jest Ci kompletnie obce, niestety! :-((
                            • palacz67 Do Wisłockiego 05.06.15, 10:56
                              Witam, ponawiam prośbę, byś mi nie zaśmiecał tego wątku. Jeśli nadal będziesz podrzucał śmieci, to przestanę z Tobą rozmawiać, na razie jeszcze pozdrawiam:-)
                      • palacz67 Re: ZD? 05.06.15, 10:59
                        ZD!= Zamknij dziób! Przepraszam:-)
                        • wislocki12 Zamknij dziób? 05.06.15, 12:01
                          :-((
                        • edekzgredek99 Re: ZD? 05.06.15, 17:28
                          O jak brzydko. Bardzo brzydko pani palacz. Ciekawe co na to pani uczniowie?
                          • palacz67 Ciążowe ubrania na lato dla Ani 09.06.15, 09:39
                            Witam, może ktoś z Was ma takie ubrania do wydania? Szykuję paczkę dla Ani, która spodziewa się dziecka, przeszukałam cały dom i bida z nędzą, największy rozmiar 42. Pozdrawiam:-)
                            • wislocki12 Bida z nędzą? 09.06.15, 21:42
                              Odzieży ciążowej nie mam, niestety, ale za to znalazłem dwa gryzaczki... ;-)
                              PS. Nie bardzo rozumiem, czyj dom przeszukałaś, swój czy Ani, i dlaczego? :-((
                              PS2. Naprawdę bida z nędzą? :-(
                              • palacz67 Prośba o ubrania dla nastolatek 13, 16 i 20 lat 29.06.15, 08:49

Witam, przed chwilą weszłam na gg i otrzymałam od koleżanki z Tarnobrzegu taką informację:

"mam 3 bardzo biedne dziewczyny 20, 16 i 13 l do ubrania, jak będziesz coś miała to one chętnie wezmą"

Ostatnio wydałam dużo ubrań do Mielca do dwóch biednych rodzin, bo córa przygotowała duży worek ubrań do wydania. Na tę chwilę nie mam za wiele takich ubrań.

Koleżanka mieszka w Tarnobrzegu. Jeśli ktoś z Was ma ubrania do wydania dla nastolatek, to podam do Niej kontakt. Pomagajmy, dobro powraca.

Jutro mam wyjazd, miałam dziś jechać, ale plany się zmieniły.

Przypominam też o Ani z Olkusza, wpis jest wcześniej.
                                Pozdrawiam i życzę udanego dnia.

• edekzgredek99 Re: Prośba o ubrania dla nastolatek 13, 16 i 20 l 01.07.15, 10:24
                                  Tak się zastanawiam dlaczego ta Ania z Olkusza tak się rozmnaża bez opamiętania skoro nie stać jej na taką liczbę dzieci. Czyżby chuć była silniejsza od rozumu?
                                  • palacz67 Prośba do życzliwych mi forumowiczów 01.07.15, 13:38
                                    Witam, proszę nie komentować wypowiedzi Edka, dziękuję i pozdrawiam.
                                    Po prostu zależy mi na tym wątku i na pomocy innym ludziom.
                                    • edekzgredek99 Re: Prośba do życzliwych mi forumowiczów 01.07.15, 19:08
                                      Droga pani palacz przecież rodzicielstwo wymaga rozsądku i zastanowienia. Czy metoda "co rok prorok" i niech inni się martwią jest według pani słuszna? Pani pomaga ale rękami innych.
                                      • wislocki12 Co począć z darami? 01.07.15, 20:20
                                        Mój niepokój, jeżeli chodzi o inicjatywy charytatywne p. Palacz, sprowadza się do tego, że rzeczona dama nie ujawnia swoich danych adresowych, ba, nawet nie precyzuje, co potencjalny ofiarodawca ma począć z owymi darami - gdzie je wysłać, ewentualnie dostarczyć. Już prosiłem o bliższe szczegóły. Niestety, odpowiedzi nie otrzymałem. :-(
                                        A może mylę się? Chętnie przeproszę!
                                        • palacz67 Re: Co począć z darami? 11.07.15, 18:53
                                          Wyślij tu, Wisłocki, jest podany adres, pozdrawiam.
                                          proszeprzeczytaj.webnode.com//
                                          • mar1mar1 Re: Co począć z darami? 11.07.15, 21:11
                                            Shit. Nie daj się nabrać!!
                                            • palacz67 Re: Co począć z darami? 11.07.15, 21:17
                                              Wiem, Mar, jestem ostrożna. Pozdrawiam Was serdecznie:-)
                                              • wislocki12 Odzież dla nastolatek? 11.07.15, 21:40
                                                Po sugestii marmara to właściwie nie mam już nic do dodania. Może tylko pytanie, po co Mariuszowi K. odzież dla nastolatek? ;-))
                                                • palacz67 Re: Odzież dla nastolatek? 12.07.15, 07:57
                                                  Masz , Wisłocki, odzież dla nastolatek? Oddaj do Domu Dziecka. Moja koleżanka pracuje w Domu Dziecka i powiedziała mi, że "jadą na używkach" tylko bieliznę nową kupują dzieciom. Byłam tam wiele razy i zawoziłam różne rzeczy np. zabawki, książki, bajki, ubrania, słodycze, przybory szkolne, torebki, plecaki. Więc nie opowiadaj, Wisłocki, że tak bardzo chcesz pomóc, tylko nie masz możliwości. Pozdrawiam.
                                                  • wislocki12 "Jedzie na używkach"? 14.07.15, 00:43
                                                    O ile pamiętam, to właśnie Ty apelowałaś o odzież dla trzech nastolatek, w tym jednej dwudziestolatki, co by to nie miało znaczyć! Nie rozumiem zatem, dlaczego mam ewentualne dary przekazywać do jakiegoś Domu Dziecka? No, a jeśli już, to mogłabyś przecież podać koordynaty owego DD, bowiem nie znam wszystkich twoich koleżanek, niestety! ;-))
                                                    Pozdrawiam.
                                                    PS. Co to znaczy, że DD "jedzie na używkach"? ;-))
                                              • edekzgredek99 Re: Co począć z darami? 12.07.15, 07:45
                                                To po co pani zamieszcza jakies dziwne i podejrzane prosby?
                                                • palacz67 Re: Co począć z darami? 12.07.15, 08:03
                                                  Znalazłam, Edku, tę prośbę na Tarnobrzeg- info. Obejrzałam filmik i przeczytałam ze zrozumieniem. Szkoda mi chłopaka i tyle. Jest tam podany adres, kto zechce pomóc, to zrobi to.
                                                  Pozdrawiam i mam do Ciebie i Wisłockiego prośbę. Nie zaśmiecajcie mi wątku, skoro nie macie nic do powiedzenia w tym temacie.
                                                  • palacz67 Re: Co począć z darami? 13.07.15, 12:41
                                                    www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/pomog_w_porzadkach_umyj_okna_w_zamian__za_par_zotych,20150713093040.html
                                                  • palacz67 Re: Co począć z darami? 13.07.15, 12:45
                                                    www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/oddam_rower_zwyky_w_zamian_za_zakupy_zywno_bpilnie,20150713091811.html
                                                  • wislocki12 Paranoja! 14.07.15, 01:10
                                                    Powiem jak pan Piotruś z "Kabareciku" - "Paranoja!" ;-))
                                                  • edekzgredek99 Re: Co począć z darami? 14.07.15, 10:53
                                                    Droga pani palacz niech nam pani zdradzi ile bierze za posrednictwo
                                                  • palacz67 Do Xulu- usuń ten wątek! 14.07.15, 18:53
                                                    Witaj, Xulu, proszę o usunięcie tego wątku, na którym mi najbardziej zależało na tym forum.
                                                    Powód? Wisłocki i Edek obraża mnie i moich Gości a Ty jako moderator na to pozwalasz.
                                                    Dziękuję Wam za pomoc i obecność w tym wątku. Będziemy nadal pomagać, bo macie dobre serduszka, ale bez forumowych filozofów i złośników.
                                                    Wisłocki, Edku, ja Wam wybaczam i niech Was Bóg osądzi z paskudnych oszczerstw kierowanych pod moim adresem.
                                                    Zamykam ten wątek i proszę życzliwe mi osoby o niepisanie tu. Dziękuję za zrozumienie i serdecznie pozdrawiam:-)
                                                  • edekzgredek99 Re: Do Xulu- usuń ten wątek! 14.07.15, 19:05
                                                    Jak zwykle pani przesadza. My kogoś obrażamy? A co pani powie o swoim przyjacielu lechowskim? On to dopiero wiedzie prym w obrażaniu innych. A na tym wątku oprócz nas żadnych innych gości nie ma.
                                                  • wislocki12 Gdyby nie my! 14.07.15, 01:31
                                                    Chyba żartujesz! Gdyby nie my, twój wątek już dawno by zdechł, niestety! ;-))
                • wislocki12 My to znaczy kto? 01.07.15, 20:26
                  My to znaczy kto? Ciekawe gdzie dostarczysz owe bogactwa? Do Berdyczowa... z bożą pomocą? ;-))
    • wislocki12 Gdyby nie my... 14.07.15, 20:34
      Proponuję przejść na lewą stronę. Powtarzam zatem swój post:
      "Gdyby nie my, twój wątek już dawno by zdechł, niestety! ;-))"
      • edekzgredek99 Re: Gdyby nie my... 15.07.15, 10:02
        Dlatego watek do gory! Niech sie pani palacz cieszy ;)
        • genia50 Re: Gdyby nie my... 15.07.15, 10:06
          To ja tez troche popchnę..do gory.:).
          • edekzgredek99 Re: Gdyby nie my... 15.07.15, 10:41
            My sie tu wybulamy a pani palacz i tak nie doceni :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka